![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Schwarzkopf Palette Salon Colors
Witam! Zakładam ten wątek, ponieważ przeszukałam forum + KWC i nie znalazłam informacji o tym produkcie. Czy ktoś stosował tą farbę?
Mam włosy prawie do połowy pleców. Do tej pory farbowałam je tylko szamponetką, gdzie wyraźnie było napisane, żeby zastosować 2 opakowania. Czy dotyczy to również trwałej farby? Nigdzie nie znalazłam takiej informacji, a nie wiem czy kupić jedno opakowanie czy dwa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Schwarzkopf Palette Salon Colors
Też jestem ciekawa tych nowych farb
![]()
Nigdy nie kłóć się z głupcem...ludzie mogą nie dostrzec różnicy.... ![]() Moja wymiana: Perfumy: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post80378806 Edytowane przez julittaa22 Czas edycji: 2012-09-06 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A jaka cena?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
18zl. farby maja aplikator i maseczke po koloryzacji, blondy maja najwiecej oksydant 9%- to takie mini info dla zainteresowanych
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
proszę o jakieś opinie po stosowaniu bo zastanawiam się nad kupnem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
też sie zatsanawiam jaka jest,widziałam w sklepach ale ciekawa jestem jakiejsc opinii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wie ktoś ile % ma miedziany?
Właścicielka czterech Kotowatych oraz mama małego Skrzata... ![]() Moim marzeniem są dłuuugie włosy...oraz jednolity piękny ciemny rudy! ![]() "Podążaj za pragnieniami, pamiętaj lecz, że cokolwiek zrobisz los trzykrotnie Ci odpłaci..." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dziś w rossmanie dopiero obczajałem odcienie, opakowania kuszą nie powiem ale poczekam na opinię kogos z was bo wolałbym tańszą o kilka zł farbe bez aplikatora osobiście.
blondy rozjaśniające mają to co inne blondy palette 2-4 tonów rozjaśnienia mi sie podoba średni blond czy ciemny, jakiś tam był. bo teraz robie ciemniejsze odcienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Na stronie rossmana nawet konkurs wyczailam, jest w nim cała lista odcieni Salon Colors.
I ten miedziany blond 9-7 mnie zaintrygował... Ale jak ma wiele % to nie nadaje się na moje włoski. A nie wiem jak to sprawdzać. Fryzie5, też te ceny niecow duże, ale... Jak efekt miałby być tak genialny jak przy Mango za 31 (24na promocji) to warte swojej ceny... (z tym, że Mango można spokojnie co 2 miesiace bo dobrze się trzyma) Miłego wieczorku ![]()
Właścicielka czterech Kotowatych oraz mama małego Skrzata... ![]() Moim marzeniem są dłuuugie włosy...oraz jednolity piękny ciemny rudy! ![]() "Podążaj za pragnieniami, pamiętaj lecz, że cokolwiek zrobisz los trzykrotnie Ci odpłaci..." ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Mango z tego co czytałam ma 6%,w jakimś temacie było,.To chyba wystarczający procent dla zniszczonych końców?
A mnie ten Palette miedziany blond Salon Colors kusi tym, ze ewentualnie mógłby lekko odrost rozświetlić i pomóc przetrwać zapuszczanie kłaczków, a może by był jaśniejszy i może wpadnie w oko? ![]() Kiedyś miałam opory przed tak jasnym rudym...Ale jak wiadomo,nowości w farbach i kosmetykach kuszą ![]() I się zaczyna człek zastanawiać... ![]() Mango na 2 razy - bałam się zawsze zostawiać z tej serii połówki,ale pomyślę ![]() Tylko aplikator muszę sobie drugi skołować ^^
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak bedziesz miec mozliwosc to w rossmanie czy innym sklepie sprawdz sobie % oksydantu- pisze na buteleczce z aplikatorem. ale mysle ze dali 9%... na odrosty bylby akurat a na dlugosci mozna dolac wody kranowki troszke i bedzie mial 6% idealnie ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wziąłem udział w tym konkursie z palette salon colors i wybrałem średni blond ale wahałem się co wziąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie fajnie by było wyczaić skład :P Póki co poczekam trochę bo dopiero co Mango je katowałam ;D Zapamiętam radę ^^ Będę wiedziała jak potraktować inne 9% w razie co ![]() Choć na moje zniśzczone rozjaśnione (patzr Blog) obawiam się,że 3% by starczyło... fryz5, ja miedziany właśnie wzięłam. Ale jak tylko 500 osób wygrywa to może być ciężko...Dla przyjaciółki fioletowy mahoń byłby całkiem, ale mówi,że boi się zmieniać,że znów czerń wyjdzie. Fryz5 trzymam kciuki w takim razie, a Ty trzymaj za mnie ![]() Może będziemy pierwsi testujący ^^
Właścicielka czterech Kotowatych oraz mama małego Skrzata... ![]() Moim marzeniem są dłuuugie włosy...oraz jednolity piękny ciemny rudy! ![]() "Podążaj za pragnieniami, pamiętaj lecz, że cokolwiek zrobisz los trzykrotnie Ci odpłaci..." ![]() ![]() Edytowane przez drevnikocurek Czas edycji: 2012-09-16 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() a tak to palette to samo zuo co pali wlosy i wszyscy stosujacy sa juz łysi i pewnie czeszą sie gąbką ![]() ale jak to?! nowosc, za darmo daja, to trza testowac ![]() przepraszam za offa, nie moglam sie powstrzymac ![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bunny, ale wiesz, różnie to bywa, często ludzie najbardziej narzekają na to, co dostali zupełnie za darmo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
no ale masz rację xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Właśnie jestem świeżo po farbowaniu. Wybrałam sobie odcień 9-7, tj. miedziany blond i jestem zadowolona. Wcześniej farbowałam miodowym blondem z Syoss'a. Chodziło mi głównie o pokrycie odrostów i odświeżenie koloru. Zobaczymy jak długo będzie się utrzymywał ten kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
O.o ale naturalnie wyszło! cudnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
O,wow Pięknie!
Chyba się zdecyduję... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja się zastanawiam nad kupnem http://www.rossnet.pl/Produkt/Palett...y-blond,118056
![]() Jak się zdecyduję to na pewno dopiszę jak wyszło~ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
No i kupiłam ... :\
1- przed 2-po, widać różnicę? ![]() 3-po, w słońcu 40 min trzymania na włosach od końców do brody i 5min na całości Nienaturalny kolor, narobiła mi ta farba stracha bo podczas trzymania włosy były ciągle ciemne, SPODZIEWAŁAM SIĘ CZEGOŚ WIĘCEJ Mimo że srebrny odcień miał wyjść to widzę u siebie nadal ciepły kolor... Może ciemniejsze kolory lepiej się sprawdzają ale ta to porażka~ NIE WARTO |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
no przecież jest różnica, sama napisałaś ze nakładałaś tylko na pól długości od brody w dol tak? wiec nie ma drastycznej zmiany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale widać ze lekko ochłodzil i nablyszczyl...
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
no dokładnie, w sumie nie wiem, on 2-4 tony rozjaśnia tak? wiec zrobił tyle ile miał zrobić poza tym ta seria wydaje sie być naturalniejsza pod względem efektu od innych palette, widząc ten miedziany jak wyszedł u wizazanki wyzej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.