![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Październikowy wszystkowątek! Mnóstwo NOWYCH ubrań!
Zamknięty, zapraszam do nowego wątku
![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-12-20 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowy wszystkowątek! Mnóstwo NOWYCH ubrań!
1) Książki i podręczniki (bez zdjęć):
- A.A. Milne - Kubuś Puchatek wyd. Nasza Księgarnia - Joanna Olech - Gdzie diabeł mówi: Do usług! wyd. Egmont - Bolesław Prus - Antek - Juliusz Słowacki - Balladyna wyd. Zielona Sowa - Teresa Bojczewska - Wypracowania z języka Polskiego dla uczniów klas 2 szkół ponadpodstawowych. 2) Książki i podręczniki (duże zdjęcie): - Balsam Dla Duszy - 101 opowieści. Autorstwa J. Canfield & M. V. Hansen - Podstawy rehabilitacji i medycyny fizykalnej. Wyd. Lekarskie PZWL - Wzorcowe prezentacje 100 tematów maturalnych. Wyd. Skrypt - Alfred Szklarski - Tomek na czarnym lądzie. wyd. Muza S.A. - Alfred Szklarski - Tomek u źródeł Amazonki. wyd. Śląsk - Podręcznik do geografii. Część 2, wydawnictwo PWN, podstawa. - Podstawy przedsiębiorczości wyd. Oficyna Edukacyjna - Wzory wypracowań - pozytywizm i młoda polska. wyd. Greg - Zdawaj z nami cz. 2 - matura ustna i pisemna z języka francuskiego. - Frances Hodgson Burnett - Tajemniczy ogród. wyd. Prószyński i S-ka. - Ściągi z historii. Lata 1871 - 1939 ; 1815 - 1871 ; 1700 - 1815 ; średniowiecze ; wiek XVI - XVII 3) Podręczniki: - Repetytorium z Angielskiego Macmillan z płytami CD. - Książka + ćwiczenia Opportunities Upper-Intermediate - Książka + Ćwiczenia Rond Point cz. 1 + Płyta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4) Gry na PlayStation 2:
- Final Fantasy X -The Sims 2 - nie ma - inucha888 - Dino Stalker 5) Pistolet do PlayStation 2 6) Kabel USB do telefonu Sony Ericsson 7) Płyty DVD - Afryka - Serengeti - Niezwykły park narodowy - Konflikt interesów 8) Urządzenie do zaplatania warkoczyków - stan dobry (nie mam już tych spineczek w woreczku) 9) Lokówka do włosów Clatronic - stan dobry, szybko się nagrzewa. - nie ma, wymieniona na innym portalu. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-12-04 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
10) Płyty CD, w różnym stanie, ale wszystkie działają.
- Selena Gomez & The Scene - A year without rain (mam z wymianki, przesłuchana, więc posyłam dalej ;D) - Eska Hity Na Czasie 6, dwie płyty CD - Hannah Montana w trasie z Miley Cyrus (z bravo) - Program 13 wizaż (zdjęcie dolne) - Płyty 'matura z rzeczpospolitą' - Angielski, Polski, Matematyka - Program do przymierzania ubrań CD Fashion - New Style Academy - Kurs tańca z płytą CD (kosztował 30 zl) 11) Okulary - z pomarańczowymi szkłami, sportowe - aviatorki z serduszkiem 12) Urządzenie wielofunkcyjne HP C3810 - Stan bdb. - NIE MA - Calla Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-11-06 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
13) Różności do biżuterii
14) Koraliki do wyrobu biżuterii - nowe, zapakowane 15) Koraliki do wyrobu biżuterii + bigle i różne podobne - nowe, zapakowane 16) Monitor LCD 17 cali - brak zdjęcia, stan bdb, marki NEC model AccuSync LCD 72VN. Typ wyświetlacza - Z aktywną matrycą TFT LCD, maksymalna rozdzielczość 1280 x 1024, kąt 80 ° (H) / 80 ° (V), rozmiar w pikselach 0.264mm, możliwość wyświetlania kolorów 16,2 mln kolorów, jasność ekranu 250cd/m2, kontrast 450:1, czas reakcji 8ms, wsparcie typu połączenia D-Sub VGA RGB W pełni sprawny, stan bardzo dobry, wszelkie kable itp. 17) Skakanka, stan bdb 18) Pasek zielony 19) Pleciony cienki pasek House - nowy, bez metki. - nie ma, wymieniony na innym portalu ![]() 20) Dwie pieszczochy - stan dobry 21) Fioletowe getry, stan bdb 22) Nakolanniki GOsport, stan dobry- Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-11-11 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
