Prezenty..Fotopreenty?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 08:51   #1
iguana00
Raczkowanie

Prezenty..Fotopreenty??

Co dziewczyny myslicie o tegorocznym szale na fotoprezenty . Dla mnie jest to wyjatkowo superpomysł ..W końcu chłopak nie bedzie mógl marudzic ,że prezent sie nie podoba a dla nas jest to rózniez wielie ułatwienie dając ukochanemu kubeczek badz poduszke z nasza foteczka
iguana00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 09:00   #2
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Prezenty..Fotopreenty??

Cytat:
Napisane przez iguana00 Pokaż wiadomość
Co dziewczyny myslicie o tegorocznym szale na fotoprezenty . Dla mnie jest to wyjatkowo superpomysł ..W końcu chłopak nie bedzie mógl marudzic ,że prezent sie nie podoba a dla nas jest to rózniez wielie ułatwienie dając ukochanemu kubeczek badz poduszke z nasza foteczka
Osobiście uważam, że taki prezent jest fajny... dla nastolatków na etapie zakochania, ewentualnie...

Po po co komu poduszeczka z naszą foteczką? Tak obiektywnie? Żeby leżała i się kurzyła, a on był osaczony naszym wizerunkiem?
Stary 2009-12-04, 09:07   #3
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Ja osobiscie nie chciałabym miec poduszki czy kubeczka z naszym zdjęciem, a Tż to chyba umarłby ze smiechu jakby cos takiego zobaczył.

Przy dawaniu prezentów trzeba sie zastanowic co spodobałoby sie osobie obdarowywanej, a nie osobie obdarowującej.

Ale skoro twierdzisz, że Twój chłopak bedzie zachwycony to dlaczego nie.
Stary 2009-12-04, 09:12   #4
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A fuj, koszmarny prezent Mąż by mnie wyśmiał, a ja jego Ma mnie na co dzień, ja jego. Odpocznijmy choć w pracy od naszego wizerunku :d
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 09:28   #5
kiniaczeq
Zakorzenienie

Również uważam,że to śmieszny prezent, nigdy w życiu nie chciałabym takiego
Stary 2009-12-04, 09:40   #6
Super Fotograf
Raczkowanie

A ja za 20 lat chciałbym przeglądać z moją żoną, naszymi dziećmi i wnukami fotoksiążkę - to taka fotograficzna biografia
Super Fotograf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 09:53   #7
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ale chyba jest różnica pomiędzy fotoksiążką, a kubkiem/poduszką/puzzlami/długopisem/papierem toaletowym z naszymi zdjęciami?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 09:56   #8
Hedonistka
Zakorzenienie

A ja mam zamiar kupić mojemu TŻtowi fotopuzzle z moim zdjęciem, tak bez okazji.
Po pierwsze lubi takie gadżety z fotkami
Po drugie ostatnio coś wspominał, że dawno nie układał puzzli i chciałby jakieś kupić
Stary 2009-12-04, 10:08   #9
nenowka152900
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15659848]Ale chyba jest różnica pomiędzy fotoksiążką, a kubkiem/poduszką/puzzlami/długopisem/papierem toaletowym z naszymi zdjęciami? [/QUOTE]

wg mnie szał ten panuje już od ładnych paru lat i mimo że mam lat 20 nie zrobię 'mojemu Misiowi' poduszki z moim zdjęciem:P i gdybym otrzymała taki prezent to...
lepszym pomysłem jest kupienie albumu i powkładanie wspólnych zdjęć albo zrobienie fotoksiażki (tylko ze tutaj ciężko będzie dokładać).
nenowka152900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 10:36   #10
Madia
Zakorzenienie

Nigdy w życiu bym nie chciała dostać tak trywialnego prezentu....no chyba, że bym miała razem z "Misiaczkiem" po 13 lat Fotoksiążka to coś innego, to po prostu taki album i tyle.

