![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
dać dzieciakowi skrzydełka ;)...
...to coś na pewno zmaluje
![]() Makijaż zainspirowany Feruusson'kiem. Każna z nas widziała jej rzęsy, ich tajemnicą jest to... że Ona jest Aniołem, a jej skrzydła właśnie przybrały (dla niepoznaki) postać tych niesamowicie długich i pięknych rzęs ![]() ![]() Co do makijażu - wiem, do ambitnych nie należy, aż mi wstyd go pokazywać ale jakoś mam potrzebę ![]() Jestem zapominalska, jak zwykle zapomniałam "poczesać" brwi no i nie tknęłam wewnętrznych kącików ale dopiero na zdjęciach to zauważyłam, bo tak mi się te pigmenty świeciły że mnie oślepiło ![]() Buzia: jak wcześniej, z większą ilością pudru niż zwykle Oczy: odsypki pigmentów mac'a Rzęsy: essence Brwi: niestety nic, zapomniałam Usta: pigmenty (wiem, niewypał) Skrzydła: z allegro ![]() Ferguusson -> Dziękuję ![]()
Edytowane przez Moccari Czas edycji: 2009-11-16 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dać dzieciakowi skrzydełka ;)...
wow, świetny pomysł z tymi skrzydłami
![]() oczka mi się podobają, ładne cieniowanie ![]() dlaczego usta to niewypał, moim zdaniem jest ślicznie. jedyne do czego się przyczepię - wydaje mi się, że jednak trochę za dużo jest tego pudru. (ale to ja po prostu nie lubię takiego efektu że widać że się ma dużo podkładu/pudru na twarzy)
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jak pięęęknie wyglądasz
![]() ![]() Twoja hollywoodzka uroda pięknie została podkreślona tym makijażem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
fajniusio wyszlo-ladne oczka i policzki
podoba mi sie 3 zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Mnie się podoba!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Aniołku wygladasz bosko!!!!! Ja sie nigdzie nie dopatrzyłam wymienianych przez Ciebie niedociagniec.
Sliczne zdjecia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, pudru jest zdecydowanie za dużo ![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Skoro Ty mi napisałaś że fajniusio, to już jestem spokojna, naprawdę wstydziłam się to wklejać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- [1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;14382258]Mnie się podoba! ![]() A mnie to bardzo cieszy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale nie żartuj sobie że nie widzisz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Moccari masz zawsze super pomysły !
![]() Ty również wyglądasz jak żywy aniołek, tylko nie odlatuj ! bo chce więcej Twoich makijaży Kolor na oczach przeeeepiękny, uwielbiam niebieskości, zresztą wiesz ![]() ![]() ![]() Całość wygląda jak zwykle pięknie. ![]() Dodam jeszcze, że robisz znakomite ujęcia ! zdjęcia są super, każde inne i takie artystyczne !
"Wyjdź ze swojej strefy komfortu. Możesz wzrastać tylko, jeśli jesteś gotów czuć się dziwnie i nie komfortowo próbując czegoś zupełnie dla Ciebie nowego." Edytowane przez elly2 Czas edycji: 2009-09-22 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Oh! I co ja mam teraz powiedziec...
![]() jeszcze z dedykacja dla mnie. Jestes najcudowniejsza! Widzisz.. rozmawialysmy dzis o tym.. to jest wlasnie cos w czym jestes dobra- makijaz i STYLIZACJA.. nigdy bym na to nie wpadla.. a nawet jesli-jakims cudem.. to wygladalabym tandetnie i kiczowato. Ty jak bogini! Jakas nieziemska istota.. Wiec to jednak nie puch anioła i troche kolorowego pyłu na powieki-a Twoja niezwykła uroda... technicznie-jest swietnie. Duzo pudru-bo to stylizacja. Tu nie trzymamy sie norm. Bawimy sie kolorami i uciekamy do basniowego swiata makijazu-w koncu wtedy tylko mozemy. Jest pieknie, polyskliwie i -glamour ![]() ide dalej ogladac zdjecia i ustawiam jako tapete ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ty sama wyglądasz jak Anioł... Pięknie po prostu. Oczka śliczne, a usta wcale nie mniej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do niebieskości, wiem Kochana, spróbuję coś wyknuć dla Ciebie, i już mi coś świta ![]() ![]() Dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po paru kostkach czekolady nie sadze zeby zaburzenia wzroku były spowodowane spadkiem cukru w organizmie, wiec tam nie ma moim zdaniem niedociagniec. Wszystko mi sie podoba ![]() A mam taka prosbe.... czy dałoby sie zebys przysłała mi prywatnie ostatnie zdjecie bez napisow? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
toz to szok
![]() ![]()
![]() |
#15 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() stylizację lubię i już ![]() ![]() Ty - nigdy nie wyglądałabyś kiczowato, chyyyba że miałabyś to w planie ale też wątpię ![]() dziękuję za obronę na temat pudru, naprawdę przedobrzyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie że by się dało ![]() ![]() ![]() ale chyba maila musisz dać czy jak? takie zdjęcie czy mniej "rozbłyszczone" albo inna opcja, czarno-biała? Co Tylko Elfka chce ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Aniolek Victoria's Secret!
