Czy wierzycie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 21:06   #1
Tajemnicza89
Raczkowanie

Czy wierzycie?

Tamat miał miec całkiem inną nazwę, przepraszam....
Witam po raz kolejny ;]

chciałabym wam cos powiedzieć coś co nie daje mi spokoju. Kiedyś w drodzę do wiekszego miasta w pociągu usmiechał sie do mnie pewien chłopak,siedział naprzeciwko mnie w sumie dzieliły nas drzwi od przedziału ale doskonale sie widzieliśmy.Jego wzrok cały czas sie we mnie wpatrywał,momentami byłam zawstydzona,ale odwzajemnialam usmiech.Przez chwile myslalam nawet zeby napisac mu liscik z nr tel,czy gg ale wydalo mi sie to dość dziwne.wychodząc z pociagu spojrzalam na niego ostatni raz on zreszta na mnie tez,i widziałam w jego oczach tez cheć jakies inicjatywy ale niestety nic sie nie wydarzylo..Dziś chyba tego żaluje,probowalam go szukać ale jak można kogos znalesc nie wiedząc jak ma na imię,skąd jest ;/ mineło dużo czasu od tego zdarzenia a ja nadal o nim myśle.Nie wiem czemu to napisałam wy mi nie pomożcie ale chciałam to wydusicć z siebie,pomuślicie ze jestem jakaś małolata ktora sie zakochuje w kazdym ,ale tak nie jest mam wiecej niz 20lat;p

Edytowane przez Tajemnicza89
Czas edycji: 2010-03-16 o 21:43
Tajemnicza89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 21:28   #2
Aivilo
Wtajemniczenie

Dot.: Czy wierzycie?

Ja ci wierzę.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 21:34   #3
KaerbEmEvig
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Tajemnicza89 Pokaż wiadomość
Witam po raz kolejny ;]
chciałabym wam cos powiedzieć coś co nie daje mi spokoju. Kiedyś w drodzę do wiekszego miasta w pociągu usmiechał sie do mnie pewien chłopak,siedział naprzeciwko mnie w sumie dzieliły nas drzwi od przedziału ale doskonale sie widzieliśmy.Jego wzrok cały czas sie we mnie wpatrywał,momentami byłam nie osmielona,ale odwzajemnialam usmiech.Przez chwile myslalam nawet zeby napisac mu liscik z nr tel,czy gg ale wydalo mi sie to dość dziwne.wychodząc z pociagu spojrzalam na niego ostatni raz on zreszta na mnie tez,i widziałam w jego oczach tez cheć jakies inicjatywy ale niestety nic sie nie wydarzylo..Dziś chyba tego żaluje,probowalam go szukać ale jak można kogos znalesc nie wiedząc jak ma na imię,skąd jest ;/ mineło dużo czasu od tego zdarzenia a ja nadal o nim myśle.Nie wiem czemu to napisałam wy mi nie pomożcie ale chciałam to wydusicć z siebie,pomuślicie ze jestem jakaś małolata ktora sie zakochuje w kazdym ,ale tak nie jest mam wiecej niz 20lat;p
Tajemnicza, tajemnica to chyba jest dla Ciebie sztuka ortografii, ktorej arkan nie zglebilas. Pisze sie "oniesmielona", nie "nie osmielona" - wystarczy przeczytac na glos, zeby wiedziec, jak dziwnie to brzmi.
KaerbEmEvig jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 21:37   #4
paula78
Zakorzenienie

Nie tylko tobie zdażyła sie taka historia,ot milo powspominac i tyle i oglądac sie dalej za księciem

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez KaerbEmEvig Pokaż wiadomość
Tajemnicza, tajemnica to chyba jest dla Ciebie sztuka ortografii, ktorej arkan nie zglebilas. Pisze sie "oniesmielona", nie "nie osmielona" - wystarczy przeczytac na glos, zeby wiedziec, jak dziwnie to brzmi.

na tym forum nie zwraca się uwagi na błędy więc uważaj bo mozesz dostac pkt karne.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 21:38   #5
Tajemnicza89
Raczkowanie

