|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
Moosująca wish!
Moje rozmiary:
Ubrania: XS/S/małe M, spodnie 25, 26. Buty: 36 (na obcasie), 36/37 (płaskie) AKTUALNIE SZUKAM: Z BUTKÓW: -czarnych zamszowych platform na wysokim obcasie (bez żadnych dżetów, wycinanek etc.) - idealne widziałam Atmosphere i Deichmann (Graceland), ale nie na sprzedaż. ;/ -t-barów (balerin albo tych słynnych z evie z kokardą) -balerinek w pudrowym różu (lub cielistych), szarych i czarnych -butów-traperów, worker boots, najlepiej nadających się na zimę - KUPIĘ PILNIE! -wedges, czarnych butów na koturnie (koturn stylizowany na drewno) -czarnych lub szarych trampek Converse'a -tych botków na platformie: http://szafa.pl/c3109099-poszukuje-rozmi ar-38.html , tylko rozm. 36 oczywiście, czarnych albo szarych. standardowo, głupia moose je przespała i jak się o nich dowiedziałam to zostały tylko 41 fioletowe za 40 zł na wyprz. ;/ Z BIELIZNY: -staników w rozmiarze 60F, ewentualnie 65E, ewentualnie baaaardzo ściśliwych 70D. (jeśli chodzi o polskie firmy, tj. Kostar, Konrad, Milena itd. - 60G, 65F, 70E) Z CIUCHÓW: -wszystkiego co w kwiaty, grochy, z koronkami, haftami, ... -swetrów-longów -czarnego i szarego, długiego kardigana -spódnic z wysokim stanem - tulipanów, ołówków i tzw. zwiewnych i romantycznych "podfruwajek", kolory: ciemny szary, czerwień wpadająca w bordo, butelkowa zieleń, czerń, granat -długiej koszuli -szarych dżinsowych rurek -szala-komina -apaszek, szczególnie zależy mi na jakiejś w serduszka -sukienki/tuniki power shoulders pudrowy róż albo szara -spodni-tulipanów -bandażowej spódnicy -beretów -szarej i kremowej marynarki typu boyfriend -gorsetu PaperCats -czarnego kardigana power shoulders -sukienki-tulipana -szarych długich legginsów -bluzki typu motyl lub nietoperz, najlepiej koszulowej albo z jakimś hafcikiem czy koronką -body wszelkiej maści -czarnej ramoneski -rajstop: w kwiaty, serduszka, kokardki, koronkowych, ażurowych, gładkich, kryjących czarnych, szarych i białych -sukienek typu bustier, gorsetowych bez ramiączek albo z odpinanymi ramiączkami Z TOREBEK: -torebki-aktówki w ciemnobrązowym kolorze (CIEMNOBRĄZOWYM, żadne camele, caramele i inne mele mnie nie kręcą) -małej czarnej torebki z kokardą, retro -chanelki na łańcuszku, czarnej -szarej kopertówki -wieeeeeelkich toreb Z BIŻUTERII: -retro, vintage, floral, victorian, secesja, carska Rosja. -skarby ze szkatułek Waszych babć -gotyckiej kolii -pereł -kamei -naszyjników z ciekawymi zawieszkami INNE: -lokówka -termiczna zalotka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Moosująca wish!
zobacz u mnie
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
u mnie stanik gaja 70E
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.