Najbardziej mnie zastanawia ostatnie zdanie Autorki (to o ułatwieniu): nikt nie mówił, że kupowanie prezentów ma być łatwe... nie ma to jak pójść na łatwiznę i załatwić "kubeczek z foteczką...słłłłitaśśśśni eee"

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 10:52   #11
Super Fotograf
Raczkowanie

Hehe tak sobie myślę, że poduszka ze zdjęciem buzi mojej dziewczyny byłaby super! Cały czas byłbym w nią wtulony Ale to taka mała dygresja
Super Fotograf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 11:42   #12
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez Super Fotograf Pokaż wiadomość
Hehe tak sobie myślę, że poduszka ze zdjęciem buzi mojej dziewczyny byłaby super! Cały czas byłbym w nią wtulony Ale to taka mała dygresja
Jakoś mało autentyczna ta twoja dygresja

Ja bym nie chciala za chiny dostać takiego prezentu..
Stary 2009-12-04, 12:06   #13
Lorien
Raczkowanie

Jak dla mnie.. to troche obciach
Lorien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 12:55   #14
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Osobiście dostając prezent z czyims zdjęciem lub w ogóle zdjęcie czyjeś pomyślałabym że straszny narcyz.
Nie potrzebuje niczyjego zdjęcia na kubku miśku poduszce majtkach itp, jakbym chciała mieć czyjeś zdjęcie to wywołałabym sobie i postawiła w ramce.
To samo dotyczy kupowania ramek ze swoim zdęciem "Bo misiu jeszcze nie ma", skoro nie ma to może to oznacza, że nie chce mieć?

A już dając facetowi to prawie na pewno sie nie spodoba.
Ale będzie musiał mówić że super, bo to przecie Twoja piękna twarz na tym kubku, więc jak mógłby się nie podobać...

Odpuść sobie.
Kup coś co mu się przyda i spodoba nie dlatego, że jesteś na tym Ty.

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2009-12-04 o 12:58
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 12:58   #15
iguana00
Raczkowanie

No oki zdania sa podzielone, ale patrzac na to np z tej strony.Urodzi się dzidzia i dla dziadków taki prezent jest jak najbardziej na miejscu .Ukochanego wnuczka czy wnusie będą mieli cały czas przy sobie (bynajmniej na zdjęciu)z czy nie poprawi by im humoru picie z rana kawy i patrzenie na kochanego wnuka/wnuczke(tym bardziej jak to 1-sze w rodzinie :P)
Stary 2009-12-04, 13:01   #16
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
No oki zdania sa podzielone, ale patrzac na to np z tej strony.Urodzi się dzidzia i dla dziadków taki prezent jest jak najbardziej na miejscu .Ukochanego wnuczka czy wnusie będą mieli cały czas przy sobie (bynajmniej na zdjęciu)z czy nie poprawi by im humoru picie z rana kawy i patrzenie na kochanego wnuka/wnuczke(tym bardziej jak to 1-sze w rodzinie :P)
No mi by się bynajmniej humor nie poprawił, jakbym dostała poduszkę/kubek z czyims zdjęciem, bo nie mam potrzeby mieć czyjegoś zdjęcia "cały czas przy sobie"....
Stary 2009-12-04, 13:05   #17
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Ale Ty mówiłaś o dawaniu kubka z swoim zdjęciem ukochanemu

Moja mama też ma kubek z moim zdjęciem którego się wstydze, ale ona sama sobie go kupiła jak wyjeżdzala za granice na jakiś czas, zeby mieć 2 w jednym

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
No mi by się bynajmniej humor nie poprawił, jakbym dostała poduszkę/kubek z czyims zdjęciem, bo nie mam potrzeby mieć czyjegoś zdjęcia "cały czas przy sobie"....
Ale są babcie w wnusiu wyjątkowo, a jesli dodatkowo lubią takie głupotki(np moja mama) to akurat kubek ze zdjęcie nie jest rzeczywiście AŻ taki głupi, ale poduszka to już przesada

Zapuszczam:

Stary 2009-12-04, 13:05   #18
Asienka187
Zakorzenienie

Co innego jest dac dziadkom ramke ze zdjęciem wnuczka/i po narodzinach, bez okazji, a co innego jest dać prezent ukochanemu typu poduszeczka, kubek, koszulka itp z naszym zdjęciem.
Stary 2009-12-04, 13:08   #19
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Ale Ty mówiłaś o dawaniu kubka z swoim zdjęciem ukochanemu

