|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Grudzień - tylko Perfumy! Deep Red, Mauboussin, Lady Million, Burberry
WĄTEK NIEAKTUALNY
zapraszam do nowego https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post31623003 Szukam tylko i wyłacznie perfum . Lista wish na dole, za coś z listy oddam bez wahania, za inne będę marudzić bo nie chce znowu gromadzić flakonów/odlewek których i tak nie będę używać. Zasady jak u wszystkich. Masz mniej przekupek wysyłasz pierwsza. Wysyłka tylko rejestrowana. W Warszawie chetnie wymiana osobista. A to co mam na wymianę: Hugo Boss Deep Red - 37/90 tester bez korka Mauboussin EDT - 17/30 UWAGA: mocno odrapane opakowanie, nie dla estetek! - wymienione Burbbery Original EDP -( te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,907,burberry-of-london-original-classic-for-woman-edp.html ) 65-70/100 tester bez korka wymienione Yria Yves Rocher 18/30 Cioccolato Mon Amour Fondente Extra - 50 ml, ubytek mniej niż 1 ml, mam kartonik (chciałabym zostawić sobie odlewkę do 10 ml ale za coś fajnego moge oddać całość) odlewki z wizazowych zakupów: Caron, Perfum Sacre 2/4 ml Paco Rabanne, Lady Million 9/10 ml wymienione z platekrozy Wish: Code EDP, zapachy Stelli McCartney (wszystkie oprócz Stella In Two Peony), Midnight Poison, Lady Vengaence, JPG Classique EDP, L de Lolita, Ghost Deep Night, Mam utrudniony dostęp do netu ale przynajmniej raz dziennie będę odpowiadac. Edytowane przez ssue Czas edycji: 2012-01-14 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grudzień - tylko Perfumy! Deep Red, Mauboussin, Lady Million, Burberry
coś za ?
Burbbery Original EDP -( te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,907,burberry-of-london-original-classic-for-woman-edp.html ) 80/100 tester bez korka (chciałabym zostawić sobie odlewkę 10-20 ml ale za coś extra mogę oddać całość) Cioccolato Mon Amour Fondente Extra - 50 ml, ubytek mniej niż 1 ml, mam kartonik (chciałabym zostawić sobie odlewkę do 10 ml ale za coś fajnego moge oddać całość)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
Paco Rabanne, Lady Million 9/10 ml Poza wątkiem mam na pewno Aliena EDP - odlewkę.Z 10 ml myślę,że zostało z 7 ml.Gdybyś była zainteresowana oczywiście określę dokładnie (zrobię fotkę ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Nie ma sprawy nie jest mi spieszno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
najdziesz coś za Lady milion
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hej moze znajdziesz cos u mnie za Cioccolato Mon Amour Fondente Extra?
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Kurcze,trochę cieżko rozstać mi się z J.Noir....ale kusi mnie Mauboussin,chociaż nigdy nie wąchałam..A na Si Lolita się nie skusisz?Dorzuciłabym próbkę CN Versace i J'ose na próbę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Burbbery Original EDP?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
może być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
myślę że obejdzie się już bez zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hugo Boss Deep Red - 37/90 tester bez korka
oddam wiele
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
odpisałam u mnie w wątku
i tak, chciałabym od Ciebie próbki: Euphoria Forbidden Black XS Paco Rabanne Dark Extacy, La Perla i któregos A*Mena za to, co zaznaczyłaś: JPG 2 a r ok 1,5ml Alien Sunessence Legere r ok. 0,3ml CdG Jailsalmer a r ok 1ml CdG Zagorsk a r ok 0,2ml Fumidus r ok. 1ml Edytowane przez sylwiaaaaa83 Czas edycji: 2012-01-10 o 09:34 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
No to jak napisałaś że masz Sensuous Noir to padłam bo bym chciała bardzo.
A ile możesz mi do oddać? Może tylko jego za te próbki? Dałoby radę? ok zgoda, oddam 5ml Flowerbomb jeszcze To wymianka? jeśli tak zapraszam na PW Edytowane przez sylwiaaaaa83 Czas edycji: 2012-01-10 o 19:05 Powód: dop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
moze w watku styczniowym znajdziesz cos za Cioccolato Mon Amour Fondente Extra - 50 ml, ubytek mniej niż 1 ml, mam kartonik (chciałabym zostawić sobie odlewkę do 10 ml ale za coś fajnego moge oddać całość)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.