23) Zegarki - nie wiem, czy działają, ale może ktoś chcę na części, czy coś
![]() 24) Torba podróżna/sportowa Nexus. Nowa, z metką! Kosztowała sporo, więc będę wybredna. Wymiary podam zainteresowanym - jest duża. Posiada kieszenie boczne, kieszeń przednią oraz wewnętrzne. 25) Skakanka, guma do skakania, rękawki do nauki pływania 26) Dwa bumerangi 27) Kasety magnetofonowe - wszystkie oryginalne, może ktoś zbiera. W 100% sprawne. Posiadam: - Janet Jackson 'Janet' - DJ. Bobo 'Dance with me' - Ice MC 'My world - The Early Songs' - Really Cool Dance Mix - Milano 'Jasnowłosa' ;D - Armagedon: The Album (m.in. Aerosmith, Bon Jovi!) - Popcorn Summer Hits - Mike Oldfield 'The Songs Of Distant Earth' - The Bodyguard: Oryginal Motion Picture Soundtrack 28) Uszkodzone kolczyki na części 29) Uszkodzone kolczyki część 2 ![]() 30) Guziki - mogę trochę oddać :P 31) Farbki witrażowe 'wesołe żelki' - są sporo po dacie ważności, ale nadal działają jak powinny. Posiadam kolory - czarną konturową, oraz 4 transparentne - pomarańczową, brązową, czerwoną i zieloną 32) Lakiery do paznokci - został pierwszy i ostatni, czyli: - Miss Selene około 90% - Avon Color Trend Ice Sheers kolor re freshing pear. Nowy. Z pachnącej serii, ale ja nic nie czuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
33) Prostownica do włosów. Na grubsze płytki, wymienne. Marki stahlman. Prostownica jest w pełni sprawna - nagrzewa się jednak wolniej, niż na początku i posiada dość widoczne wady wizualne, które jednak nie przeszkadzają w jej użytkowaniu i nie mają wpływu na działanie. Ja dostałam nową, tej już nie potrzebuję. Jestem skłonna oddać za drobiazg, z powodu owych wad. Zainteresowanym mogę wysłać dokładniejsze zdjęcia.
34) Solniczka/pieprzniczka 35) Dwa obrazki :P 36) Sztuczne rzęsy Max Colors - 2 opakowania z klejem, jedne bez. 37) Naszyjnik z cyrkoniową kokardą 38) Duża zawieszka 39) Kolczyki opia 40) Paletka poczwórnych pieczonych cieni Max Colors. Cienie dobrze napigmentowane. Kupione w Holandii. Nowe. - została tylko paletka nr. 2 ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-11-11 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
41) Kredki do makijażu typu 'Smokey Eyes'. Jedna posiada ostrzałkę, każda ma na końcu gąbeczkę do rozcierania. Marki 'Max Colors'. Nowe.
42) Plastry do depilacji. Każdy jest podwójny. Ilość pokazana na zdjęciu. - nie ma - WYPAD 43) Paletka cieni. Ilość widoczna na zdjęciu. Lekko uszkodzone opakowanie. 44)Tusz do rzęs 'Max Colors'. Mega gumowa szczoteczka! Kolor czarny. Nowy. - wymieniony na innym portalu 45)Błyszczyk do ust z kolagenem. Kupiony w rossmanie. Około 50%. Perłowy róż. - wymieniony na innym portalu 46)Trzy kredki do oczu. Każda z ostrzałką. Dwie z gąbeczkami. Nowe. Marki 'Max Colors' - wymienione na innym portalu 47) Cienie do smokey eyes 'Max Colors'. Nowe 48) Błyszczyk Oriflame VeryMe Peach Sorbet. Mam z wymianki, ale nie pasuje mi zapach. Około 80%. 49) Błyszczyk Avon Colortrend kolor Angel. Około 90%. 50)Róż do policzków w kulkach. Ilość widoczna na zdjęciu. Pudełeczko porysowane. - Nie ma - WYPAD 51) Paletka pieczonych cieni do powiek 'Max Colors'. Wypróbowane kolory. Mocno napigmentowane. 52) Puder matujący New York Color. Warty 10 euro ! Tylko wypróbowany, jednak dla mnie za ciemny. Z gąbeczką do aplikacji. Odcień tan - opalony. Wymienię chętnie na inny puder - znacznie jaśniejszy. 53) Puder Avon Colortrend + gąbeczka do aplikacji. Odcień tan - opalony. Ilość widoczna na zdjęciu. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-11-11 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
54) Podkład oriflame giordani gold - odcień jakiś ciemniejszy. Zatarły się napisy na nalepce ;c Około 50%. Oddam za drobiazg.