Ale są babcie w wnusiu wyjątkowo, a jesli dodatkowo lubią takie głupotki(np moja mama) to akurat kubek ze zdjęcie nie jest rzeczywiście AŻ taki głupi, ale poduszka to już przesada
Gupku... mi o co innego chodziło w tej wypowiedzi

Babcie to prawda, zwykle maja fisia na punkcie wnucząt, szczególnie tych pierwszych. Rodzicom też można taki prezent dać, ale uważam, ze wręczanie facetowi kubeczka czy poduszeczki ze swoim zdjęciem jest, delikatnie mówiąc... infantylne. No kubek.. ale poduszka? Położy sobie na łózku i będzie sie do niej przytulał myśląc o nas, jak nas obok nie będzie....? To już lepiej się wytarzać w jego poduszce i zostawić na niej swój zapach niż foteczkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 13:14   #20
iguana00
Raczkowanie

Ogólnie mi chodzi prezenty dla wszystkich nie ważne czy to bedzie mama, taka brat , siostra , czy dziadek .. itp.. itd.
Ja osobiście chciałabym dostac taki prezent ,, ale ze zdjęciem mojej córeczki niż mojego męża
No oki albumik na zdjęcia z pełna rodzinka jest super, bo przynajmniej nie bedzie trzeba szukac ze stert ablumów, bo tek od razu sie wyróżni
Stary 2009-12-04, 13:26   #21
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Prezenty..Fotopreenty??

Taki prezent wydaje mi się bardzo infantylny...
Stary 2009-12-04, 13:28   #22
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Gupku... mi o co innego chodziło w tej wypowiedzi
Domyslam się, że głównie o pogrubienie

Zapuszczam:

Stary 2009-12-04, 13:41   #23
iguana00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Taki prezent wydaje mi się bardzo infantylny...
mogłabys uzasadnic swoją wypowiedż??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 13:53   #24
8mmadziaa8
Raczkowanie

GG do 8mmadziaa8

My z TŻ wpadliśmy w tym roku na pomysł, że zamiast robić jakieś wyszukane prezenty dziadkom naszej córki (trzy rodziny bo mam rodziców po rozwodzie), zamówimy na alle kalendarze ze zdjęciami małej i wydaje mi się, że będą bardzo zadowoleni

http://www.suwaczek.pl/cache/52360acda8.png

[vichy]369174[/vichy]
8mmadziaa8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 14:31   #25
Duszaniola
Wtajemniczenie

Nie podobają mi się takie prezenty. Tylko że obecnie jestem singlem, więc może jakbym miała faceta to by mi się spojrzenie na sprawę zmieniło, ale wątpię ;D

Z drugiej strony chętnie bym dostała puzzle z jakąś wspólną (!) fotką, bo ja ogólnie b.lubię puzzle.
Albo fotoksiążkę, ale z moimi jakimiś super zdjęciami, bo zawsze marzyło mi się, że ktoś mnie pięknie sfotografuje, obrobi te zdjęcie i mi da bo zazwyczaj wychodzę na zdjęciach przeciętnie. Dlatego bym chciała zobaczyć serię zdjęć, na których wyglądam sexy. Żeby nie było że narcyz ze mnie

Ale kubek i poduszka to przegięcie moim zdaniem.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 17:29   #26
ulinkaaa
Zakorzenienie

Mi nie podobaja sie tego typu prezenty, ale sa w guscie moeo tz-ta. Ja bym mu jednak czegos takiego nie kupila i nie chciala dostac takiego prezentu
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 18:23   #27
iguana00
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15659848]Ale chyba jest różnica pomiędzy fotoksiążką, a kubkiem/poduszką/puzzlami/długopisem/papierem toaletowym z naszymi zdjęciami? [/QUOTE]
Co do papieru taoletowego to można by dac taki na urodziny ..z twarza osoby, której nie lubimy .. no i wesz co potem z tym zrobić

