|
Notka |
|
Moje wakacyjne przygody Konkurs z nagrodami! Chcemy abyście troszkę powspominały i opisały swoje najlepsze w życiu wakacje, albo najciekawszą, najśmieszniejszą przygodę wakacyjną. Mile widziana oprawa zdjęciowa lub graficzna ;) |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
☺☺☺ Wakacyjne historie z dreszczykiem ☺☺☺
nieaktualne,
zamieszczam nowe ![]() Historia numer 1 wydarzyła się 4 lata temu. Pojechałam z narzeczonym (teraz już mężem) i grupką znajomych nad pobliskie jezioro. Nasz standardowy scenariusz to wypożyczenie rowerów wodnych i minimum 2-godzinne „wiosłowanie” po przesmykach jeziorka. Pogoba była przecudna, upał, na niebie żadnej chmurki. Dyskusje, żarty, mnóstwo śmiechu. Nagle ni stąd, ni zowąd zerwał się silny wiatr, który dodatkowo wytworzył małą trąbę powietrzną koło naszego wodnego roweru (pewnie w slangu żeglarzy to się jakoś nazywa ![]() ![]() Jakby tego było mało… Czasem mamy taki dzień, że nic nie wychodzi. Nazywam go Dniem Nieudacznika. Jak się okazało, właśnie na mnie trafił… Po szczęśliwym dopłynięciu do brzegu usiedliśmy na plaży, aby się posilić. Zaczęliśmy spożywać, jakże niesmaczne, tamtejsze hamburgery i kebaby. Głodna byłam, konsumowałam kebab. Nagle, a zarazem w moim przypadku: oczywiście cały sos z kebabu wyleciał mi na strój kąpielowy i brzuch. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Historia numer 2 z dzieckiem w tle ![]() ![]() Rzecz działa się ze sto lat temu ![]() ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78284251 Edytowane przez niezwykla22 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ☺☺☺ Wakacyjne historie z dreszczykiem ☺☺☺
świetny wątek ; )
zostawiam 5 i zapraszam do siebie ; *
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
świetne i zabawne historyjki, fajnie to wszystko opisałaś
![]() ![]() ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
pierwsza historia z wrzuceniem pani do wody nie ciekawa. oj ja bym sie strasznie na ciebie wkurzyla ale za tego brazowego psa masz ode mnie 5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ciekawe historie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.