|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
LIPIEC Lato u Buzi !!! :)
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdjęcie 1: -granatowy khol Guerlain, ubytek minimalny -liner w żelu MAC Waveline, ubytek minimalny -pojedynczy cień Urban Decay, odcień Ruthless- tylko wypróbowany Zdjęcie 2: -paleta pięciu cieni IsaDora, odcień 51 Millenium Star, ubytek niewielki (widoczny na foto) Zdjęcie 3: -poczwórne cienie PUPA 4eyes, odcień 05, ubytek widoczny na foto -czwórki The Body Shop, odcień 17 -ubytek minimalny (świetne opinie na KWC) Zdjęcie 4: -puder brązujący The Body Shop, odcień 02 -tylko wypróbowany -puder mineralny The Body Shop SPF 25, została połowa Zdjęcie 5: -trójki Bourjois, odcienie: 44 i 49 (zużycie widoczne na foto) -podkład Loreal Matte Morphose, odcień 115, zużycie ok 10% Zdjęcie 6: -paleta 5 cieni RedEarth, ubytek widoczny na foto http://www.redearth.com/ -mineralna dwójka MAC Illusionary, Burning Ambition- ubytek niewielki Zdjęcie 7: -meteorki Gol Temptation, ubytek minimalny- rezerwacja Zdjęcie 8: -poczwórne cienie Make-up Factory, odcień 40, ubytek ok 15% -rozświetlacz Stila Bronze, ubytek minimalny Zdjęcie 9: -paleta poczwórnych cieni Clarins, odcień So Sublime, ubytek 5-10% -róż Clarins, odcień Rose, ubytek ok 10%, brak pędzelka- rezerwacja Zdjęcie 10: -podkład Smashbox High Definition, odcień Light, ubytek 40% -rezerwacja -podkład The Body Shop do skóry mieszanej, odcień 04 jasny beż, ubytek 40% -podkład Revlon Custom Creations, odcień 020 Light, tylko wypróbowany Zdjęcie 11: -podkład Lancome Teint Idole Ultra, odcień 03, ubytek ok 40% -podkład Revlon ColorStay, odcień 250 Fresh Beige, ubytek ok 35% -eyeliner Oriflame Giordani Gold, czarny, tylko wypróbowany -eyeliner The Body Shop Liquid Eyeliner, czarny, tylko wypróbowany Zdjęcie 12: -lakier OPI, odcień Dusk Over Cairo, ubytek ok 5% Zdjęcie 13: -paletka Clarins Chic & Glam, odcień Gold. Paleta składa się z pudru do twarzy, trzech cieni, dwóch błyszczyków i miniaturki tuszu (zużycie niewielkie, jedynie błyszczyki mają większy ubytek) Zdjęcie 14: -paletka Peggy Sage, składająca się z 22 cieni do powiek, 6 błyszczyków i 3 róży, zużycie niweielkie, oczywiście widoczne na foto Chętnie przygarnę: -dobry puder sypki -profesjonalne kosmetyki do włosów -jasny podkład do cery mieszanej -cienie MAC, Dior, Chanel, Atelier, Urban Decay -kamuflaż Artdeco -lakiery Essie, OPI, China Glaze -odżywki Nail Tek -krem pod oczy -sztuczne rzęsy (w kępkach lub paskach) -perfumy -pędzelki wszelakiej maści
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2011-10-17 o 13:09 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato u Buzi !!! :)
zdjęcia c.d.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
-puder brązujący The Body Shop, odcień 02 -tylko wypróbowany -puder mineralny The Body Shop SPF 25, została połowa -meteorki Gol Temptation, ubytek minimalny -podkład Smashbox High Definition, odcień Light, ubytek 40% -eyeliner The Body Shop Liquid Eyeliner, czarny, tylko wypróbowany |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Znajdziesz może cos u mnie za: -puder brązujący The Body Shop, odcień 02 -tylko wypróbowany ?? pozdrawiam |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz cos u mnie za meteorki??
Poza wątkiem mam nowe paski i kępki sztucznych rzęs NYX... Zajrzyj do obu moich wątków... ale odpisz w kosmetycznym ![]() Linki w podpisie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU Lato u Buzi !!! :)
Hej, może chciałabyś meteorki wymienić na Pastel White?
|
|
|
|
|
#9 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Basiulku, mam pastelki..a masz jeszcze cos ciekawego na wymianę? Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
-rozświetlacz Stila Bronze, ubytek minimalny
-puder brązujący The Body Shop, odcień 02 -tylko wypróbowany Znajdziesz coś u mnie? Z Twojej wish mam... może nie dosłownie krem pod oczy,ale roll-on z Garniera zapraszam
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
-liner w żelu MAC Waveline, ubytek minimalny -pojedynczy cień Urban Decay, odcień Ruthless- tylko wypróbowany (ewentualnie meteoryty, ale niekoniecznie )?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Lato u Buzi !!! :)
witaj
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
-puder mineralny The Body Shop SPF 25, została połowa - jaki odcień?
-eyeliner The Body Shop Liquid Eyeliner, czarny, tylko wypróbowany coś u mnie?
|
|
#16 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
interesuje mnie roż bourjois, tylko muszę sprawdzic gdzies odcien![]() Cytat:
interesuje mnie:cien mac unflappable oraz szminka beachbpund ![]() Cytat:
![]() a mam szukać u Ciebie tylko cos z kolorówki, czy ew zapaszki tez wchodzą w gre? ![]() niestety wolałabym je wymienic w całosci... |
|||
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
-podkład The Body Shop do skóry mieszanej, odcień 04 jasny beż, ubytek 40%
-podkład Revlon Custom Creations, odcień 020 Light, tylko wypróbowany Coś u mnie??? ![]()
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
zapachy tez wchodza w gre
![]() ![]() zawsze mozna sie potargowac
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś chciała za to dać? bo za te dwie rzeczy (szczególnie unflappable) będę marudna ;] nic więcej Ci się nie podoba?
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
http://makeupandbeauty.com/wp-conten...17;or+look.jpg tutaj jest odcień różu z Bourjois
Może znajdziesz u mnie coś jeszcze? Bo obie rzeczy mi się strasznie podobają
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
coś za mateorki? Zapachy wchodzą w grę
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
-puder mineralny The Body Shop SPF 25, została połowa -podkład Revlon ColorStay, odcień 250 Fresh Beige, ubytek ok 35% -eyeliner Oriflame Giordani Gold, czarny, tylko wypróbowany -podkład Revlon Custom Creations, odcień 020 Light, tylko wypróbowany ?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś za podklad revlon color stay ?
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnei za:
-liner w żelu MAC Waveline, ubytek minimalny
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za meteorki? Odpisz proszę u mnie nawet jak nic nie znajdziesz.
|
|
|
|
|
#29 | |||
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
Cytat:
zółtek Clinique i MATRIX Biolage Sunsorials interesuje mnie blac palette, hoola i paleta glo minerals ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- mam straszną chrapke na allure Cytat:
![]() jeszcze zainteresował mnie puder skinfoof absorbujacy sebum ![]() a za co mam szukać? ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- bardzo podoba mi sie Euphoria niestety nic |
|||
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
no niestety allurka moge wymienic tylko za klasyka(ale nikt ni chce oddac |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.