|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pudery:Dior oraz MUFe wymienię
nieaktualne
witam mam do wymiany 2 wysoko oceniane na KWC pudry sypkie DIOR CAPTURE TOTALE -ubytek ok 10-15% (opakowanie testerowe,ale niczym się nie rózni od oryginału) tutaj opis: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...er.html&next=1 MAKE UP FOR EVER HIGH DEFINITION POWDER-ubytek ok 5% tutaj opis: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er.html&next=1 wymienię na inny puder sypki najchętniej kanebo, biały chanel, nowy mineralny guerlain, pryzmy givenchy nic innego mnie raczej nie zainteresuje, a już na pewno nie ciuchy ![]() Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2011-03-20 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pudery:Dior oraz MUFe wymienię
znajdziesz cos u mnie za dior?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
może mój smashbox za make up forever?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej
wolałabym zdecydowanie któryś z wymnienionych przeze mnie ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- WITj musiałabym sprawdzić gdzieś kolor, a najgorsze jest to ,że w pobliżu nie mam porządnej perfumerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos za diora u mnie?
Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem około NC25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
w sumie chyba bym chętnie wypróbowała
![]() a na zdjęciach zauważyłam,że on ma gąbkę? on jest kremowy? Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2011-02-28 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ma taki jakby drugi poziom pod pudrem, uchyla się tą część z pudrem i tam siedzi gąbeczka, jest zupełnie nieużywana, oczywiście ja dołączę
czy kremowy? w sensie taki o konsystencji podkładu w kompakcie? na wszelki wypadek jeszcze raz sprawdziłam, ale nie, jest pudrowy jesli się wymieniamy, to super i napisz PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.