| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-09-02, 21:44 | #1 | 
| Raczkowanie |   Kosmetyki z Maroko ALE CO TO?

Witam Was kochane wizazanki   Założyłam ten post z tego względu, ze nie wiedziałam w jakim wątku o tym napomknąć. Myślałam o olejowaniu ale możliwe, ze dziewczyny które tam zaglądają nie będą mogły akurat mi pomoc  W zeszlym roku na wakacjach w Maroko zakupilam olej z pierwszego tloczenia arganowy (ponoc 100% naturalny) 1. Czy ktoras z Was moze owaki posiada? Dokladnie ten ma ponoc tam najwiekszy obrot. No i druga sprawa Wlasnie to drugie cos..... to w niskim pudeleczku... Nie mam zielonego pojecia co to jest.... rok lezalo u mnie w kosmetyczce ...i postanowilam sprawdzic i wyprobowac.... wcieralam go w twarz rekawiczka z rossmana.  Jestem NAPRAWDE W OGROMNYM SZOKU !!!!!!!  Nigdy w zyciu nie mialam tak miekkiej i gladziutkiej buzki  jest tez delikatnie rozswietlona (w dobrym znaczeniu tego slowa oczywiscie) efekt utrzymuje sie juz 3 dzien. Nie mam zielonego pojecia co to moze byc   Wygladem przypomina brazowa maz nie mila dla oka... bezzapachowa. Blagam pomozcie rozwiazac mi ten problem bo nie daje mi spokoju a chcialabym po skonczeniu kupic cos podobnego a nie wiem kiedy ponownie wybiore sie do Maroko.     :  roza:  Z gory dziekuje     :  roza:   | 
|     |   | 
|  2013-09-02, 21:51 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: centralna Polska 
				 | 

Dot.: Kosmetyki z Maroko ALE CO TO?

to jest czarne mydło o ile się nie mylę    
				__________________ "...zło nie jest nieludzkie, lecz przeciwnie, jest skrajną ekspresją ludzkiej wolności." | 
|     |   | 
|  2013-09-02, 22:07 | #3 | 
| Raczkowanie | 

| 
|     |   | 
|  2013-09-02, 22:24 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: centralna Polska 
				 | 

Działa jak peeling anzymatyczny    
				__________________ "...zło nie jest nieludzkie, lecz przeciwnie, jest skrajną ekspresją ludzkiej wolności." | 
|     |   | 
|  2013-09-02, 23:16 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-11 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

Savon Noir, pierwsze lepsze z KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...avon-noir.html Wątek o Aleppo, gdzie Savon też się przewija https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397752&page=25 Wątek o mydłach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400992&page=82 Miałam i Savon Noir i Aleppo, mi one akurat bardzo pogorszyły skórę, ale mają wiele fanek. | 
|     |   | 
|  2013-09-02, 23:45 | #6 | 
| Raczkowanie | 

Bardzo bardzo dziekuje dziewczyny   Lecz mysle, ze raczej nie znajde tego samego produktu   | 
|     |   | 
|  2013-09-03, 09:39 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-11 Lokalizacja: Niemcy 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2013-09-05, 00:09 | #8 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Córdoba! <3 
				 | 

O kurczę, nie znałam czarnego mydła wcześniej   A teraz przejrzałam KWC i mam ochotę się skusić.   | 
|     |   | 
|  2013-10-23, 11:53 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

EDIT: podejrzenie reklamy Założyłam ten post z tego względu, ze nie wiedziałam w jakim wątku o tym napomknąć. Myślałam o olejowaniu ale możliwe, ze dziewczyny które tam zaglądają nie będą mogły akurat mi pomoc  W zeszlym roku na wakacjach w Maroko zakupilam olej z pierwszego tloczenia arganowy (ponoc 100% naturalny) 1. Czy ktoras z Was moze owaki posiada? Dokladnie ten ma ponoc tam najwiekszy obrot. No i druga sprawa Wlasnie to drugie cos..... to w niskim pudeleczku... Nie mam zielonego pojecia co to jest.... rok lezalo u mnie w kosmetyczce ...i postanowilam sprawdzic i wyprobowac.... wcieralam go w twarz rekawiczka z rossmana.  Jestem NAPRAWDE W OGROMNYM SZOKU !!!!!!!  Nigdy w zyciu nie mialam tak miekkiej i gladziutkiej buzki  jest tez delikatnie rozswietlona (w dobrym znaczeniu tego slowa oczywiscie) efekt utrzymuje sie juz 3 dzien. Nie mam zielonego pojecia co to moze byc   Wygladem przypomina brazowa maz nie mila dla oka... bezzapachowa. Blagam pomozcie rozwiazac mi ten problem bo nie daje mi spokoju a chcialabym po skonczeniu kupic cos podobnego a nie wiem kiedy ponownie wybiore sie do Maroko.     :  roza:  Z gory dziekuje     :  roza:  [/QUOTE] Edytowane przez Eloe77 Czas edycji: 2013-10-23 o 12:24 | 
|     |   | 
|  2014-01-31, 11:56 | #10 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2014-01 
				 | 

kosmetyki z maroka- fajna rzecz   osobiście używałam czarne mydło (coś takiego- http://marokosklep.com/czarne_mydlo_...g,132,410.html ) i powiem Wam, że lekko dziwne uczucie, gdy myjesz/smarujesz się mydłem takiego koloru :P ale widać efekty, mydło pięknie oczyszcza skórę. do tego glinka marokańska, jako maseczka i mamy domowe spa   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.