|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Rurki XXS/XS
(Nawiązując do karniaka i tytułu wątku - regulamin znałam, gdy na początku maja zakładałam wątek na targowisku. Od tego czasu nie byłam na tym podforum, a gdy teraz przyszłam wymienić rurki, nie zauważyłam nigdzie informacji, że regulamin uległ zmianie
![]() Uprzedzam, że nie jestem ciuchomaniaczką i z reguły robię przemyślane zakupy ubraniowe, toteż nie wystawię tu, delikatnie mówiąc, zbyt wielu rzeczy i raczej nie będę rozbudowywać wątku ![]() Do tego mam bardzo sprecyzowane potrzeby i nie szukam rzeczy spoza wish, toteż proszę o propozycje od osób, które faktycznie mogą mi zaoferować coś z moich poszukiwanek. Poszukuję: - jegginsów/tregginsów XS z H&M (bo wiem, że będą na mnie dobre, a z innymi firmami różnie bywa ![]() - dżinsów z H&M na 158 z działu dziecięcego bądź z Pull&Bear 32, - bejzikowych legginsów (H&M XS, oczywiście ![]() ![]() - dłuższych kardiganów (takich co się nie rozłażą na boki i do tyłu, gdy są rozpięte, czyli bez mocnego ściągacza na dole), - dzianinowego/dresowego blazera, - ewentualnie dłuższych jednokolorowych topów, t-shirtów lub tunik o prostym fasonie, jeno nie za mocno wydekoltowanych i nie bokserek. Wszystko to w rozsądnej kolorystyce (czarny, szary, popielaty, granatowy, khaki, jakaś śliwka też może się zaplątać). Proszę mi nie proponować żadnych neonów czy innych trendy wymysłów ![]() To, że wysyłam rzeczy poleconym, a odzież zawsze piorę przed wysyłką i staram się rzetelnie opisać jej stan, to oczywista oczywistość ![]()
Edytowane przez Germini Czas edycji: 2011-08-17 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurki XXS/XS
1) Rurki Sisters Point
Rozmiar z metki XXS, niskie biodrówki. Zapinane na krótki suwak i dwa duże guziki, z tyłu mają dużą kieszeń. Nogawki zostały dodatkowo zwężone. Miałam je na sobie zaledwie kilka razy - jakoś się nie polubiliśmy ![]() Zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru, w rzeczywistości spodnie są intensywnie, jak na dżinsy, niebieskogranatowe. Wymiary na płasko (+/- 1cm): - pas: 30, - biodra: 42, - szerokość nogawki na wysokości kroku: 20, - szerokość nogawki na dole: 15,5, - długość od pasa: 97. Skład: 75% bawełna, 23% poliester, 2% spandex.
Edytowane przez Germini Czas edycji: 2011-08-01 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurki XXS/XS
2) Rurki H&M
Rozmiar z metki 152. Mają firmowo lekkie zagniecenia. Przez jakiś czas dużo w nich chodziłam, ale później mi się przytyło i przestałam wyglądać w nich korzystnie ![]() ![]() Zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru, spodnie są nieco bardziej granatowe (choć z szarawym zabarwieniem). Wymiary na płasko (+/- 1cm): - pas: 32, - biodra: 40, - szerokość nogawki na wysokości kroku: 19, - szerokość nogawki na dole: 13, - długość od pasa: 93. Skład: 99% bawełna, 1% elastan. 3) Dżinsy Vigoss Jeans Rozmiar z metki 12. Zagniecenia na dole nogawek nie są firmowe, po prostu nie prasowałam spodni, bo i tak zaraz wrzucę je do prania ![]() Wymiary na płasko (+/- 1cm): - pas: 32, - biodra: 40, - szerokość nogawki na wysokości kroku: 19, - szerokość nogawki na dole: 14, - długość od pasa: 89. Skład: 98% bawełna, 2% spandex.
Edytowane przez Germini Czas edycji: 2011-08-17 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Rurki XXS/XS
Odpisałam u Was.
Hop ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hop.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.