| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-10-23, 22:04 | #1 | 
| Rozeznanie | PAŹDZIERNIK: Obsession, Chanel 5, Nu EDT, Durbano, ETRO, Etat Libre, T4T

Z uwagi na dość znaczną dezaktualizację wątku uważam wątek za zdezaktualizowany   Wymienię pachnące artefakty na inne pachnące artefakty: Flakony: 1) Obsession CK EDP tester (brak końcówki atomizera, trzeba znaleźć zastępczą) - 50/100 ml wycofuję 2) Nu YSL EDT - 22/30 ml leci do whitebeth 3) Chanel no. 5 hair mist - 20/35 ml Odlewki: 1) L'artisan Tea for Two 4,5/10 ml 2) Etat Libre Noel au Balcon 9/10 ml leci do aeronauta 3) Olivier Durbano Rock Crystal 5/10 ml 4) Chanel 5 Eau Premiere 4,5/10 ml wycofuję 5) Etro Gomma 7/10 ml wycofuję najbardziej wishowe wishe (Piątkę i Obsession chętnie przehandluję choćby za odlewki  ): Musk Oriental Molvizar Byredo Baudelaire CdG: Zagorsk i Hinoki Santa Maria Novella Nostalgia Iris Donna Karan ale oczywiście można kusić również innymi zapachami   
				__________________ Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) Edytowane przez Regina Phalange Czas edycji: 2011-11-22 o 17:09 Powód: skreślenie z wish listy | 
|     |   | 
|  2011-10-23, 22:10 | #3 | 
| perfumove love | 

Dot.: PAŹDZIERNIK: Obsession, Chanel 5, Nu EDT, Durbano, ETRO, Etat Libre, T4T

2) Nu YSL EDT - 22/30 ml 3) Chanel no. 5 hair mist - 20/35 ml Może coś ode mnie za powyższe? Zapraszam   | 
|     |   | 
|  2011-10-23, 22:23 | #5 | ||
| Rozeznanie | 

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9  4f51a8624bed02f84_61e0bd2  ac4d4e;30114693]Coś za piątki do włosów? ; )[/QUOTE] Dziękuję, niestety nic nie znalazłam Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) | ||
|     |   | 
|  2011-10-24, 05:18 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

cos za Etat Libre Noel au Balcon?

__________________ Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana | 
|     |   | 
|  2011-10-24, 10:29 | #7 | 
| Rozeznanie | 

Niestety niczego nie znalazłam   pozdrawiam   
				__________________ Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) | 
|     |   | 
|  2011-10-24, 12:25 | #8 | 
| Wtajemniczenie | 

cos u mnie za Nu YSL? odpisz proszę u mnie   | 
|     |   | 
|  2011-10-25, 09:47 | #9 | |
| perfumove love | 

Cytat: 
  Takie dostałam sama na wypróbowanie, więc wiesz. Nie będę ukrywać - moim zdaniem są wiekowe. Ale najchętniej oddałabym za jakąś odlewkę do 5ml, bo może niektórym to nie przeszkadza  Pozdrawiam   | |
|     |   | 
|  2011-10-25, 12:01 | #10 | |
| 🦄 | 

Cytat: 
 Autorkę wątku przepraszam za OT   
				__________________ Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2011-10-25 o 12:04 | |
|     |   | 
|  2011-10-25, 14:50 | #11 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Nie gniewam się, każden powinien szczerze mówić, co mu leży na wątrobie   
				__________________ Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) | |
|     |   | 
|  2011-10-25, 21:32 | #12 | |
| perfumove love | 

Cytat: 
  Balsam nie ode mnie, z tego co pamiętam   Ja również już nie zaśmiecam wątku Reginy, mój wpis poprawiłam, co by nikomu nie robić antyreklamy i znikam  Jakby co to chętnie pogadulę na PW   | |
|     |   | 
|  2011-10-28, 13:02 | #13 | 
| Zadomowienie | 

O tak,  lubie NU     , moge przygarnać | 
|     |   | 
|  2011-11-03, 17:34 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

hej, tak naiwnie zapytam, czy nie chciałabyś przehandlować swojego flakonu Kyoto   bo dam co zechcesz ;p ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- kurcze, ja to mam głównie mase kolorowki na wydaniu   
				__________________ Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana | 
|     |   | 
|  2011-11-04, 12:49 | #15 | 
| Rozeznanie | 

Widzisz, ja prawie w ogóle nie jestem kolorówkowa. Wystarczy mi niższa lub średnia półka, cała kasa idzie na perfumy    
				__________________ Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-10, 10:52 | #16 | 
| Przyczajenie | 

Czy Obsession Ck jeszcze jest na wydaniu?  Ja chętnie wymienię swojego Image Cerruti, ubytek prawie żaden z 75ml wymienię za cokolwiek co bardziej mi pasuje... Mam też do wydania Iris Noir YR zostało 2/3 z 15 ml edp niesamowite jak preferencje zapachowe mogą się zmienić...kiedyś lubiłam te zapachy...teraz nie mogę już nawet na nie patrzeć   | 
|     |   | 
|  2011-11-10, 16:01 | #17 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  O zmianach preferencji coś wiem...np. taka Prada klasyczna: na początku było: "brzydal", później "oh, cóż za elegancja", jeszcze później: "eee, ta ambra tak się strasznie morsko układa...muszę się jej pozbyć  " Spróbuj może dać ogłoszenie, że pozbędziesz się rzeczonych zapachów, w odpowiednim wątku na perfumach, konkretnie tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=545046&page=38 lub załóż własny wątek na targowisku   
				__________________ Wymiana Delices de Cartier i L'air du Temps (edycja limit.) | |
|     |   | 
|  2011-11-10, 19:48 | #18 | 
| Przyczajenie | 

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź  Nie jestem "obyta" z forum...na pewno napiszę na stronce z linka  Może ktoś się skusi... Owocnych wymian! Pozdrawiam!   | 
|     |   | 
|  2011-11-10, 19:51 | #19 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  I myślę, że jest spora szansa, że tam się ktoś zgłosi chętny na Cerruti   
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.