|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe poszukiwania czas zacząć :)
Nowy wątek, to i nowa wish lista
![]() A więc za rzeczy wymienione niżej wymienię się najchętniej ![]() Jeśli coś naprawdę mega wpadnie mi w oczko, mogę poszukać poza wątkiem. * adicolor kermit rozmiar xs lub s - ORYGINAŁ! ten z kolorowym napisem adidas na przodzie! * błękitny/niebieski/miętowy firebird s * granatowe, obcisłe rurki, najlepiej bez zdobień rozmiar xxs/xs/małe s * rurki z zipami rozmiarowo jak wyżej * rurki z terranovy z flagą na kieszeni z tyłu, rozmiar xxs * spodenki jeansowe - chętnie takie jak na zdjęciach niżej * tiulowa spódniczka, chętnie ta z h&m rozmiar xs/s * letnie sukienki - najchętniej odcinane w talii * krótka kurteczka jeansowa z zipami * koralowa marynarka z rękawem 3/4 (xs/s) * power shoulders * wszystko z motywem koronki * mini - chętnie te na talie, bandażowe, zipy, floral i tym podobne * panterka * beżowe haremki z kokardą w pasie * Staniki 65-70 B, lub 70 A, chętnie push up, ogólnie wszelkiego rodzaju bielizna, pidżamki * strój - bikini z usztywnianą górą lub z wkładkami, monokini * gładkie t - shirty i bokserki - chętnie biała, czarna, zielona, turkusowa i pudrowa * perfumy kenzo amour * wedges rozmiar małe 36 na wyyyysokiej koturnie * platformy rozmiar małe 36/większe 35, chętnie jakieś masywniejsze * jasne podkłady - chętnie maxfactor! * błyszczyki w każdej ilości <3! * kosmetyki także w każdej ilości * malinowa, brzoskwiniowa i nude szminka * pikowane torebki * pończochy samonośne w odcieniach beżu * dłuuugi naszyjnik, chętnie z sową * miętowy lakier do paznokci * rude farby do włosów, chętnie l'oreal Za takie jak na zdjęciach poniżej oddam bardzo dużo!!! Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-08-10 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dot.: Sierpniowe poszukiwania czas zacząć :)
u mnie taka spodniczka do ciała jak poszukujesz biala moze nie zaciekawe zdjecie ale jest super
mam błyszczyki torebke z cwiekmi kremowa i moze cos jeszcze cie zainteresuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
u mnie m.in pikowana torebka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kurde wiesz co bo mnie to ta gofrownica strasznie nęci
![]() nawet grube gofry ![]() ![]() zerknij do mnie do wątku za nim wyjedziesz, może ciuchowy też cie zainteresuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.