55) Torebka - nie mieści A4. Stan bdb. 56) Torebka Avon. Raz noszona. 57) Torebka Avon z ekoskórki. Z odpinanym kwiatem. Nowa, bez metek. 58) Halówki McArthur. Rozmiar 37, pasują na 36. Stan bardzo dobry. 59) Halówki Diverse. Rozmiar 36. Stan dobry. 60) Baleriny w wiśnie. Rozmiar 37, pasują na 36. Stan dobry. 61) Halówki znanej w Holandii marki Skechers. Rozmiar 37, pasują na 36. Bez sznurówek. Stan dobry, ponieważ mają dorysowane przez moją kuzynkę znaczki markerem - widoczne na zdjęciach. 62) Chusta floral. Stan dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-10-22 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
63) Kurtka 'bejsbolówka'. Stan bardzo dobry - ma jedną maleńką wadę - delikatnie popruła się przy kołnierzyku z tyłu, jest to jednak zaszyte, i nie rzuca się w oczy, widać dopiero z bliska. (zaznaczone w kółeczko na czerwono). Kurtka była mega droga, kupiona w USA. Wykończona ściągaczem, od spodu podszyta polarem. Rozmiar xs. Kolory na zdjęciu przekłamane - w rzeczywistości bardziej kremowa z różowymi wykończeniami.
64) Kurtka w kolorze oliwkowym, z kołnierzem, ściągaczem na dole, kiesoznkami. Ma bardzo ładne guziki. Marki Jessica (C&A). Rozmiar 36. Nowa z metką! Podszewska w kwiatuszki, zapinana na zamek. 65)Kurtka dresowa Nike. Wycięłam metki bo gryzyły oO. Sygnowana znaczkiem na zamku, logo z przodu i na prawym ramieniu. Z boku ma zamki, które można rozpiąć, i wtedy ukazuje się napis 'nike' ;p Ma malutkie plamki na rękawku, ale spróbuje je wyprać (powinny zejść) oraz wadę fabryczną - z tyłu pod kołnierzem odbiły się te czarne paski gdy była zapakowana w folię i złożona. Rozmiar w zasadzie uniwersalny. - nie ma, wymieniona na innym portalu. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-11-11 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
66) Kurtka w kolorze, który ciężko mi określić. Taki szarawy (?). Ma kieszonki, ściągacz. Stan dobry - ma małe przetarcie na rękawie (na zdjęciu) oraz fragment który wygląda z bliska jak powoskowany świeczką (?), lecz absolutnie nie widać tego z daleka.
Rozmiar 38, cieniutka ! 67) Żakiet w czerwono - czarną pepitkę Sara Collection. Stan bardzo dobry. Nieco grubszy, fajny na jesień. Rozmiar 38 68) Żakiet w kratkę AS Fashion. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. Również grubszy, ale bardziej niż poprzedni. 69) Czarna narzutka. Szydełkowa. Stan bardzo dobry. Oversize. 70) Seledynowa sweterko - tuniczka. Stan bardzo dobry. Rozmiar S/M. 71)Srebrny sweterek. Oversize - s,m. Ma z przodu coś w rodzaju srebrnej wstążki z kokardką. Góra nad wstążką zdobiona. Stan idealny. 72) Kardigan na zamek. S/M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-10-22 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
73) Mega skinny DenimCo. Rozmiar 34. Nowe, z metką. W rzeczywistości trochę ciemniejsze. - nie ma -lo_czek - UWAGA DOKŁADKA ! Dostępne te same, tylko w rozmiarze 36!
