![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Alien, Czarna Mania, J`adore, StriVectin, Sisley, L`OCCITANE, EasyTone i inne rzeczy
nie aktualne
Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-04-08 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alien, Czarna Mania, J`adore, StriVectin, Sisley, L`OCCITANE, EasyTone i inne r
INNE nie kosmetyczne
REEBOK EasyTone - buty modelujące pupę i nogi roz.36 - kupione w listopadzie ( jest paragon) założone dosłownie z trzy razy. Jest karton, paragon, wszystkie etykiety, dodatkowe wstążkowe sznurówki SISLEY żakiet wg metki rozm.40, wg mnie będzie to jakieś 36 , nowy ramiona 37cm pas 38cm DELL torba na laptopa nowa MOJE CHCIEJSTWA szminka H.Rubinstein nr. 208,213 DIOR ROUGE Songe podkład Dior Captur, Sculpt 010 Prysmy sypkie Pastel, White lub inne jasne sypki La Prairie 01, Chane lCristalline róże Jill Stuard CHANEL róż Pink Explosion kremy pod oczy BRETON maska Borowinowa Tołpy METEORYTY Winter Radiance, Perle White lub inne białe lub rozbielone kolorki różowe kulki z Imperiali naturalne kosmetyki do włosów szampon Bilba "Sucha oliwka" pędzel do rózu mała torba czarna, brązowa, kremowa, czerwona ze skóry ekolog. torbę mieszczącą A4, ale nie taką wielką PERFUMY J`ADORE, TYGRYS, OI, ALIEN , EUDEMOISELLE, WOMANITY, PURE POISON, CHANEL CHANCE EDT, PRADA TENDRE, DOLCE VITA, CINEMA perfumy z nutą gruszki, turberozy mały laptop ok 11"i mniejszy flakon po ELIXIR POISON SUPLEMENTY odchudzające ![]() na krązenie np.Otrex MagneB6 w ilościach hurtowych ![]() skakanka Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2011-03-17 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alien, Czarna Mania, J`adore, StriVectin, Sisley, L`OCCITANE, EasyTone i inne r
Coś u mnie za Manię?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie żakiet. Ile cm ma pod pachami? Czy znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za torbę dell? Na ile to cali?
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- podoba mi się też olejek Jadore
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wpadła mi w oko odżywka do cienkich włosów L'Occitane.
Zapraszam do siebie.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że tylko ZEN, bo perfum za odżywkę nie oddam.
![]() Będę zaglądać, jeszcze dużo czasu do wakacji, może po dokładkach jeszcze coś u Ciebie znajdę. ![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Witaj,
znajdziesz cos u mnie za: SHISEIDO Luminizing Satin Face nr. RD401 1. L`OCCITANE maska do włosów farbowanych, użyta 2 razy 2. L`OCCITANE Dodająca Objętości Odżywka do Włosów Cienkich i Normalnych - nowa ? Zapraszam do obu watkow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za odżywkę l'occitane i nocny eliminator cellulitu tołpy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a co i jakie ilości chciałabyś konkretnie?
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Kostka therapy na stronie lush kosztuje prawie 30 zł, w Polsce na allegro trochę powyżej 40 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym odżywkę l'occitane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
oki, poszukam jeszcze w wolnej chwili jakichś recenzji z necie i do wieczora dam ostatecznie znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Loluś,a cóż byś za nią chciała?Bo z Twojej listy to nic nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam, ale jednak zrezygnuję, bo poczytałam opinie i chyba jednak nie dla mnie ta odżywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
No kicha
![]() Sprzedałam sporo na all,sporo wymieniłam. Dołożyłam Shimmering z Estee Lauder,cena 180zł,zużycie minimalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
to mi sie podoba: . L`OCCITANE maska do włosów farbowanych,
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- no własnie odzywke srednio ,bo moje włosy po odzywkach dodajacych objetosci sa jak siano ![]() a baza pupa+ szamponik friedy? ![]() NA PEWNO MASZ KOCHANA NIEZŁA ,TYLKO PRZESADZASZ<nono> Ninka chwilowo jest w zawieszeniu czekam az o jej losie zadecyduje Maqua ![]()
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-03-25 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
w sumie za te dwie 1. L`OCCITANE maska do włosów farbowanych,
użyta 2 razy http://www.loccitane.pl/default.aspx...=2&s=13767 &f=y 2. L`OCCITANE Dodająca Objętości Odżywka do Włosów Cienkich i Normalnych - nowa http://www.loccitane.pl/dodaj%C4%85c...3568,45223 .htm mogłabym oddać shimerka,kosztuje 180zł,wiec cenowo by się zgadzało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
fote jak najbardziej,ale w poniedziałek.Tj shimer i taki jak w linku,identyczny.
http://reviews.esteelauder.com/3818/7154/reviews.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.