Moccari powiem Ci że masz nierzeczywistą urodę- wszystko jest takie...wzorcowe. Idealna cera, rzęsy, oczy...Dostałaś wszystko idealne. Pięknie Ci z czerwonymi ustami, ale taka niewinna Moccari to dla mnie najpiekniejsza wersja. No nikt by Ci niczego nie odmówił... ![]() Przy Tobie fotoszop się wstydzi a masa gwiazd mogłaby mieć kompleksy. Też wymalowałam się dziś niebieskościami ale przy takim aniołku to ja mały hobbit jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Ślicznie wyglądasz Aniołku!
![]() Niebieskości na powiekach potrafią wyjść kiczowato... Tobie się udało uniknąć tego efektu ![]() Ja tylko nie wiem...po co tyle pudru skoro ty masz taką niebiańską cerę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To Ty jesteś nierzeczywiście urodziwa, taka wymarzona lalka, o której śni w nocy mała dziewczynka a rodzice nie są w stanie "przynieść jej do domu" bo nie istnieje naprawdę ![]() to moje piękno to znowu flesz, poza tym naprawdę robię maaaasę zdjęć no i ledwo wybieram 3. na ostatnim zdjęciu oczywiście wspomogła Picasa, fotoszopa nie mam, a marzy mi się ![]() Dziś był niebieski dzień, wczoraj chyba pawi, wcześniej czerwonoustny, ciekawe co jutro ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() a to właśnie dzięki tonie pudru i aparatowi (z którym się właśnie przez to już polubiłam ![]() ![]() dziękuję Alice ![]() ![]()
Edytowane przez Moccari Czas edycji: 2009-09-22 o 21:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
aleeez bajkooowe
![]() ![]() nie zmienia to faktu ze taaak..my wszystkie zazdroscimy Fregussonkowi naszemu tych przepieknych rzes ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | ||
Zakorzenienie
|
A WIDZIAŁYŚCIE DZIAŁ STYLIZACJE?????
![]() ![]() ![]() ![]() Mm nam sie tak rozwija ze zawrotu głowy zaraz dostane ![]() Cytat:
Czy ktos jeszcze az caly dygocze?? Ja! Ja! Ja az cala dygocze bo chce inne wcielenia zobaczyc. I mamy stylizacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak, rzęsy tak ![]() A fajno że się podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
[QUOTE]Dziękuję Asieńko
![]() ![]() ![]() ojjj Albę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Moccari Czas edycji: 2009-09-22 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
musiałam wywalić to co tu napisałam bo przepraszałam Fergie, że nie dałam na stylizacje, a dopiero przeczytałam regulamin
![]() ![]() mooooże kiedyś ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
nie, nie, nie nadaje się.
a meble i firanki to aluzją, żeby nie takie "domówki", no nic może się kiedyś rozwinę, tylko nie mam na kim ćwiczyć ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Przepieknie wygladasz! tak niesamowicie ze az brak mi slow...jestes pierwszym anilokiem do ktorego to faktycznie pasuje i nie wychodzi kiczowato- brawo!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Piękny makijażyk, jak ktoś napisał niewiele dziewczyn w tak słodkim wydaniu nie byłoby mdłych i cukierkowatych.
Ty obłędnie wyglądasz, to make up z prawdziwą klasą. masz też świetną cerę, to pozwoli Ci w każdym make up wygladać reweacyjnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.