|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ciuszki w rożnych rozmiarach :)
Mam kilka rzeczy, które chciałabym zamienić
![]() zdj.1. Bluzeczka w kolorzy kawa z mlekiem. Rozmiar M. Nosiłam ją kilka razy. Materiał jest bardzo dobry jakościowo. zdj.2. Bluzka firmy Terranowa. Wiązana na szyję. Idealna na imprezeę. Rozmiar S. Praktycznie nie noszona. zdj.3 i 4. Fioletowa bluzeczka w łódkę z długim rękawkiem firmy Reserved. Rozmiar z metki 40. Materiał dobry. Dostałam ją w prezencie ale niestety okazała się lekko za duża. Na plecach sympatyczne rybki ![]() zdj.5 Bluzka z długim rękawem w kolorze khaki z dekoltem. zwykle ubierałam pod nią czarny topik bardzo fajnie wyglada do czarnych rurek. Rozmiar z metki 38. zdj.6 Letnia sukienka w różową kratkę przeszywana srebrnymi nitkami firmy Papaya, rozmiar z metki 12(40). Nie noszę jej bo niestety zrobiła się za duża. zdj.7. Bluzeczka bez rękawków firmy atmosphere rozmiar z metki 38-40. Materiał jakościowo dobry. W dobrym stanie ![]() zdj.8. Bluzka z Duffim Disneya. Rozmiar wypada na S bo jest bardzo mała. Po prawej stronie ma lekkie ślady od pracowania. zdj.9. Sweterek firmy GAP. Bark metki ale taki już nabyłam. Rozmiar L-Xl. Wykonany z przyjemnej tkaniny.
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciuszki w rożnych rozmiarach :)
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1252063620 znajdziesz cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.