![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
WRZESIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU różności! m.in. CK Euphoria*Benefit*Sleek*Es sence
NIEAKTUALNE!!
Nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post29977427 Zasady w moim wątku są takie jak ogólnie przyjęte na targowisku, przede wszystkim oczekuję uczciwości. Nie wymieniam się na siłę, najbardziej zależy mi na rzeczach z 'wish' i to na nie najchętniej się wymienię ![]() Część z rzeczy wystawiam na aukcjach na allegro, w zawiązku z tym niektóre z kosmetyków mogą zniknąć ![]() Dokładki będą pojawiać się systematycznie, aż do wyczerpania kosmetyków, które chciałabym wymienić ![]() Oczywiście jeżeli na czymś będzie mi bardzo zależeć, to może uda mi się wyszukać coś 'pod ladą', także proszę pytajcie ![]() Wish: * baza pod cienie (najchętniej Urban Decay Primer Potion); * cienie MAC (mogą być wkłady) głównie: Shroom, Naked Lunch, Wedge, Club, Patina, Charcoal Brown, Satin Taupe; * róż MAC Well Dressed; * cienie Inglot (również wkłady); * pigment MAC Vanilla; * Magic Concealer HR, kolor 2; * EL Pure White Linen edp; * EA 5th Avenue edp; * Avon, Pur Blanca edt Wymienię: - paletka Sleek Oh, So Special! (rezerwacja); - rozświetlacz Benefit High Beam, sporadycznie używany, zakupiony na początku czerwca tego roku; - Sleek Blush, róż w kolorze Flamingo, maźnięty dwa razy, niestety to nie mój kolor ![]() - Skinfood Salmon Darkcircle Powder, puder po oczy, sporadycznie używany (rezerwacja); - NYX, Jumbo, kredki do powiek w kolorach Milk i Slate; - Deborah, paletka cieni Vintage Bouquet; - Essence, puder rozświetlający z limitowanej kolekcji Return to Paradise; - Revlon, puder rozświetlający Bare It All; - Dry Flo - modyfikowana skrobia kukurydziana z mazideł z dodatkiem jedwabiu, doskonała do matowienia nawet bardzo tłustej skóry Zapraszam ![]() ![]() Edytowane przez Anulenka Czas edycji: 2011-10-15 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybka wymianka: różności! m.in. CK Euphoria*Benefit*Sleek*Es sence
Dokładka!!
![]() ![]() Mineralny róż z MACa w kolorze Dainty (najchętniej za róż z MACa w kolorze Well Dressed ![]() Dla zainteresowanych chetnie pstryknę fotkę różu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anulenka Czas edycji: 2011-09-19 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej, mam u siebie pur blance. będziesz zainteresowana?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- A co chciałabyś w zamian? Masz może jeszcze tą bazę pod cienie Artdeco? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie za - Calvin Klein Euphoria edp, pojemność wyjściowa 50ml, jest to edycja limitowana 'crystal shimmer'; i rozswietlacz od Benefit ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zainteresował mnie - rozświetlacz Benefit High Beam, sporadycznie używany, zakupiony na początku czerwca tego roku
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
- Skinfood Salmon Darkcircle Powder, puder po oczy, sporadycznie używany;
- NYX, Jumbo, kredki do powiek w kolorach Milk i Slate; - Sleek Blush, róż w kolorze Flamingo, maźnięty dwa razy, niestety to nie mój kolor ; Witaj ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
baardzo zależy mi na różu sleeka!! Podoba mi się również rozświetlacz benefit.
