|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
![]() lista marzeń ~iwci~ zabacz i daj znać jak masz ;)WĄTEK NIEAKTUALNY!!!!! lista tak ![]() WITAJCIE ![]() jeśli macie coś z tego co szukam to piszcie mi o tym w wątku wymiankowym ![]() Kochane szukam: WAŻNE - szukam filiżanki ze spodkiem która dołączana była w zeszłym roku do herbat Lipton były w dwóch kolorach białym i czarnym i po złączeniu tworzyły znak Yin i Yang. Ja potrzebuję białego zestawu ![]() ![]() i wiele wiele innych: ![]() KOSMETYKÓW: - czarnego tuszu do rzęs Maxfactor Macterpiece złote opakowanie - mus do ciała Farmona Tutti Frutti figi & daktyle ![]() - żele pod prysznic o zimowych zapachach (korzenne, cynamonowe itp.) ![]() ![]() UBRAŃ: - klapki na basen najchętniej reebok, nike lub puma ![]() - granatowe haremki - marynarki czarnej jak w załączniku - płaszczy i kurtek czarnych na jesień/zimę ale nie z ortalionu itp. - sportowego stanika nowego - nowe majteczki typu figi lub bokserki niemal każdy wzór i kolorki ciemniejsze - stringom mówie NIE ![]() - dżinsowych rurek i każdych innych - szarych, długich spodni dresowych albo całego dresu może być też granat - złotej biżuterii (łańcuszki,kolczyki, przywieszki, bransoletki) - kardiganów długich i krótkich (czarne, białe, szare, granatowe, fioletowe, śliwkowe,malinowe, ładną zielenią nie pogardzę również) - długich bokserek koniecznie bez nadruków i napisów - krótkich spodenk dżinsowych - dużych toreb z bardzo dużą ilością kieszonek ![]() -kijki trekingowe -wszystko co mi wpadnie w oko ![]() KSIĄŻEK:
- książek Cejrowskiego
Edytowane przez ~iwcia~ Czas edycji: 2011-11-03 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: lista marzeń ~iwci~ zabacz i daj znać jak masz ;)
- nowe majteczki typu figi lub bokserki niemal każdy wzór i kolor
- dżinsowych rurek ( nie granatowych) - kardiganów długich i krótkich (czarne, białe, szare, granatowe) - długich bokserek bez nadruków i napisów - dużych toreb z bardzo dużą ilością kieszonek ![]() a z getrów (bo tak to sie nazywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kochana z nieba mi spadlas
![]() ![]() ![]() Aha, jak chcesz to jeszcze dorzuce te białą bokserkę, widze ze jestes wysoka, to powinna fajnie na Tobie lezec, bo jest dosyc dluga ![]() ![]()
MOJE CIUSZKI ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=829444 MOJE KSIĄŻKI ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=402033 Edytowane przez irish77 Czas edycji: 2010-02-22 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
u mnie 2 torebki z maasą kieszeni
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam,
Mam Pottera i krótkie spodenki dżinsowe ![]() Foto na życzenie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452362 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A może stanik za samo bolerko? Albo bolerko i krem za staniczek i coś jeszcze( mam w wątku "zimowy" mus do ciała karmel i cynamon a poza wątkiem próbeczki cacharel amor amor, mogę zrobić odlewkę na spróbowanie malinowego balsamu do ciała The Body Shop, może coś Cię zainteresuje?).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
U mnie w watku książkowym dwie części Harrego Pottera: więzień Azkabanu i Kamień filozoficzny, twarda okładka, stan b.db
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.