|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam DKNY BY DELICIOUS!!
Hej, szukam perfum Dkny by delicious, moga byc odlewki, na wymiane mam to co w watku,ale jak masz to pisz smialo, poszukam czegos poza watkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam DKNY BY DELICIOUS!!
posiadam be delicious red może Cię zainteresują
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- no rozumiem ale według mnie różnicy nie czuję prócz tego że red jest słodsze od zwykłego be delicious ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- oj uwierz ja też miałam wielką zajawkę na ten zapach wątki zakładałam z prośbami a kiedy juz dostałam to czar prysł stoi w szufladzie w oczekiwaniu przyszłego lata bo nie zdążę go skończyć chociaż to tylko 30 ml... ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- aha no ok ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
no dosc ciemne chyba- takie lekko opalone jednak
![]() najjasniejsza jest stila wlasnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jeśli nadal Cię interesują zielone DKNY be delicious to chętnie Ci je oddam, kupiłam je, zużyłam może połowę i leżą odłogiem... Więc jeśli wciąż jesteś zainteresowana to bardzo chętnie Ci je ofiaruję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.