|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ING Bank Śląski
Witam Kochane
![]() Mam pare pytań co do banku ING. Chcialabym założyc konto w innym banku niz dotychczas (mam PKO) w ktorym opłaty sa dosc spore za konto a uzywam go w sumie niewiele. Chce zwykle konto, nie tam jakies oszczednosciowe czy coś, po prostu mam nieregularne przelewy na to raz w tyg lub co dwa tyg po okolo 100 Euro lub wiecej. No i "moj" bank bierze prowizje za ten przelew 8zł!! ![]() Czy w ING jest konto w ktorym to jest darmowe czy za mniejsza oplatą ? Moze to musi byc konto walutowe? Juz bardzo mi nie zalezy zeby wyplacac pieniadze w euro bo i tak do ING mam kawałek a do kantoru jeszcze wiekszy ![]() No i jak jest z reszta? Jakie sa opłaty? Bo pewnie jakieś są a ja widze na stronie ze wszystko 0zł. No i czy mozna przez internet zalozyc konto? Czy to jakaś roznica? Dziewczyny błagam napiszcie coś wiecej na ten temat ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ING Bank Śląski
mam konto direct w ing, można założyć przez internet za darmo, chyba że chcesz kartę z własnym wizerunkiem
![]() ![]() ![]() niestety nie pomogę, jeśli chodzi o przelewy w euro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lwem Direct" tak? Jesli zaplace za 100 zł rozumiem ze wszystko jest za darmo ? Ale musze nią płacic gdzies w sklepie czy moge po prostu wyciagnac z bankomatu te 100 zł ? A i czy faktycznie wypłata z WSZYSTKICH bankomatów jest za darmo ? Nie chce sie nadziac i potem jezdzic okolo 10 km do banku :/ bo u mnie tylko PKO niestety... Wiec i bankomat taki jest.
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-05-09 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tak direct z lwem, wszystko za darmo, ale musisz zapłacić kartą obojętnie gdzie, wypłaty z bankomatu nie liczą się do tych 100zł i wszystkie bankomaty darmowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nawet jak nie zaplace za te 100 zł w sklepie to bankomaty darmowe tak ?
A jesli nie zaplace za te 100 zł to co wtedy ? Ile pobieraja opłaty za swoje uslugi ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
bankomaty darmowe
7 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż konto ING internetowe i ma darmowe. Wystarczy raz w miesiącu zapłacić kartą za 100zł (nie musi być na raz). Wszystkie bankomaty darmowe. Przelewy ma darmowe. Nie wiem jak jest w innej walucie. Musiałabyś się zapytać w banku.
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- O ile dobrze pamiętam, to przy okienku załatwianie spraw płatne. Internetowe za darmo, bo klient robi sam wszystko. Zakładał konto w okienku. ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Warto założyć od razu też konto oszczędnościowe, bo nie ma za to dodatkowej opłaty. A nuż kiedyś się przyda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Załatwiałam konto przy okienku i nic nie płaciłam, może to zależne od placówki?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niewiem właśnie, jak bede w miejscowosci gdzie jest ING to wejde i wypytam o wszystko. Teraz mozliwosci nie mam dlatego jak najwiecej chce sie dowiedziec wczesniej
![]() Jesli ktos wie cos o walutach to prosze bardzo o pomoc ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
JA pisałam o ING a nie o jakichs innych bankach, interesuje mnie oferta tylko tego banku.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
pisałam tutaj o ING, o walutach niestety nic mi nie wiadomo
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tak tak, ze ty pisalas to wiem. Ale ktos pisał pozniej o innych bankach a teraz tego posta tutaj nie ma..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.