|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pare miesiecy po zerwani przez faceta on sie kontaktuje z byla.. o co chodzi?
Pare miesiecy po zerwani przez faceta on sie kontaktuje z byla.. o co chodzi?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pare miesiecy po zerwani przez faceta on sie kontaktuje z byla.. o co chodzi?
chce odnowić z nią kontakt?
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pare miesiecy po zerwani przez faceta on sie kontaktuje z byla.. o co chodzi?
Twoje pytanie jest zbyt ogólne, może więcej szczegółów?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
facet zerwal ale utrzymywalismy kontakt za dwa miesace od rozstania wyjechal za granice i po miesiacu pobytu tam odzywa sie zaczyna pytac co u mnie i dzieli sie reacjami z tamtych zakatkow..
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
jest kilka wariantów, m. in. chce się pochwalić, chce połechtać swoje ego (jeśli ty nikogo nie masz), macie nie załatwione sprawy itd.
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
hmmm... okaze sie na dniach o co tu chodzi ...
Edytowane przez hilde20 Czas edycji: 2011-02-27 o 20:11 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
rozumiem ...
Edytowane przez hilde20 Czas edycji: 2011-02-27 o 20:36 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
ja podejrzewam dwie opcje:
albo przeszla mu kompletnie i teraz chce sie toba pochwalic albo czuje, ze 'to nie to' z toba i teskni/mysli o bylej- to oczywiscie tylko w przypadku, gdzie czujesz, ze miedzy wami jest cos nie tak zycze opcji pierwszej rzecz jasna!!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
ale ta byla to ja:P rozstalismy sie ale dalej utrzymujemy serdeczny kontakt:P
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- "facet zerwal ale utrzymywalismy kontakt za dwa miesace od rozstania wyjechal za granice i po miesiacu pobytu tam odzywa sie zaczyna pytac co u mnie i dzieli sie reacjami z tamtych zakatkow.." nie wiem czy on zerwal wberw sobie i teraz zaluje(zwiazek na odleglosc czasem nas przerasta jestesmy z innych miast) czy poprostu tak tylko chcial sie ze mna podzielic swoim szczesciem.... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec wiele zalezy od tego jaki byl to zwiazek- powazny? ile trwal? jak i dlaczego sie rozstaliscie? mialam tak z moim, ale ten powrocil po miesiacu z desperacja, zebym wrocila, blaganie do lez. czyli twoj osobnik nie ma dziewczyny? mozliwe, ze jesli nie jest w swoich dzialaniach specjalnie desperacki- doskwiera mu samotnosc..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Szuka pocieszenia albo dalej jest dla niego ważna.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
może po prostu cie lubi
też mam kontakt z byłym. zero podtekstów. uczucia opadły to się można kumplować. co w tym dziwnego |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie powinnaś sobie robić nadzieji byliscie razem, byliscie sobie bliscy, może koleś nie potrafi tak Cię skreślić jako czlowieka, tzn pyta co u Ciebie bo jest jednak ciekawy, to nie znaczy że chce do Ciebie wrocic, ale może po prostu brakuje mu kontaktu z Tobą bo był do tego przyzwyczajony. Albo tak o z nudów przypomial sobie o Tobie i napisal
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
.....
Edytowane przez hilde20 Czas edycji: 2011-02-28 o 14:12 |
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Bylismy ze soba 4 miesiace , byl to zwiazek obfitujacy w roznorodnosc od sprzeczek do spolnego wyglupiania sie ... narazie jest za granica wczoraj jeszcze raz napisal opowiedzial co robi i w pewien sposob vyl zadowolony ze mi sie uklada
nie wiem moze faktycznie to tylko sympatia do mojej osoby ...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Opcje są dwie: po piewrsze: nagle go "olśniło", że źle zrobił, że się z Tobą rozstał,
po drugie: jest za granicą, może jest samotny, może ma jakiś problem, a byliście razem, wie,że może na Tobie polegać itp. Dlatego pisze. Co niestety nie jest za ciekawą sytuacją. Jeśli zorientujesz się,że tak jest, urwij kontakt jak najsszybciej, bo inaczej zadręczysz się nadzieją. Ja tak miałam, byłam nadal zakochana w swoim były,nagle on zaczął do mnie pisać, dzwonić itp...Ja robiłam sobie nadzieję, a to było tylko na zasadzie: chciał się komuś wygadać, a wiedział, że ja go wysłucham i wesprę. Kochałam i nienawidziłam te telefony jednocześnie. Burzyły mi porządek, gdy próbowałam dojść do siebie, po tym rozstaniu, ale jednocześnie nie wyobrażałam sobie przerwać tej chorej sytuacji. Kosztowało mnie to sporo nerwów. |
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Własnie nie jestem pewna o co chodzi ....Wyjechal za granice za praca z przyjacielem zwazek byl obfitujacy w roznorodnosc od klotni do wspolnego wyglupiania sie ale niestety odleglosc robila swoje ....po raz trzeci napisal ale ja to odbieram jako kolezenskie pogawedki faktycznie wyznaj ze mnei bardzo lubi i ze nie moze o mnie zapomniec..
Edytowane przez hilde20 Czas edycji: 2011-03-02 o 09:02 |
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Może po prostu cię lubi, jak już pisano. Nie możecie się kumplować, skoro miłość minęła?
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiązałabym z tym jakichś nadziei.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

(