74) Granatowe skinny DenimCo. Pasują do wszystkiego. Bardzo obcisłe. Rozmiar 34. Nowe, z metką. W rzeczywistości nieco ciemniejsze. Na zdjęciu podwinęła mi się nogawka, ale zapewniam że jest cała ![]() 75) Czarne rurki Blend She. Rozmiar z metki 36, ale to 34. Mam z wymianki, jednak są mi za szerokie w łydkach. Stan bdb. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-12-04 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
76) Jasne jeansy Industrial Cotton. Rozmiar 3 (większa s-ka). Stan bardzo dobry. Świetny gatunkowo materiał. Ładne zdobienia. Krój klasyczny.
77) Jeansy House w stylu Grunge. Stan bardzo dobry +. Rozmiar 26/32. Lekko rozszerzane nogawki o prostym kroju. Efektowne kieszenie i tył spodni. Nieco wyższy stan. 78) Granatowe jeansy. Rozmiar 34, kolor jak na zdjęciu na mnie. Stan idealny. Mają nieco wyższy stan. Fajne kieszenie z tyłu. 79) Spodnie z terranovy. Rozmiar S, małe M. Stan bardzo dobry. Bardzo niskie biodrówki. Mają dłuuuugie nogawki Z tyłu malutkie dżetowe serduszko ;D Kolor jak na pierwszych 2 zdjęciach. Rurki, ale nie skinny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
80) Czarna ołówkowa spódnica z wysokim stanem. Grubsza, z wierzchu a'la satyna. Marki Twenty One. Stan idealny. Rozmiar z metki 1, zwężana na xs.
81) Malinowa spódnica bandażowa. Z czarną gumką w pasie. Rozmiar xs. Mega mini. Marki Kiss Therapy by STING. Nowa, z metką. - UWAGA! TYLKO ZA BEŻOWE RURKI/HAREMKI Z KOKARDĄ ZE ZWĘŻANĄ NOGAWKĄ! 82) Tulipan na gumce rozmiar uniwersalny xs/s/m ma dwie malutkie plamki ale są totalnie nie widoczne (nawet aparat ich nie łapie) mam z wymianki, ale krój nie dla mojej figury. Kolor malinowo - stalowy. 83) Falbankowa spódniczka floral. Mam z wymiany, ale na mnie za duża. Stan bdb. Rozmiar s/m. 84) Mini w kratę Pimkie. Rozmiar 38. Stan idealny, tylko metki trochę sprane. 85) Klasyczna czarna mini. Wysoki stan. Rozmiar 36. 86) Czarna dwuwarstwowa spódnica. rozmiar 36/38. Z boku ściągana troczkami. Stan bardzo dobry. Sięga ziemi przy 165 cm wzrostu. Dobra na studniówkę, wesele. Zdjęcie zdecydowanie nie oddaje uroku ;c 87) Spódnica floral. Z falbanką na końcu. Do połowy łydki. Rozmiar 36. Stan dobry. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-11-14 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
88) Sukienka Krystyny Wiśniewskiej. Idealna na studniówkę, wesele, półmetek i inne okazje. Stan idealny, założona tylko raz. Jest z delikatnego i bardzo efektownego materiału. Góra bez ramiączek (możliwość ich doczepienia, są dołączone do sukienki), z tyłu gorsetowe wiązanie, dół w kształcie bombki, z falbankami i marszczeniami. Wykończona tiulową wstawką. Gratis dołączam szal pasujący do sukienki. Rozmiar z metki 36, jednak po odpowiednim ściągnięciu z tyłu pasuje na 34. Sukienka kosztowała 200 zł. Kolor duużo intensywniejszy.
