|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy wierzycie?
Tamat miał miec całkiem inną nazwę, przepraszam....
Witam po raz kolejny ;] chciałabym wam cos powiedzieć coś co nie daje mi spokoju. Kiedyś w drodzę do wiekszego miasta w pociągu usmiechał sie do mnie pewien chłopak,siedział naprzeciwko mnie w sumie dzieliły nas drzwi od przedziału ale doskonale sie widzieliśmy.Jego wzrok cały czas sie we mnie wpatrywał,momentami byłam zawstydzona,ale odwzajemnialam usmiech.Przez chwile myslalam nawet zeby napisac mu liscik z nr tel,czy gg ale wydalo mi sie to dość dziwne.wychodząc z pociagu spojrzalam na niego ostatni raz on zreszta na mnie tez,i widziałam w jego oczach tez cheć jakies inicjatywy ale niestety nic sie nie wydarzylo..Dziś chyba tego żaluje,probowalam go szukać ale jak można kogos znalesc nie wiedząc jak ma na imię,skąd jest ;/ mineło dużo czasu od tego zdarzenia a ja nadal o nim myśle.Nie wiem czemu to napisałam wy mi nie pomożcie ale chciałam to wydusicć z siebie,pomuślicie ze jestem jakaś małolata ktora sie zakochuje w kazdym ,ale tak nie jest mam wiecej niz 20lat;p ![]() ![]()
Zycie jest prawie tak piękne jak Twoj Uśmiech ![]() Edytowane przez Tajemnicza89 Czas edycji: 2010-03-16 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy wierzycie?
Ja ci wierzę.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Nie tylko tobie zdażyła sie taka historia,ot milo powspominac i tyle i oglądac sie dalej za księciem
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
na tym forum nie zwraca się uwagi na błędy więc uważaj bo mozesz dostac pkt karne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pisałam to szybko każdemu się zdarzy pomyłka ;!!
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Oczywiscie. Zwrocilem uwage, bo to na prawde dziwnie wygladalo - na typowe literowki nie zwracam uwagi (choc osobiscie zawsze czytam to, co napisalem - przed zamieszczeniem). I przepraszam, jezeli wyszedlem na gbura.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ale w co mamy wierzyć? W Twoją opowieść?
Tak, wierzę, że coś takiego Ci sie przytrafiło.
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Taki chłopak to twarz raz widziana do której możesz sobie całą resztę wymyślić... stworzyć sobie w głowie isty ideał i dopiąć tą wcześniej wspomnianą twarz... Myślę że wielu z nas się to zdarza...
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dokładnie, w co mamy wierzyć?
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie myslisz o nim, tylko o ideale, który raczej nie istenieje;]
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja tez wierzę. Mi sie kiedys cos podobnego przytrafilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Tak, wierzę, że mogłaś się zauroczyć. Nie wierzę natomiast, ze może coś z tego wyjść. No chyba że szczęsliwym zbiegiem okoliczności pojedziesz kiedyś tym samym pociągiem i go spotkasz, no i nawiążesz znajomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Trzeba było mu dać liścik... Mojej przyjaciółce kiedyś nieznajomy w tramwaju wręczył karteczkę z numerem zanim wysiadł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli mam wierzyć, że Ci się coś takiego przytrafiło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
też wierze, ale mam klasyczne podejście do sprawy, że to on powinien zrobić pierwszy krok.. nie zrobił-przepadło, zapomnij i tyle
poza tym spodobał Ci sie prawdopodobnie dlatego, że okazał że Ty mu sie podobasz pomyśl,czy zwróciłabyś na niego uwage, gdyby tylko siedział i na Ciebie nie patrzył Wyrak by sie tu przydał
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
A może gapił się, bo sprawdzał czy będziesz "dobrą" ofiarą przestępstwa? Może to był świr albo zbeczeniec?
![]() Ja bym nie dała tego nr tel chyba. Skoro potrafił się tak gapić, to mógł też podejść, zagadać. Zwłaszcza, że się uśmiechałaś do niego. Co za chęć inicjatywy wyczytałaś w tych jego oczach to nie wiem.. . Nie znasz go. Pewnie już nie znajdziesz. Pomyśl, że może to beznadziejny facet. ![]() A następnym razem szybciej decyduj: -dam mu swój nr, nie dam i zapomnę. Trzymaj się! Z tematem chyba nie wyszło. Nie wiem, czy można edytować temat. Chyba nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Historia jak historia, zdarza się, że ludzie na siebie patrzą.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Jakiś czas temu w gazecie Metro jakiś facet dał ogłoszenie, że szuka dziewczyny z pociągu, której się przyglądał i która się do niego uśmiechnęła. Może to o Ciebie chodziło? Według mnie to piękna historia, warta uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale niestety, statystycznie, ilość gapiących się na siebie ludzi jest znacznie większa, niż tych gapiących się i później tworzących parę. Ale jeśli jest potrzeba odnalezienie Tajemniczego Obiektu Westchnień, to dlaczego by nie spróbować? Tylko trzeba mieć świadomość, że może się nie udać.. . Ale może akurat. ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
jednego byłego poznałam na przystanku tramwajowym- to on mnie zagadał, innego w metrze- patrzył sie mega intensywnie, usmiechaliśmy się, niesamowity magnes, ja przesiadłam się do niego, a on zagadał
w obu przypadkach było to po prostu " cześć, jak masz na imię", potem "a gdzie jedziesz" i potem zaproszenie na pizzę w jednym przypadku, a w drugim na spacer i do kina, obydwie znajomości rozwinęły sie w związki około 1 roczne ![]() kilka razy zdarzało mi sie też w pociągu, czy innych takich miejscach kogos zapoznac, no nie wiem, jakos widocznie przyciągam ludzi ![]() ale kończyło sie na miłej pogawędce lub wymianie tel stacjonarnego i zapomnieniu ( to było jeszcze w czasach, gdy nie było komórek... a ja wtedy nie miałam telefonu w ogóle, więc ode mnie zalezało, czy zadzwonię ![]() ![]() wracając do tematu- tak wierze i z autopsji wiem, że taka znajomość może się zawrzec i rozwinąć
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-03-18 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe, przypomniala mi sie pewna historia z berlinskiego metra. Kiedy ich dwoje sie spotkalo i tez skonczylo sie na spogladaniu i usmiechach. Pozniej bylo szukanie (niestety nie pamietam kto kogo szukal), ktore niestety niczego nie wnioslo. W koncu na kilku stacjach pojawily sie plakaty o mniej wiecej takiej tresci: Jesli jestes (teraz dam taki przyklad) wysoka szatynka o niebieskich oczach i dnia tego i tego o godzinie X.XX jechalas metrem i usmiechal sie do ciebie ten facet ze zdjecia (ponizej zdjecie szukajacego) to zadzwon XXX XXX XXX. Niestety nie jestem w stanie sobie przypomniec czy ta historia skoczyla sie happy endem. Ale pomysl byl genialny i dosc odwazny. Niestety metrem czesto jezdza ludzie dosc regularnie wiec byla wieksza szansa na odnalezienie swego (byc moze) przeznaczenia... Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedys w autobusie nieznany chlopak podrzucil mi do torby liscik ze swoim imieniem, nr tel i prosba o kontakt ![]() Napisalam do niego (chyba kazda z nas liczy ze takie sytuacje skoncza sie wielkim love) ale zycie to nie film i okazal plytkim podrywaczem ktory chcial mnie tylko bzyknac (na szczescie w pore sie zorientowalam i zerwalam znajomosc). Gdybym wtedy nie napisala do niego to pewnie tez bym sie jakis czas glowila "ech...to mogl byc moj ksiaze z bajki..." ![]()
"You touch my mind in special pleaces..." Edytowane przez kselokss Czas edycji: 2010-03-18 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.