|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
Narzędzia |
2020-12-22, 17:12 | #1 |
Zakorzenienie
|
Grudniowy wątek huda beuaty mac christian breton i inne
Hej mam na wymianę parę kosmetyków
Perfumy Christian Breton EDP 100ml Pour Elle- brak 3 psików Huda beauty dusk desert, zuzycie niewielkie, ma pękniete szkiełko Mac szminka odcien amorous Kevyc aucoin korektor w słoiczku, tylko spróbowany, odcień sx01 Pedzel kabuki ecotools kilka pędzelków JAF pędzelki no name do cieni i twarzy Paletka cieni manhattan Rozświetlacz wibo Victorias secret balsam secret charm zostało ok 80% Krem do twarzy mandarynkowy firmy Biolove, zostało ok 70% Podkład rozswietlający sypki collection 2000, zostało ok90% 2 kredki do brwi lovely, tylko sprobowane Podkład krem bb snail 79 zostało ok30% Podkład wodnisty jasny Makeup revolution, idealny do rozjaśniania ciemnych podkładów Szminka chanel, zostało ok 40% Bronzer essence, prawie nowy |
2020-12-22, 19:55 | #2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowy wątek huda beuaty mac christian breton i inne
Hej wpadło mi w oko kilka rzeczy, m.in krem biolove i szminka chanel, ale ardenki wszystkie sprzedałam, muszę zaktualizować wątek
|
2020-12-22, 19:58 | #3 |
Zakorzenienie
|
Hej, tylko ten zapach Christian Breton mi w padł w oko.
|
2020-12-22, 20:43 | #4 |
Zakorzenienie
|
A jeszcze jaki to odcień szminki i czy nie zmieniła zapachu? Kosmetyki kolorowe mają ważność do 5 - 6 lat więc te umowne 24 msce to tak z przymrużeniem oka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
2020-12-22, 20:57 | #5 |
Zakorzenienie
|
Oj, za Dolce nie bardzo, bo w ogóle nie znam tego zapachu Bretona Do odlewek mogłabym dorzucić inne. Jakbyś była zainteresowana, to daj znać
|
2020-12-23, 00:10 | #6 |
Zakorzenienie
|
A jaki to kolor/odcień jakąś nazwę/numerek musi coś mieć, ewentualnie napisz mi jaki to kolor? Znajdziesz coś jeszcze u mnie oprócz tej odlewki D&G?
|
2021-01-04, 14:42 | #7 |
Perfume Lover
|
dziękuję, ale nic nie znalazłam
2021-01-04, 18:18 | #8 |
Rozeznanie
|
niestety nic
2021-01-04, 18:47 | #9 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety Prada już nieaktualna. Pozdrawiam!
|
2021-01-13, 23:53 | #10 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale niestety nie znam tego zapachy Bretona, nie chcę ryzykować w ciemno.
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.