|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Oddam pilnie nową torebkę ZARA i BB creamy! Czekam na ciekawe propozycje :)
NIEAKTUALNE
Witajcie Dziewczyny ![]() Założyłam kolejny wątek , bo liczę, że uda mi się w końcu pozbyć tych rzeczy, na które wydałam kupę kasy i nie mogę już patrzeć jak leżą i się kurzą ![]() Do oddania mam: -skórzaną torebkę Zara , generalnie nową , bo tylko raz mama mi ją podkradła i wzięła do pracy, listonoszkę o przecudnej urodzie, której nie noszę... niestety jestem uzależniona od torebek do ręki ![]() W każdym razie kosztowała 229zł , więc oddam ją tylko za coś naprawdę ekstra, nie chcę się rozdrabniać, interesują mnie raczej tylko górnopółkowe perfumy i kolorówka , czekam na ciekawe propozycje ![]() -bb cream Skin79 Oriental Gold - Użyłam go jedynie dwa razy, by przekonać się, że nie odpowiada mi kolorystycznie. Odcień jest jaśniutki, wpadający delikatnie w żółć. Czyli jeden z najbardziej pożądanych ![]() Krem ten ma 3 główne zadania: -rozjaśnianie; -zapobieganie starzeniu się skóry; -ochrona; Moja opinia o tym kremiku: -dobrze się rozprowadza; -maskuje pory; -bardzo przyzwoicie kryje (ale na niespodzianki typu mega rumień przyda się coś mocniejszego : )) -naturalnie wygląda; w moim przypadku na minus był kolor, ale mam nadzieję, że komuś podpasuje ![]() Dodatkowo dołączony jest różany balsam, który można nałożyć na usta i policzki. Najchętniej wymienię go na inne bb creamy, jednak niekoniecznie, rozważę również ciekawą, górnopółkową kolorówkę i perfumy ![]() Z bb creamów mam również dwie odlewki: -Lioele Beyond the solution, 3ml; -Missha Oriental Herb 01 - 3ml; WISHLISTA w podpisie, ale rozważę wszystkie propozycje ![]() NIE INTERESUJĄ mnie ubrania, biżuteria, dodatki i raczej nie pielęgnacja. Wolałabym górnopółkowe zapachy i kolorówkę ![]() pozdrawiam i zapraszam do wymianek ![]() Basia Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2011-04-18 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam pilnie nową torebkę ZARA i BB creamy! Czekam na ciekawe propozycje :)
cos u mnie za :
-bb cream Skin79 Oriental Gold - Użyłam go jedynie dwa razy, by przekonać się, że nie odpowiada mi kolorystycznie. Odcień jest jaśniutki, wpadający delikatnie w żółć. Czyli jeden z najbardziej pożądanych ![]() odpisz u mnie ![]()
![]() |
#3 |
🦄
|
Dot.: Oddam pilnie nową torebkę ZARA i BB creamy! Czekam na ciekawe propozycje :)
Basiulku, byłabym chętna na BB Cream, może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Ja chętnie bb przyjmę ![]() Zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za krem skin79?
![]()
![]() |
#9 |
szyciowa specjalistka :)
|
coś u mnie za :
-bb cream Skin79 Oriental Gold |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnęłabym krem BB. Zapraszam, może coś Cię u mnie zainteresuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.