89) Czarna elegancka sukienka Orsay. Stan bardzo dobry. Ma podszewkę. Jej rozmiar to 34, 36, a nawet 38, ale na dziewczynę bardzo szczupłą w talii (około 60cm). Góra jest dopasowana, dekolt w serduszko, przy ramiączkach kokardki. Odcięta w talii, dół rozkloszowany, zakończony tiulową wstawką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
90) Spódnica w stylu Boho. Można ją nosić jako sukienkę. Stan bardzo dobry. Wykończona cekinami. Wymieniam bez paska. Rozmiar uniwersalny. - nie ma, sprzedana na innym portalu
91) Sukienka w kwiaty. Rozmiar s/m. Stan bardzo dobry. 92) Przepiękna kobaltowa sukienka. Idealna na studniówkę, półmetek, wesele i inne okazje. Góra usztywniana, marszczona. Pięknie się układa. Stan idealny. Rozmiar s-m. 93) Rybaczki w kolorze malinowym G-Unit. Były większe, takie M, ale zostały zwężone na większe xs/s. Są w ogólnym stanie bardzo dobrym, mają jednak dwie minimalne wady - jedne sznurek od ściągaczy na dole jest postrzępiony i brakuje jednego guzika na patkach na pupie. Aczkolwiek nie są to jakieś duże wady. Nie mają żadnych dziur, plam itp. Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-12-04 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
94) Mega hit! T-shirt z flagą! Szary, z modnym motywem postrzępionego dekoltu oraz rękawków. Nowy, z metką! Rozmiar 34. Znakomicie podkreśla figurę. Atmosphere by Primark.
95) I am somebody. Niebieski t-shirt. Nowy, z metką. Atmosphere by primark. Rozmiar 38. (pasuje również na 34,36 jako luźniejszy fason). 96) Biała, mega kobieca, zwiewna bluzeczka. Nowa, z metką. Atmosphere by Primark. Biust w całości jako dopasowany ściągacz, dalej rozkloszowana. Zdjęcie nie oddaje uroku. Rozmiar 32/34. 97) Pasiak oversize. Na dziewczynę max 160 wzrostu. Ubrany raz. Marki C&A. 98) Pasiak z falbanką. Paski są brązowo - kremowe. Głęboki dekolt. Mam z wymianki, jednak za krótki. Rozmiar xs, na dziewczynę poniżej 165 wzrostu (wtedy falbanka ładnie się układa). 99) Czerwona koszulka z długim rękawem. Dekolt w serek. Rozmiar 32/34. Vero Moda. Stan dobry. 100) Spodenki Jeansowe Viggos Jeans. Zwężane na 34 (do środka, można wypruć i będzie 36) . Stan dobry. 101) Koszula Antalia Femme z dodatkiem stretchu. Nigdy nie używana. Rozmiar S 102) Zielona bluzeczka z aplikacją w kwiaty i asymetrycznymi ramionami. Rozmiar s, stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
103) Dół ze stroju kąpielowego. Nowy, z metkami. New Yorker. Rozmiar xs.
104) Motyl mgiełka z cekinami New Look. Świetny gatunkowo materiał. Stan idealny - mało noszona. Oversize od xs (jak na zdjęciu) do małego l. Nie wiem, czy chcę wymienić... 105) Zielone aksamitne bolero - żakiecik ASTUCES kupione we Włoszech. Rozmiar 1 (xs a nawet xxs). Stan idealny. Pięknie połyskuje. Mega eleganckie i efektowne. 106) Bokserka New York & Company. Zwężana na rozmiar xs/xss. Stan bardzo dobry. 107) Czerwona bluza Sabra Collection. Rozmiar xs/s, stan dobry, aplikacja trochę sprana 108) Czarny t-shirt z długim rękawem. Stan bardzo dobry. Rozmiar dobry na xs/s/małe m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
109) Kobaltowy półgolf Only. Rozmiar xxs/xs. Stan dobry.
110) Bluzeczka z wymiany, jednak na mnie za krótka. Przeszywana srebrną nitką. Stan dobry (brakuje kilku nitek). Można ją nosić na dwa sposoby. XS. 111) T-Shirt z napisem New York, marki Self Esteer. Stan dobry. Rozmiar xs, s. Z boków wiązany na takie fajne żyłki. 112) Zielona bluzeczka Discovery. Rozmiar xs/s. Głęboki dekolt, ładnie podkreśla figurę. Stan dobry. 113) Srebrny, połyskujący szal. Stan idealny. 114) Bluzeczka kopertowa Zentex z głębokim dekoltem i kwiatową aplikacją. Wiązana z tyłu na kokardę. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
115) Czarna elegancka bluzka SILKLAND. Kupiona w Stanach. Niepowtarzalna! Głęboki dekolt ozdobiony falbanką, piękne rękawy a'la mgiełka Całość wyszywana w kwiaty oraz zdobiona kamyczkami i cekinami! Rozmiar 38 Genialny gatunkowo materiał!
