|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
MAJ Szukam Chanel Coco Mademoiselle, najchętniej edt. Do wymiany ciekawe zapachy :)
Wątek nieaktualny!!!
Edytowane przez blueflower Czas edycji: 2011-06-06 o 13:11 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Szukam Chanel Coco Mademoiselle, najchętniej edt. Do wymiany ciekawe zapach
ja mam coco M(25ml-/60ml) w takim opakowaniu refil zaraz wstawie linka interesowalo by mnie belle d'opium
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1304518939 ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Kochana to jest wersja refil,mam ja z wymianki z layla79(bodajze)ale na 100% orginal!! zaraz zrobie dolkadniejsze gotki co i jak
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ Szukam Chanel Coco Mademoiselle, najchętniej edt. Do wymiany ciekawe zapach
oto link tu mozesz poczytac o tej wersji:
http://www.myshopping.com.au/ZM--121...grance_Perfume a oto moje zdjecia jesli Ci taka wymianka odpowiada to zapraszam na pw...a Belle d'Opium w jakiej jest pojemosci??tz.z 30,50 czy 100ml(wiem ze jest ok 27ml )
|
|
|
|
|
#5 |
|
perfumove love
|
Doskonale rozumiem, bo sama Kokoszkę lubię
Ale nęci mnie Twoje Sensuous Noir, echhh. Chloe edp mam, w razie gdybyś kiedyś coś ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem chetna
jesli bys chciala to moge zrobic jakas odlweczke (ale nie mam atomkow ,i nie mam skad ich wziasc)np.Givenchy Eaudemoiselle,Chanel Chance edp,Stella Klasyczna,Yvresse,Pure poison,Allure Sensuelle
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=533986 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Mam coco mademoiselle kupiłam 100ml i tylko pare razy ich uzyłam:
tak że wygląda na pełna, jak cos to zrobie ci zdiecia i wyśle a w zamian napewno euphoria ale to troche mało... wieć czekam na propozycje
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za odzew . Kusząca propozycja, zastanawiam się jednak, czy aby setka to trochę nie za dużo,z reguły preferuję mniejsze pojemności. Mam pytanie czy jest to edt. czy edp. (woda toaletowa już do mnie leci), tak więc teraz upolowałabym chętnie edp.![]() A jakie zapachy lubisz?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo lubie CK w zasadzie wszystko, no moze po za jednym czy dwoma zapachami.
j'adore diora, coco chanel takie zielone, gucci envy me ![]() Probuje dodac zdiecia zebys sobie zobaczyla
Edytowane przez kacha1912 Czas edycji: 2011-06-01 o 12:42 |
|
|
|
|
#11 |
|
perfumove love
|
no niestety, nie mam już chyba czym kusić
ale jeśli Klołi by Cię skusiło, daj znać. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko mi określić, myślę, że jakieś 22-23 ml...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

zaraz zrobie dolkadniejsze gotki co i jak
)

tak że wygląda na pełna, jak cos to zrobie ci zdiecia i wyśle
ale jeśli Klołi by Cię skusiło, daj znać. pozdrawiam