|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Essence, declare, bell, lirene
Wymienię:
konturówka do oczu Bell, Soft Eyeliner odcień 051 czarny- raz użyta puder w kremie editt cosmetic perfect matt naturalny- użyty 2 razy Essence róż do policzków silky touch blush- jedwabisty róż- tylko testowany Essence ,matt top coat preparat matujący lakier- tylko testowany Declare soft cleansing- delikatny puder do twarzy do każdego rodzaju skóry (maseczka-z wodą tworzy pianę)- pół buteleczki Declare soft cleansing- delikatny puder do twarzy do skóry tłustej-pół buteleczki (maseczka-z wodą tworzy pianę) 2 cienie- minimalne zużycie Lirene body care- skóra sucha balsam regenereujący- większe pół opakowania |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence, declare, bell, lirene
Coś u mnie za róż?
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Essence, declare, bell, lirene
coś u mnie za :
Essence róż do policzków silky touch blush- jedwabisty róż- tylko testowany Essence ,matt top coat preparat matujący lakier- tylko testowany
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

będzie -> 55