Cytat:

pisałam to szybko każdemu się zdarzy pomyłka ;!!
Stary 2010-03-16, 21:39   #6
KaerbEmEvig
BAN stały

Cytat:
pisałam to szybko każdemu się zdarzy pomyłka ;!!
Oczywiscie. Zwrocilem uwage, bo to na prawde dziwnie wygladalo - na typowe literowki nie zwracam uwagi (choc osobiscie zawsze czytam to, co napisalem - przed zamieszczeniem). I przepraszam, jezeli wyszedlem na gbura.
KaerbEmEvig jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 21:40   #7
Asienka187
Zakorzenienie

Ale w co mamy wierzyć? W Twoją opowieść?

Tak, wierzę, że coś takiego Ci sie przytrafiło.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 21:43   #8
Kanaig
Raczkowanie

Taki chłopak to twarz raz widziana do której możesz sobie całą resztę wymyślić... stworzyć sobie w głowie isty ideał i dopiąć tą wcześniej wspomnianą twarz... Myślę że wielu z nas się to zdarza...
Stary 2010-03-16, 22:19   #9
bravee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Ale w co mamy wierzyć? W Twoją opowieść?
dokładnie, w co mamy wierzyć?
Stary 2010-03-16, 22:42   #10
CarmenSandiego
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kanaig Pokaż wiadomość
Taki chłopak to twarz raz widziana do której możesz sobie całą resztę wymyślić... stworzyć sobie w głowie isty ideał i dopiąć tą wcześniej wspomnianą twarz... Myślę że wielu z nas się to zdarza...
dokładnie,
nie myslisz o nim, tylko o ideale, który raczej nie istenieje;]

CarmenSandiego jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 22:44   #11
shiava
Zadomowienie

Ja tez wierzę. Mi sie kiedys cos podobnego przytrafilo
shiava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 22:49   #12
Sondrina
BAN stały

Tak, wierzę, że mogłaś się zauroczyć. Nie wierzę natomiast, ze może coś z tego wyjść. No chyba że szczęsliwym zbiegiem okoliczności pojedziesz kiedyś tym samym pociągiem i go spotkasz, no i nawiążesz znajomość.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-16, 23:26   #13
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Trzeba było mu dać liścik... Mojej przyjaciółce kiedyś nieznajomy w tramwaju wręczył karteczkę z numerem zanim wysiadł Więc to się zdarza, że ludzie tak robią
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 08:12   #14
Wroclovianka
Zakorzenienie

Jeżeli mam wierzyć, że Ci się coś takiego przytrafiło To wierzę. Kiedyś też mi się taka sytuacja przytrafiła, tyle że w tramwaju. Ale ja jakoś tego nie roztrząsam - no może gdybym była od tego czasu dalej samotna to bym sobie pluła w brodę, że to może był ten wymarzony...Ale, że nie jestem to nie roztrząsam Zresztą u mnie minęło już z 6 - 7 lat od tego zdarzenia

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 08:32   #15
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kanaig Pokaż wiadomość
dokładnie, nie ma co do tego wracać i robić z niego ideału....ot jakiś koleś się tobą zainteresował, nie pierwszy nie ostatni.... a taka sytuacja to nic nadzwyczajnego, takie coś zdarza się wielu dziewczynom
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 10:00   #16
krolowakiczu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość
Ja tez wierzę. Mi sie kiedys cos podobnego przytrafilo

mnie również

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 10:33   #17
patricia13
Wtajemniczenie

też wierze, ale mam klasyczne podejście do sprawy, że to on powinien zrobić pierwszy krok.. nie zrobił-przepadło, zapomnij i tyle

poza tym spodobał Ci sie prawdopodobnie dlatego, że okazał że Ty mu sie podobasz
pomyśl,czy zwróciłabyś na niego uwage, gdyby tylko siedział i na Ciebie nie patrzył

Wyrak by sie tu przydał
Stary 2010-03-17, 11:43   #18
jodame
Zadomowienie

A może gapił się, bo sprawdzał czy będziesz "dobrą" ofiarą przestępstwa? Może to był świr albo zbeczeniec?

