![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Dla każdego coś dobrego S-XL, DVD, biżu i inne:)ZAPRASZAM! znacie zjawisko pękania szafy? ![]() ciuchy na 1 stronie proszę o wyrozumiałość (klasa maturalna), jeśli nie odpisuję napisz PW lub maila, odpowiem NIE MAM OBECNIE APARATU nie mogę zrobić dodatkowych zdjęć do odwołania odpisuje u Ciebie, Ty odpisz u mnie proszę jestem wybredna, mogę marudzić za co z góry przepraszam ![]() WYMIENIĘ NA: 1. Kosmetyki: -perfumy, odlewki, mgiełki do ciała, -aquolina, fruttini (...) zawsze mile widziane -balsamy o zapachu wanili, cynamonu, owoców, brązujące -kosmetyki naturalne (BU, Mazidła itd...) -krem z filtrem apteczny do mieszanej cery 2. Ciuchy: -sportowe bluzy sportowe i bluzki rozmiar L (ew. M dłuższe) -buty rozm 40.5 (41-40 zależy od wkładki) -spódniczki a'la baletnica -jestem łasa na panterke i futerka, mrarau! -koszulki nocne -getry, leginsy -krótkie spodenki M, L -kurteczkę jesienną L -sukienke L, M -portfel ...i wszystko co mi wpadnie w oko, można kusić ![]() Zapraszam również do kosmetycznego wątku w podpisie Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-16 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dla każdego coś dobrego S-XL, DVD, biżu i inne:)
1.1, 1.2 włoskie spodenki biodrówki, z metką nowe, z metki L ale to mała M
2. Kopertówka mamy, z Włoch, stan bdb, tylko za coś super 3. Torba materiałowa, z drewnianymi rączkami i długim paskiem, nie mieści a4, stan db 4. Szaro-srebrna z portfelem, w pół przeźroczysta, stan bd+ 5. Torba z psem na pasku okrągła, kolor kośc słoniowa + czarny, mimo że 2 razy noszona stan db, jest zabrudzenie na czarnym pasku mało widoczne Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-17 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Zara różowa "80's Tastes", M, stan bdb+
wymienione 2. Panterka z kwiatkiem, Morgan, S ładnie opina błuścik, stan idealny 3. tuba - gorset, Terranowa, wiązana z tyłu, napis z cekinów, wykończony koronką, M, założony raz 4. śliczna bluzeczka z kwiatkami, cyrkonie, S stan idealny 5. imprezowa zdobiona czarnymi cekinami, ładnie eksponuje biust, wiązana na szyji, założona raz do przymierzenia, rozmiar m/l, new yorker Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-18 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. czarna, brokatowe napisy, a'la hiszpanka na jedno ramie,
druge zawiązane (były przerróbki żeby dopasować ramiączko), fajnie się układa, New yorker, rozmiar od M do XL, stan bd 2. Polo w paski, New yorker, M, stan bdb, Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-05 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
1. Oryginalna bluzka reebok, M,
po boku z kobiecym motywem kwiatowym, w środku sportowy stanik stan bdb+ , kolor podkreśla opalenizne potrzebuje takich bluzek ale na mnie jest za krótka ![]() albo "za coś super" ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-05 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
1. Zara, rozm. 38, plisowana z kieszonkami na pupie i czarnym łańcuszkiem, założona raz
2. Bershka biała spódniczka, z czarnym paskiem w grochy, zdobą ją falbanki, rozmiar 38 - łatwo nie oddam bo mam wspomnienia, stab idealny 3. spódnica żółtobiała na gumce wymiary stan bdb+ 4. spódnica żółta wymiary stan bdb+ 5. spódnica w drobne kwiatki na gumce, rozciąga się stan bdb+ 6.spódniczka czarno-biała z guzikami wymiary stan bdb Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-05 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. aquolina, balsam cukier puder, 125ml nowy
mój ulubiony - mam pare w zapasie ![]() tylko za coś na czym mi zależy (kosmetyk, ciuch) Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-17 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
1. Płyty DVD
SHAPE, kolekcja fitnessPC 4. The Lion King II - Simba's PrideCD na wymianę - proszę pytać mam trochę DOKŁADKA! dodałam właśnie pare płyt do nauki angielskiego dla gimnazjum 4 płyty fizyka i astronomia 3 płyty geografia internet grafika algorytmy (informatyka) egzamin gimnazjalny filmy <później przejżę, napewno "the wash - myjnia" ze snoop dogiem 2 cd) kilkanaście płyt (na każdej kilka-kilkanaście gier + dema) płyta do aranżacji wnętrz CZTERY KĄTY GRA MIA (wojskowa) ENCYKLOPEDIA powszechna 2 cd ENCYKLOPEDIA ROŚLIN Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-15 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Harry Potter i więzień Azkabanu - jak nowa, mam dwa egzemplarze
PODRĘCZNIKI DO GIMNAZJUM I LICEUM/technikum - pytać ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-17 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
kolczyki:
-spiralki plastikowe niebiesko-białe -kule dyskotekowe -świnki hand made Zestaw "złotej" biżuteri, kolczyki, pierścionek + pudełeczko muszla Długi wisior (zdjęcie z perspektywy), nienoszony, dł. 34cm+7cm zawieszka Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-17 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
za drobiazg / dołożę do większej wymiany
czapeczka dyskotekowa frotka na ręke opaska na ręke BE STRONG Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-05 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA!
MP3 canyon 1GB taki jak na zdjęciu użyty ze 3 razy jako pen drive, bez słuchawek oddam najchętniej za perfumy/kosmetyki Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-06 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA!
THOMSON DISMAN stan bdb 100% sprawny, real photo z zasilaczem, działa również na baterie AA proszę mi nie proponować błyszczyków czy rajstop za discmana ![]() MATA DO TAŃCZENIA PLAY STATION taka jak na zdjęciu (pierwsza z prawej), stan idealny na wymianę mam też niebieski(przeźroczysty) joistick i całą konsolę play station1 wraz z grami Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-18 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
błyszczyk wibo
powiększający usta! kolor malinowy tylko przetestowany dołożę do dokładki jako drobiazg ![]() 11 IX Dokładam: Kylie Minogue Sweet Darling Woda toaletowa 30ml oddam za te rzeczy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365906 nowa z kartonikiem, ubytek to 3-4 psiknięcia testowe wstępna rezerwacja ![]() Edytowane przez .domi Czas edycji: 2009-09-12 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1252186852 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1252185621 ?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
bluza jest w stanie bardzo dobrym. założona była tylko przez moją siostrę jakieś 2 albo 3 razy ; )
---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- polo za bluzę? wybacz, ale nie opłaca mi się ;d
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
hmm..a moglabys podać dlugosc tego wisiora bo wydaje sie troche krótki? ;>
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
podoba mi się tylko aquolina, balsam cukier puder, ale poczekam na dokładki
![]() a bluza to okolice M ![]()
![]() Edytowane przez crrrazyangel Czas edycji: 2009-09-06 o 01:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za płytę z jogą?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Oh nie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MP3 canyon 1GB
balsam aquolina cois u mnie?
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za polo new yorker ?
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.