|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
szybciutko kilka par butów 38-40. Pilne!
nieaktualne!
Witam, zalezy mi na jak najszybszej wymianie tych bucików najchetniej za inne, ( szukam rozowych) ale mozna proponowac wymianke zasady jak wszedzie, Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-06-21 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybciutko kilka par butów 38-40. Pilne!
Mleczne platformy Graceland ( Deichmann) na grubym słupku, nie czuc wysokosci, buty sa swietnie wyprofilowane. obcas 9cm - platforma 2 cm. Buty sa troszke zniszczone ale mozna je bez problemu zapastowac i beda wyglądać jak nówki, szczerze to sadzilam ze sie rozbija ale sa tak zawziete jak skora naturalna ( moze to jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
szare skorzane butki, rozmiar 38 moze 39, ja mam 39 i wchodze w nie ale cisna mnie bo mi noga przytyla jak reszta ciala zreszta, zniszczenia na zdjeciach, wystarczy zapastowac, ja nie pastowalam by nie ukryc ich faktycznego stanu, byly strasznie drogie ale mozna kusic. buty przeleżały dość długo w piwnicy i jezeli sa jakies niejasnosci - pytac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. czarno biale kaczuszki, malenki obcas, rozmiar 39, kupione w CCC, fleki do wymiany, lekko zdarte czubki, wystarczy zapastowac.
2. moje slubne biale szpilki, fleki zjechane, minimalnie podniszczone w procesie tanczenia, raz tylko na nogach, rozm.39, obcas 5 cm. 3. czane korki, z przodu jak widac maja wstawki z przezroczystej siateczki, fleki mocne, tylko lekko zdarte, czubki lekko zdarte, wystarczy zapastowac, korek 5 cm, rozm 38,5. 4. czarne lakierowana skóra, normalne zniszczenia jak przy chodzeniu,rozmiar 40, maly obcas maly 4 cm 5. białe buciki, 39 nowe fleki jeszcze nie smigane, troche obdrapany korek i normalne slady uzytkowania, stan uważam za dobry + za te z 1 zdjecia nie bede jakos szegolnie wymagajaca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za szare skorzane butki, rozmiar 38 moze 39, ??
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za
szare skorzane butki, rozmiar 38 moze 39 Ps. jeżeli coś znajdziesz to poproszę o dł wkładki
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
może coś za 5. białe buciki, 39 nowe fleki jeszcze nie smigane, troche obdrapany korek i normalne slady uzytkowania, stan uważam za dobry +?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
koturny raczej odpadają, bo chciałabym za nie coś ekstra, są z wymiany i były raz noszone podobno, więc są praktycznie jak nowe
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.