Ja bym nie dała tego nr tel chyba. Skoro potrafił się tak gapić, to mógł też podejść, zagadać. Zwłaszcza, że się uśmiechałaś do niego.

Co za chęć inicjatywy wyczytałaś w tych jego oczach to nie wiem.. .

Nie znasz go. Pewnie już nie znajdziesz. Pomyśl, że może to beznadziejny facet. A na pewno nie jest spontaniczny.

A następnym razem szybciej decyduj: -dam mu swój nr, nie dam i zapomnę.

Trzymaj się!
Cytat:
Witam po raz kolejny ;]
Z tematem chyba nie wyszło. Nie wiem, czy można edytować temat. Chyba nie.
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 12:50   #19
lucy007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patricia13 Pokaż wiadomość
też wierze, ale mam klasyczne podejście do sprawy, że to on powinien zrobić pierwszy krok.. nie zrobił-przepadło, zapomnij i tyle

poza tym spodobał Ci sie prawdopodobnie dlatego, że okazał że Ty mu sie podobasz
O tym właśnie pomyślałam
lucy007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 12:53   #20
panierrka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jodame Pokaż wiadomość
A może gapił się, bo sprawdzał czy będziesz "dobrą" ofiarą przestępstwa? Może to był świr albo zbeczeniec?
I cały romantyzm szlag trafił.

Historia jak historia, zdarza się, że ludzie na siebie patrzą.

Rozsądek przede wszystkim.

Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...!
...albo chociaż się staraj - tak jak ja
panierrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 19:55   #21
diwa82
BAN stały

GG do diwa82

Jakiś czas temu w gazecie Metro jakiś facet dał ogłoszenie, że szuka dziewczyny z pociągu, której się przyglądał i która się do niego uśmiechnęła. Może to o Ciebie chodziło? Według mnie to piękna historia, warta uwagi
diwa82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-17, 23:11   #22
jodame
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diwa82 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu w gazecie Metro jakiś facet dał ogłoszenie, że szuka dziewczyny z pociągu, której się przyglądał i która się do niego uśmiechnęła. Może to o Ciebie chodziło? Według mnie to piękna historia, warta uwagi
Było już nawet tutaj, na naszym forum, o takich pięknych historiach. Pamiętam jedną: facet znalazł dziewczynę z krańca Polski, która miała ogniste włosy..i zostali parą na lata..(może jeszcze są?

Ale niestety, statystycznie, ilość gapiących się na siebie ludzi jest znacznie większa, niż tych gapiących się i później tworzących parę.

Ale jeśli jest potrzeba odnalezienie Tajemniczego Obiektu Westchnień, to dlaczego by nie spróbować? Tylko trzeba mieć świadomość, że może się nie udać.. . Ale może akurat. ;d
jodame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 00:02   #23
niutka1
Wtajemniczenie

jednego byłego poznałam na przystanku tramwajowym- to on mnie zagadał, innego w metrze- patrzył sie mega intensywnie, usmiechaliśmy się, niesamowity magnes, ja przesiadłam się do niego, a on zagadał

w obu przypadkach było to po prostu " cześć, jak masz na imię", potem "a gdzie jedziesz" i potem zaproszenie na pizzę w jednym przypadku, a w drugim na spacer i do kina, obydwie znajomości rozwinęły sie w związki około 1 roczne

kilka razy zdarzało mi sie też w pociągu, czy innych takich miejscach kogos zapoznac, no nie wiem, jakos widocznie przyciągam ludzi
ale kończyło sie na miłej pogawędce lub wymianie tel stacjonarnego i zapomnieniu ( to było jeszcze w czasach, gdy nie było komórek... a ja wtedy nie miałam telefonu w ogóle, więc ode mnie zalezało, czy zadzwonię i nie zawsze zdzwoniłam albo ktos nie odbierał i zapominałam... ), teraz raczej nie podtrzymuje kontaktu wzrokowego, nie wymieniam sie telefonami- (pogadac chwilę mogę), bo nie szukam znajomości

wracając do tematu- tak wierze i z autopsji wiem, że taka znajomość może się zawrzec i rozwinąć
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2010-03-18 o 00:05
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 08:33   #24
Lara Croft
Raczkowanie