Poza wątkeim mam nową, zapakowaną pur blance |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś za:
- Sleek Blush, róż w kolorze Flamingo, maźnięty dwa razy, niestety to nie mój kolor ![]() - NYX, Jumbo, kredki do powiek w kolorach Milk i Slate; - Essence, puder rozświetlający z limitowanej kolekcji Return to Paradise; w wątku mam pur blancę, poza nim mam jeszcze slip into, dwa peodukty planet spa. Mogę jeszcze czegoś poszukać, baaaardzo mi zależy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam poza wątkiem EA 5th Avenue z 30 ml zostało trochę mniej niż połowa może za Euphorię masz ochotę wymienić i dobrać coś do wyrównania pojemności z mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam w Waszych wątkach
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- A ile tak mniej więcej? On jest z jedwabiem? Chybaże masz może jeszcze jakieś mazidła, np olej jojoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- rozświetlacz Benefit High Beam, sporadycznie używany, zakupiony na początku czerwca tego roku; - Skinfood Salmon Darkcircle Powder, puder po oczy, sporadycznie używany;
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Nom mam tą pur blance A w zamian za co byś ją chciała? Masz jeszcze jakaś wish? jeśli chcesz to mogłabym nawet kupić jeszcze jedną ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Calvin Klein Euphoria edp, pojemność wyjściowa 50ml, jest to edycja limitowana 'crystal shimmer';
- rozświetlacz Benefit High Beam, sporadycznie używany, zakupiony na początku czerwca tego roku; cos u mnie? poza watkami mam odlewke chanel no19
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za Euphorię?
Odp. proszę w moim wątku (link w podpisie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hej, to co proponujesz ?
![]() |
#25 |
BAN stały
|
hej moze cos u mnie z listy ponizej??
Sex in the city perfumy edp 100ml nówka, kartonik Sephora nowy pedzel do podkładu Oriflame luminous prismatic powder zuzycie 10%, super recenzje kwc https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zy.html&next=1 Nouba blush on bubble /paletka testerków nr 41,43,44 VICHY AQUALIA THERMAL - sloiczek 50ml ubytek ok 30% wazny do 03/13 Maybelline one by one- chetnie za inny tusz MAC cremesheen – creme d’nude / ubytek ok. 10% MAC cremesheen glass / loud&lovely Lancome star bronzer bamboo Sisley – phyto-blush éclat 4 pinky rose nowka Essence blossoms /limitowany puder rozswietlajacy do twarzy KUFERek NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto SEPHORA paleta do makijażu Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline citre shine miracle anti-frizz serum PODKŁADY: Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural BOURJOIS poudre libre de soleil, sypki puder brazujacy- jak nowka NOUBA –SWEET KISS cielisty błyszczyk Korektory: ESSENCE pure skin cover stick nr01 begie/ prawie nowka OCZY: Malu wilz perfect eye powder stalowy cien Deborah eyebrow mascara – nowy zel utrwalający do brwi Essence multi action- czarna maskara zostało 50%, mokra i swieza Avon professional kohl: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,23581,jilian-dempsey-professional-kohl-eyeliner-precyzyjny-olowek-do-kresek.html&next=1 ASTOR BIG &BEAUTIFUL –czarny tusz , ubytek ok.25% Chanel mat lumiere wklad nr 40 sable USTA: Rouge BAISER PARIS błyszczyk – sliczna zgaszona róza, kryjacy i wygładzajacy usta/ mam foto NOUBA sweet Kiss nowy błyszczyk w kolorze pink nude/foto oraz w kolorze delikatny jasny perłowy róz Barry m touch of magic nr 941/ pomadka Avon – szminka kolor: whisper/ jasna fioletowo-nude Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Kryolan paleta szminek Lip smacker strawberry stars – truskawkowy, delikatny różyk Ylang-Ylang olejek do aromoteriapii – nowy 10ml EDM korektor intensive fair nowy sampel + BIZUTERIA typu hm, orsay, parfois 2nowe klipsy do włosów avon ESSENCE twilight saga / eclipse collection lakier+błyszczyk Jil sander dwustronna z pędzelkiem konturówka do ust Avon planet spa –zel do mycia twarzy z biała herbatą Essence –nail art. Special effect/ lakier z efektem confetti Revlon photo ready podkład HELENA RUBINSTEIN illumination puder sypki PUPA POLVERE DI LUCE -podwojne sypkie cienie do powiek/ róż i perła ze slicznymi migoczacymi jak szron drobinkami Deborah pinzetta tweezers – nowa pęseta z cyrkoniami/ foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
u mnie nie odpisałaś, to znaczy, że nie jestes zainteresowana??
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
rozświetlacz Benefit High Beam, sporadycznie używany, zakupiony na początku czerwca tego roku;
- Sleek Blush, róż w kolorze Flamingo, maźnięty dwa razy, niestety to nie mój kolor ; - Skinfood Salmon Darkcircle Powder, puder po oczy, sporadycznie używany; coś u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.