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez 8mmadziaa8 Pokaż wiadomość
My z TŻ wpadliśmy w tym roku na pomysł, że zamiast robić jakieś wyszukane prezenty dziadkom naszej córki (trzy rodziny bo mam rodziców po rozwodzie), zamówimy na alle kalendarze ze zdjęciami małej i wydaje mi się, że będą bardzo zadowoleni
Według mnie każdy dziadek i każda babcia bedzie się cieszyla z prezentu gdzie pojawia się ich wnusia bądz wnuczek Jeżeli masz takie zdjęcie gdzie twoja pociecha dopiero co sie urodziła , Można takie zdjęcie dać na miesiąc urodzenia ! Wtedy dziadkowie napewno nie zapomna o urodzinkach
Stary 2009-12-04, 18:29   #28
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiscie, ze bedzie mogl marudzic i to normalne, ze by marudzil, skoro bys dala cos, co Ty chcesz dostac, a nie dana osoba chce dostac.

Na pewno nie kazdy dziadek i babcia by sie z takiego prezentu cieszyli. O ukochanych misiaczkach to juz nie ma co wspominac.

Poczytaj sobie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379314

Pierwszy post:
Szaja mnie natchnęła do założenia kolejnego tematu prezentowego

Cytat:
Chciałabym poruszyć pewną kwestię. Przeglądałam kiedyś z zaciekawieniem forum prezentowe, na którym dziewczyny wypisują swoje pomysły prezentów dla TŻ. I taka myśl mnie naszła. Czemu one tym facetom chcą dawać to, co same by chciały dostać?

Albumy, kubki ze wspólnym zdjęciem i napisem Kocham Misiaczka : ****, bokserki ze swoim zdjęciem na tyłku, puchary z dedykacją, maskotki, sto powodów "czemu Cię kocham" i bóg wie co jeszcze..

Wypytywałam o to naprawdę sporo moich męskich znajomych, i wszyscy jak jeden mąż twierdzą, że swoim kobietom mówią, że są zachwyceni, i że tak się wysiliła, i że bardzo im się podoba. A potem wrzucają na dno szafy i udają, że cała sytuacja nigdy nie miała miejsca. Rozumiem, że są pomysły fajne - sesja zdjęciowa specjalnie dla niego, coś seksownego, oryginalnego. Ale ja bym nie chciała niejako zmuszać mojego faceta do tego, żeby się mną afiszował. Przecież jak mu dam kalendarz z moimi zdjęciami, to się poczuje zobowiązany do powieszenia go.

Z kolei wszystkie dziewczyny mówią, że im (!) się bardzo pomysł na prezent podoba, i że facet jest bardzo uradowany.

Ja jestem osobą mało romantyczną, i pewnie trochę by mnie zażenowało, gdybym dostała od faceta sto powodów dla których mnie kocha, albo bluzkę z naszym wspólnym zdjęciem. Że już nie wspomnę o tym, że mój to by chyba umarł ze śmiechu, no ale on wie jakie ja mam do tego podejście więc dostaje ode mnie wymarzone rzeczy, których ja bym na pewno nie chciała - zapalniczkę zippo, czy cośtam innego...

Więc jak to jest? Ich faceci należą do romantycznych misiów, i naprawdę są uradowani takimi prezentami, czy po prostu one robią coś, co im się podoba?

Przepraszam, jeżeli któraś z wizażanek odbierze to jako osobisty atak/krytykę - zupełnie nie o to mi chodzi. Ja po prostu nie rozumiem idei dawania takich prezentów, bo ja i moi partnerzy mają podejście takie, a nie inne. Więc chcę się dowiedzieć, jak to u was wygląda (:
Wiekszosc opinii w temacie w zgodzie z Cholerka, a Twoj temat wypisz wymaluj pasuje do tego co ona napisala.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-04, 19:19   #29
Marseille
Rozeznanie

Jak dla mnie to dziecinada, ok rozumiem dac swoje zdjecie w ramce na poczatku znajomosci(jesli to cos poważnego oczywiście) a reszta z fotkami to kicz
Stary 2009-12-05, 17:58   #30
iguana00
Raczkowanie

Nie każdemu musi to pasować

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

No takl ,ale na walentyki to taki prezent to juz bardziej pasuje.Prawda??
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości