|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Light Blue, Hippy Fizz, Clight Clouds, letnich Escad, Elle YSL-oddam inne zapachy :)
Szukam letnich, lekkich słodkości:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W zamian duuużo do zaoferowania ![]() Oto mój wątek: - Boucheron Trouble, ok 95/100ml - Addict edp Dior, 50 ml ale w szklanym opakowaniu zastępczym z atomizerem o poj 56ml, niestety w oryginalnym zepsuł się atomizer w podróży - Narciso Rodriguez EDT, nie widać nic, ale będzie ok 95/100ml - In Black del Pozo, 100ml (tester z korkiem) - Apparition Ungaro, 85/90ml - Very Sexy VS, 73/75ml - Fantasy BS, 97/100ml (za wish) - Pink Sugar, 97/100ml (za wish) - L'air du Temps NR, 70-75/100ml - JPG Classique, ok 18-20/50ml - Paris Hilton Woman, ok 80/100ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Light Blue, Hippy Fizz, Clight Clouds, letnich Escad, Elle YSL-oddam inne zapac
L'eu Par Kenzo 50 folia, ale nic w wątku nie znalazłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Light Blue, Hippy Fizz, Clight Clouds, letnich Escad, Elle YSL-oddam inne zapac
a moze zainteresowałby Cie zapach Valentino Rockn'rose??
U Ciebie wpadł mi w oko ten dior w zastepczym atomizerku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
No niestety, nic poza wątkiem nie mam
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.