116) Katana jeansowa z zipami. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. 117) Brązowa bluzeczka z głębokim dekoltem i efektownymi rękawkami Z. Cavaricci. Stan bardzo dobry. Rozmiar xs. Kupiona we Włoszech. 118) T-Shirt z koronką. Kolor karmelowy. Rozmiar xs/s, ma skracane ramiączka. Stan bardzo dobry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
119) Malinowy top z cekinami Millenium. Stan bardzo dobry. Regulowane ramiączka. Rozmiar xs/s małe m
120) Koszula rollo. Elastyczna. Rozmiar 34/36. Stan idealny. Fajnie marszczona. 121) Golfik z napisem Top Secret kupiony w Angel Eye. Stan dobry. Rozmiar S. 122) Szara krótsza bokserka z napisem. Rozmiar xs/s. Stan bardzo dobry. 123) Letnia bluzeczka w kolorze bladego różu. Stan dobry, ma malutkie, ale praktycznie nie widoczne dwie plamki, rozmiar uniwersalny. Oddam za drobiazg. 124) Narzutka Monnari. Rozmiar 40 - 42. Stan idealny. Kolor piaskowy. 125) Bluzeczka z kopertowym dekoltem. Rozmiar 34. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
126) Elastyczna bluzeczka z głębokim dekoltem ELT. Rozmiar 34. Na niską dziewczynę. W rzeczywistości króczoczarna. Stan dobry.
127) Top na ramiączkach. Rozmiar 34/36. Stan idealny. 128) Różowa narzutka. Oversize xs/s/m. Stan idealny. 129) Long Terranova. xs/s/m. Trochę zżółknięty pod pachami, ale postaram sie sprać. 130) Czarna bluzeczka Tricot Compana. Cała koronkowa - przód podwójny, aby nie prześwitywał. Krótsza. Stan dobry. Rozmiar xs 140) Logowana bluzeczka kupiona w USA. kopertowy dekolt. Piękny, delikatny materiał. Po lewej stronie na dole wiązana. Motylkowe rękawki. Rozmiar xs, na niższą dziewczynę. 141) Niebieska sportowa bluzeczka LaGear. Stan idealny. Rozmiar s/m. Świetny materiał. 142) Różowy T-Shirt DepartMe. Stan bdb, rozmiar s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
143) Bokserka Reporter z kolekcji Silver. Rozmiar xs. Wycięta metka (gryzła strasznie ) Stan dobry, trochę sprana aplikacja.
144) Męski t-shirt. Stan idealny. Rozmiar m. 145) Męski t-shirt z zabawną aplikacją Fruit Of The Loom. Stan idealny. Rozmiar l/xl - Nie ma - WYPAD - 146) DOKŁADKA! Kurtka Denim CO. Nowa, z metką. Piękna podszewka w kwiaty, ściągacz w talii. Rozmiar dobry na większe 34, 36 i małe 38. 147) Mini jeansowa tally weijl. Jak nowa! Rozmiar 34 148) Bluzeczko - tuniczka. Mam z wymiany, ale jest mi za duża ![]() ZAPRASZAAAM ![]() Edytowane przez NelehFly Czas edycji: 2011-11-13 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za:
50) Róż do policzków w kulkach. Ilość widoczna na zdjęciu. Pudełeczko porysowane. jedna kredka z gąbeczką 145) Męski t-shirt z zabawną aplikacją Fruit Of The Loom. Stan idealny. Rozmiar l/xl i ewentualnie, ale niekoniecznie: 42) Plastry do depilacji. Każdy jest podwójny. Ilość pokazana na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? podob mi sie kilka rzeczy
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
cos za sims 2 na playke?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za te spodnie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1319307838
jeżeli tak to byłabym chętna na wymiarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
rzęsy spódniczkę bandażową simsy 2 ? ![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1319308672
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.