Cytat:
Witam po raz kolejny ;]

chciałabym wam cos powiedzieć coś co nie daje mi spokoju. Kiedyś w drodzę do wiekszego miasta w pociągu usmiechał sie do mnie pewien chłopak,siedział naprzeciwko mnie w sumie dzieliły nas drzwi od przedziału ale doskonale sie widzieliśmy.Jego wzrok cały czas sie we mnie wpatrywał,momentami byłam zawstydzona,ale odwzajemnialam usmiech.Przez chwile myslalam nawet zeby napisac mu liscik z nr tel,czy gg ale wydalo mi sie to dość dziwne.wychodząc z pociagu spojrzalam na niego ostatni raz on zreszta na mnie tez,i widziałam w jego oczach tez cheć jakies inicjatywy ale niestety nic sie nie wydarzylo..Dziś chyba tego żaluje,probowalam go szukać ale jak można kogos znalesc nie wiedząc jak ma na imię,skąd jest ;/ mineło dużo czasu od tego zdarzenia a ja nadal o nim myśle.Nie wiem czemu to napisałam wy mi nie pomożcie ale chciałam to wydusicć z siebie,pomuślicie ze jestem jakaś małolata ktora sie zakochuje w kazdym ,ale tak nie jest mam wiecej niz 20lat;p

Hehe, przypomniala mi sie pewna historia z berlinskiego metra. Kiedy ich dwoje sie spotkalo i tez skonczylo sie na spogladaniu i usmiechach. Pozniej bylo szukanie (niestety nie pamietam kto kogo szukal), ktore niestety niczego nie wnioslo. W koncu na kilku stacjach pojawily sie plakaty o mniej wiecej takiej tresci: Jesli jestes (teraz dam taki przyklad) wysoka szatynka o niebieskich oczach i dnia tego i tego o godzinie X.XX jechalas metrem i usmiechal sie do ciebie ten facet ze zdjecia (ponizej zdjecie szukajacego) to zadzwon XXX XXX XXX. Niestety nie jestem w stanie sobie przypomniec czy ta historia skoczyla sie happy endem. Ale pomysl byl genialny i dosc odwazny. Niestety metrem czesto jezdza ludzie dosc regularnie wiec byla wieksza szansa na odnalezienie swego (byc moze) przeznaczenia...
Pozdrawiam
Stary 2010-03-18, 10:47   #25
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patricia13 Pokaż wiadomość

pomyśl,czy zwróciłabyś na niego uwage, gdyby tylko siedział i na Ciebie nie patrzył

Wyrak by sie tu przydał
nie bo Wyrak by biedna dziewczyne zniszczyl psychicznie

Kiedys w autobusie nieznany chlopak podrzucil mi do torby liscik ze swoim imieniem, nr tel i prosba o kontakt
Napisalam do niego (chyba kazda z nas liczy ze takie sytuacje skoncza sie wielkim love) ale zycie to nie film i okazal plytkim podrywaczem ktory chcial mnie tylko bzyknac (na szczescie w pore sie zorientowalam i zerwalam znajomosc).
Gdybym wtedy nie napisala do niego to pewnie tez bym sie jakis czas glowila "ech...to mogl byc moj ksiaze z bajki..."

Edytowane przez kselokss
Czas edycji: 2010-03-18 o 10:52
kselokss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 20:56   #26
Diversification
Rozeznanie

Cytat:
Witam po raz kolejny ;]

Niestety wątpię, aby udało Ci się go odszukać - nie znasz jego imienia, nie wiesz skąd pochodzi. Może powinnaś częściej jeździć tym pociągiem? Być może spotkalibyście się ponownie i wtedy mogłabyś mu wręczyć liścik ze swoim numerem telefonu.

61 kg - ... - 50 kg
dam radę!

Diversification jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 23:04   #27
mel89
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiscie. Zwrocilem uwage, bo to na prawde dziwnie wygladalo - na typowe literowki nie zwracam uwagi (choc osobiscie zawsze czytam to, co napisalem - przed zamieszczeniem). I przepraszam, jezeli wyszedlem na gbura.
ofszem, wyszedłeś

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości