![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Listopad wymiana Ciuszki i buciki RYŁKO chabrowe czarne skórka 38 i 1/2 BOLERKO ŚLUBNIEAKTUALNE Zaczne od butów ![]() Raczej mam w planie "pozbyć się" rzeczy które kupiłam a okazały się za duże/ za małe albo np buty - jednak za ciasne Także albo będą to użyte 1x2 rzeczy albo praktycznie nówki Buciki chabrowe, piękny szafir, NOWE RYŁKO Rozmiar 38 i 1/2 Kupione do sukienki na wesele, jednak mój rozmiar to 39 a nie 38 i 1/2 próbowałam rozchodzić po domu, ale nic to nie dało, tylko mierzone Chciałabym żeby ktoś się z nich cieszył, bo kolor jest piękny, a na nodze wyglądają super seksownie.. - W TRAKCIE WYMIANY Zdjęcia poniżej W razie pytań walcie śmiało 2.Spódnica SAY rozmiar L - bombka z podwyższonym stanem Zmięta- z szafy ![]() ![]() 3.Tunika H&M Nietoperz , lekka , zwiewna rozmiar 34 - ja noszę 40 , ale jest na mnie luźna odcięta pod biustem, ala ciążówka myślę , że fajniej będzie wyglądała na kimś o rozmiarze 38 - W TRAKCIE WYMIANY 4. Sweter Chabrowy- rozmiar uniwersalny , dłuższy za tyłek, Może mieć kudełki- bo swetry mają to do siebie że sie mechacą , ubrany kilka razy- dla mnie za ciepły - W TRAKCIE WYMIANY 5. piękna bluzka elastyczna z kokardą imprezowa "śliska" nie jest to bawełna, z metką nówka 95%POLIESTER, 5 % ELASTAN niby rozmiar 32/34 ale bym się tym nie sugerowała ja nosze 38/40 - m/l i jest ok , kwestia biustu ( ja mam c/d ) bo na biuście się bluzka trzyma ![]() ![]() 6. opaski ![]() ![]() 7.BOLERKO ŚLUBNE NOWE SZYTE NA ZAMÓWIENIE nieużyte Pięknie się mieni . Tiul jest elastyczny, ozdobiony koronką ktora ma naszyte koraliki i cekiny ( pięknie się mienią, nie wydać tego na zdjęciu)- było drogie, tylko za coś EXTRA !! (jednak ubiore inne bolerko ![]() Koronka na szyji pięknie wysmukla Wygląda rewelacyjnie, szykowne i delikatne Rękawki 3/4 również wykonczone koronką . są " luźne" nie przylegają do rąk, żeby wszystko ładnie się układało w razie pytań proszę o kontakt ![]() Wymiary (moje) - na takie było szyte i dopasowane bolerko : szerokość w biuście - 98-100 cm ale mierzone w staniku szerokość pleców mierzona pod pachami i mniej więcej na łopatkach 40-42 cm rękaw na wysokości czyli 3/4 to 39 - 40 cm Będzie pasować na rozmiar 38-42 ( w zależności od rozmiarówki) ja zazwyczaj noszę ubrania w rozmiarze 38-40 Dorzucam : 8. Buty RYŁKO SKÓRA CZARNE CZÓŁENKA ROZM 38 , stan jak na zdjęciach ubrałam je 2-3 razy z nadzieją , że się rozbiją, ale nic z tego, to typowe 38, kupione w firmowym sklepie, jest kartonik . Mają małą wadę widoczną na zdjęciach- na jednym z butów skóra jest zaciągnięta i obcas ma rysę- zachaczyłam w aucie;/ poza tym komplet zapasowych fleków, są śliczne i mogą długo komuś posużyc - chetnie oddam za jakies inne buty ale 39 !!!! byly drogie WSZYSTKIE FOTO W POSCIE 42 DOKŁADKA W POŚCIE 42 i 49
Edytowane przez ewmap Czas edycji: 2011-12-06 o 05:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Ciuszki i buciki RYŁKO chabrowe czarne skórka 38 i 1/2
coś u mnie za buty?
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2011-11-19 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za bombke, sweterek chabrowy i ew. butki ?
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Sweter Chabrowy- rozmiar uniwersalny , dłuższy za tyłek, Może mieć kudełki- bo swetry mają to do siebie że sie mechacą , ubrany kilka razy- dla mnie za ciepły odp u mnie proszę
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za buty rylko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Coś za:
niby rozmiar 32/34 ale bym się tym nie sugerowała ja nosze 38/40 - m/l i jest ok , kwestia biustu ( ja mam c/d ) bo na biuście się bluzka trzyma rozkloszowana do dołu więc w sumie rozmiar uniwersalny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1321706520 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1321706520
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1321706520 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
żakiecik juz wymieniony tylko czekam az dojdzie do wizazanki a za pozostałe rzeczy moge sie wymienic.Bedziesz cos dokladac?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Coś za tunikę H&M
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wymieniłaś został mi już tylko nietoperz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad Ciuszki i buciki RYŁKO chabrowe czarne skórka 38 i 1/2
To oversize jak dla mnie, ale na metce ma 38
![]() Pasuje na grubsze i chudsze, jednak za jedna bluzeczkę nie oddam ![]() Chyba że za coś jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
4. Sweter Chabrowy- rozmiar uniwersalny , dłuższy za tyłek, Może mieć kudełki- bo swetry mają to do siebie że sie mechacą , ubrany kilka razy- dla mnie za ciepły
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za 2 3 4 5
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wybierz cos z obu wątków za sweter chabrowy
![]() odp, u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej cos za spodnice?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Hmm.. Mogę oddać czarną elegancką sukienkę, jeśli do sweterka i różowej bluzki dorzucisz mi https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1321706520. Pasowałaby Ci taka wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad wymiana Ciuszki i buciki RYŁKO chabrowe czarne skórka 38 i 1/2
chetnie bym zobaczyla bokerko i ewentualnie suknie ( foto nawet z neta choci mi o fason )
podoba Ci sie tylko bluzeczka? i czego ewentualnie szukala bys pozniej za suknie?
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za chabrowy sweter?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.