|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Organizatorka
|
Torebki, ubrania, buty - kilka rzeczy na wymianę:)
NIEAKTUALNE
przez nieuwage ten watek dodal sie niepotrzebnie Witam, (Mam nadzieję, że nic nie sknocę, zakładając wątek ![]() Posiadam kilka rzeczy na wymianę. Nie jest ich dużo, ale zalegają mi w szafie ![]() Rzeczy są w stanie dobrym lub bardzo dobrym (w znacznej większości). Większość ubrana była z dwa razy, najwyżej kilka razy. Wymieniam się, ponieważ ciuszki: 1. okazały się za małe 2. nie mam do czego nosić 3. nie potrzebuję takich rzeczy Wolałabym uniknąć robienia zdjęć z ubraniami na sobie, ponieważ mam mało czasu. Nie mam przekupek, więc wysyłam pierwsza ![]() Interesują mnie torebki (kolor kremowy, brązowy, lub inne które wpadną mi w oko), biustonosze (wiadomo niezniszczone i ogólnie "nieznoszone" ![]() ![]() ![]() 1. niebieska ekoskórka (na zdjęciu kolor wyszedł znacznie ciemniejszy niż w rzeczywistości) - rozm. M. Kupiona w ubiegłym roku, w wakacje. miałam ją na sobie z dwa razy, jest na mnie za krótka i nie miałam do czego jej nosić. Stan bardzo dobry, jeśli nie idealny ![]() Dokładne wymiary: (mierzona na płasko)
Sukienka bardzo ładna, ciekawie zdobiona, śliczna podkreśla figurę. Stan idealny. Dokładne wymiary:
Edytowane przez Aerith Czas edycji: 2011-03-03 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.