|  2011-07-01, 20:17 | #1 | 
| Zadomowienie | Zapachowo + nieco innych inszości :D (LIPIEC)

NIEAKTUALNE!!!! na początek moja WISH L’eau de Kenzo Amour Brit Red Addict shine Fracas (nawet większą odlewką się zadowolę ) Baby touch Burberry Shalimar edt Le feu Light próbki/odlewki: Baldessarini Strictly Private i Private Affairs Kilian Back to Black aphrodisiac, Prelude to Love invitation, don’t be shy i inne Shalimar ode de la vanille LES PARFUMS DE ROSINE Rose de Rosine JPG Classique Summer 2011 Stella Sheer Van Cleef& Arpels – feerie lawendowa allegoria i inne  tonik clinique 2, Clarins HydraQuench Cooling Cream - Gel, MAC WYMIANA: ZAPACHY:  Burberry Brit Sheer edt 50ml z ubytkiem ok 3ml  Burberry The Beat edt 75ml , ubytek widoczny na zdjęciu  Trussardi Inside Delight edt 30ml z ubytkiem ok 1ml  Jil, Jil Sander edp, 75ml z ubytkiem ok 5ml  Miss Dior Cherie Eau de Printemps edt tester 50ml, ciężko mi ocenić ile zostało, może 7-10ml, widoczne na zdjęciu  Aquolina, Love Zone, profumo d’amore, fragrance for the body, lingerie and bed linen, Panna Montata 50ml  Insolence Eau Glacee, odlewka ok 5ml  Versace Versense miniatura Mogę zrobić próbki/odlewki z właśnych flakonów do przysłanych wcześniej atomizerków (sama w tej chwili nie posiadam) i to raczej za wish: Kenzo Flower Essentielle (do 20ml) Flower by Kenzo summer fragrance (do 5ml) Coco Mademoiselle edp (do 10 ml) Stella Nude (ok 20ml) KOLOROWO:  Estee Lauder, Platinum Illuminator, 13g, tylko wypróbowany  Lancome  Palette Liberte, exceptional wear smooth eye colour quad, 02 or  liberte, MF149F(każdy kolor jeden raz przetestowany, jeden ma ryse,  pacynki nie używane, welur, brak kartonika  Guerlain,  Ombre Eclat Duo& liner, L’heure Fumee 380, ciężko mi ukreślić  ubytek w cieniach, mam nadzieję, że widać to na zdjęciu, ew moge  spróbować zrobić dokładniejsze na życzenie  Shiseido, cień do powiek w słoiczku, odcień H11, kod LRER (maźnięty kilka razy pędzelkiem)  Dior Addict Lipstick, Vibrant Color spectacular shine, nr 578, kilka razy użyta (za coś na prawde mi potrzebnego)  Givenchy Rouge Interdit, 03 Secret Pink, użyta kilka razy 9U01  Chanel Brillant extreme glossimer, 104 Astral, tester (uzywany sporadycznie)  Lancome Juicy Wear Duo, 277 effrontee CB 139 w komplecie z błyszczykiem top coat (kilka razy użyty)  Chanel Le Vernis, 463 Rose satin, 13ml, tester (raz pomalowane dłonie) 9201  Givenchy, Vernis Please!, 146 Nude Beige, raz pomalowane dłonie PIELĘGNACYJNIE:  Lacote Guam, Maschera al Fango D’Alga, viso, collo 75ml (mogę oddać jeden z zapasów swoich, więc nowe)  Lacote Guam, Crema anticellulite corpo, 250ml bez pudełka, raz wypróbowany tylko dla sprawdzenia konsystencji  Givenchy Hydra Sparkling – Velvet Luminescence Moisturizing Cream , miniatury 2x 5ml  Givenchy Clean it all, make-off emulsion, miniatura 15ml  Givenchy No Complex, Skin Smoothing Massage Exfoliator, miniatura 10ml  Bilba Vitaoil, szampon wzmacniający, przeciw łamaniu sie włosów (raz użyty)  Bilba, HD Hair Definition, Balsamo Liscio Perfetto. Phon protection, 200ml (użyty 4-5 razy)  Biopoint Cristalli Liquidi, szampoo lucentezza istantanea, Semi di lino, 100ml (raz użyty)  Biopoint Control Curly, Bounce mask containing ceramides and linseed, miniatura 50ml  Natura House, Camomile & Hamamelis shampoo for light hair, soft and delicate, 250ml (użyty ze 3 razy)  Vitanova, Maschera Centella per capelli sfibrati aridi, con doppie punte, 125ml, ubytek max 1/3  Sephora body lotion, white praline 150ml (ubytek max 5ml) ZAPRASZAM   
				__________________ Edytowane przez doryta Czas edycji: 2011-08-17 o 00:14 | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 20:28 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Zapachowo + nieco innych inszości :D (LIPIEC)

Ja po Burberry Brit Sheer   | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 20:40 | #3 | 
| Zadomowienie | 

Coś u mnie?

__________________ Expresowa wymiana wszystkowątek Emi  ur. 25.10.2010 My  05.02.2009 cel I (-5kg) pozostało 3,4 kg termin: 4.07 | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 20:45 | #4 | 
| Wieczne Kutango | 

zapraszam do siebie    
				__________________ Marzenia się spełniają.. 2.09.13 operacja plastyczna nosa   Już po  04.12.13 Ostrzyknięcie ust   Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 21:17 | #5 | 
| Zadomowienie | 

przemyślę jeszcze Twoją propozycję  czy ew Gucio wchodziłby w gre?  przykro mi, ale nic u Was nie znalazłam, pozdrawiam 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 21:25 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Gucia raczej nie oddam,chcialabym za niego zapach z wish  a nic innego Ci nie wpadlo w oko???   | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 21:28 | #7 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2011-07-01, 21:35 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

niestety narazie nie bo dolozylam przed chwilka Sabatini i 5 Avenu...

| 
|     |   | 
|  2011-07-01, 22:13 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

coś za Burberry The Beat    | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 22:25 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

może coś u mnie?

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 23:10 | #11 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj   znajdziesz coś u mnie za pomadkę diora? | 
|     |   | 
|  2011-07-01, 23:40 | #12 | 
| Perfume Lover | 

coś u mnie za:  Miss Dior Cherie Eau de Printemps edt tester 50ml, ciężko mi ocenić ile zostało, może 7-10ml, widoczne na zdjęciu  Insolence Eau Glacee, odlewka ok 5ml 
				__________________ [B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka  WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 | 
|     |   | 
|  2011-07-02, 00:25 | #13 | |
| Zadomowienie | 

one też nie w moim typie niestety... trudno, może innym razem   za burberry niestety nic, ze dwie miniaturki może i mi pasują, ale to za mało  w tej chwili raczej nic... ale może planujesz jakieś dokładki?  zastanowię się jeszcze na spokojnie i dam znać  Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2011-07-02, 01:05 | #14 | 
| Zadomowienie | 

Burberry Brit Sheer edt 50ml z ubytkiem ok 3ml  Burberry The Beat edt 75ml , ubytek widoczny na zdjęciu cos za odlewki? | 
|     |   | 
|  2011-07-02, 08:43 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

planuję   chcę założyć nowy wątek jakoś w przyszłym tyg. bo mam trochę kosmetyków nowych a szukasz czegoś z kolorówki może? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-02, 13:02 | #16 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
  mogłoby zainteresować mnie cosik z MACa, tak mi się wydaje  albo jakies lakiery Opi  mam nadzieję, że z zapachów również coś Ci przybędzie   
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2011-07-02, 13:30 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

oj z mac i opi nic nie mam przybędzie mi napewno Dona Karan Gold bo mam od królika ale zapach nie dla mnie (49ml/50ml)

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-02, 14:10 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

Coś u mnie?  Trussardi Inside Delight edt 30ml z ubytkiem ok 1ml Coco Mademoiselle edp (do 10 ml)  Lancome  Palette Liberte, exceptional wear smooth eye colour quad, 02 or  liberte, MF149F(każdy kolor jeden raz przetestowany, jeden ma ryse,  pacynki nie używane, welur, brak kartonika * cień w słoiczku Shiseido  Sephora body lotion, white praline 150ml (ubytek max 5ml) 
				__________________ Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-07-02 o 14:11 | 
|     |   | 
|  2011-07-02, 15:25 | #19 | 
| Perfume Lover | 

Witam Ja się tylko nieśmiało przypomnę w sprawie Insolence i Miss Dior   
				__________________ [B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka  WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-07-02, 15:49 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie   podoba mi sie Brit Sheer, Jill oraz the beat   | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 01:36 | #21 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  kurcze... fajnie by było gdyby coś jeszcze Ci sie podobało u mnie  bo byłabym chętna na: " Donna Karan- Wenge 1,7ml w samplerze Nina Ricci- Ricci Ricci EDP 2ml Smell Bent- Sexy Turtleneck 1,2ml Mogę zrobić odlewki do 10ml i próbki do 2,5ml: Estee Lauder- Private Collection Tuberose Gardenia L'Artisan- L'eau D'Ambre " z Twojej wish znalazłam tylko dwie próbki Eaudemoiselle (jedna w saszetce i jedna normalna z psikadełkiem  ) oraz jedną Into the blue... mogę ew jeszcze podesłć liste innych próbek co znalazłam  raczej nie na tą chwilę, ale jakbym zmieniła zdanie to zapukam do Ciebie  pozdrawiam 
				__________________ | ||
|     |   | 
|  2011-07-03, 11:07 | #22 | |
| Perfume Lover | 

Cytat: 
  Niestety, nic mi nie wpadło w oko, poza Insolence i Miss Dior. Za Eaudemoiselle dziękuję, bo już dostałam a Into the Blue szukam większych ilości. To przemyśl proszę sobie na spokojnie, co byś chciała z tego co wymieniłaś   
				__________________ [B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka  WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 | |
|     |   | 
|  2011-07-03, 16:04 | #23 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2011-07-03, 16:58 | #25 | 
| Zadomowienie | 

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9  4f51a8624bed02f84_61e0bd2  ac4d4e;27904885]Może coś u mnie za Burberry Brit Sheer? Oddam wiele... [/QUOTE] niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 18:10 | #27 | 
| Zakorzenienie | 

podtrzymuję swoje zainteresowanie szmineczką    | 
|     |   | 
|  2011-07-03, 23:33 | #28 | 
| Zadomowienie | 

[1=6790786c74369d4f1da9b9a  f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8  421cef;27906366]coś za the beat?[/QUOTE] niestety nic, pozdrawiam zastanawiałam się nad różem Mac, ale problem w tym, że ja różów nie używam  na razie w takim razie podziękuję   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-04, 21:20 | #30 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  no szkoda, pozdrawiam   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.