|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
żel do wybielania zębów, kilka kosmetyków + biżuteria (w tym srebrna) wrzesień
Witam
![]() Mam tylko kilka rzeczy do wymiany - część rzeczy mam w nowym mieszkaniu, bede tam za tydzien ![]() mam jeszcze rozne maseczki - dla zainteresowanych wiecej informacji ![]() 1 . 3 strzykawki opalescence 35% - żel wybielający zęby 2. - pilniczki akrylowe - jeden był użyty ze 2 razy - barwnik do ubrań - czerwony (nieotwierany) - lakier sally hansen - szminki: astor i bodajże maybelline (kolor paradise) - cien do powiek 3. krem rumiankowy ziaja (zostało duużo - tyle co na zdjęciu ze 100ml) i cos na chrapanie :P Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-09-29 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: żel do wybielania zębów, kilka kosmetyków + biżuteria (w tym srebrna) wrzesie
BIZUTERIA:
1 i 2 - bizuteria srebrna, 3. bizuteria bez prob - srebrne sa jesli sie nie myle elementy w kolczykach (bigle itp) 4 i 5 eleganckie klipsy z perełką - nieuzywane, mam je z wymiany , dziewczyna mowila ze raczej sa ze zlota, ale bylam u jubilera i okazalo sie ze nie sa, a ja nie moge nosic zwyklych, a szkoda bo prezentuja sie swietnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: żel do wybielania zębów, kilka kosmetyków + biżuteria (w tym srebrna) wrzesie
Maseczka z glinki Swiss Nature zepter - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sk.html&next=1 - nieotwierana, data waznosci - 11-2011 dlatego zalezy mi na szybkiej wymianie
Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2011-09-29 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
3 strzykawki opalescence 35% - żel wybielający zęby
coś u mnie? ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- a czy te 3 strzykawki są nowe i nieużywane? mają zabezpieczenia na końcówce ? może byłabym skłonna oddać puder (wiem, że go i tak nie będę używała, a strzykawki mi się przydadzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
no właśnie też się trochę boję tej 35, ja używałam kiedyś 15 (nie było źle, tylko długo trwało)
zastanowię się i jutro dam Ci odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za opalescence?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
faktycznie nówki masz
![]() ale po głębszych przemyśleniach rezygnuję (pamiętam jak po całej kuracji 15 % musiałam plombę wymienić, bo mi się rozszczelniła i strasznie mnie ząb bolał) ... boję się tego stęzenia 35% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
🦄
|
Ja bym chciała białego myszoskoczusia- oddam dużo
![]()
![]() |
#15 |
🦄
|
No to masz same topowe kolory. Jestem fanką gryzoni, ale myszoskoczków się jeszcze nie dorobiłam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() bardzo mi się podoba ta poniżej brasoletka ta srebrna skręcana druga nizej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1316869353 zamieniłabys się ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam wersję edt i mogłabym zrobić większą próbkę, np 2ml (?) w samplerku zresztą ciut za mało sobie chyba wybrałaś ![]() mogłabym Ci jeszcze odlać po 2,5ml: DKNY Be Delicious edt i wersję Juiced... tak mogłoby być? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.