|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Luty - próbki i odlewki:)
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!!
Witam. Czas otworzyć drugi wątek wymiankowy ![]() Zasady w skrócie:
nieakualne dokładka Na wymianę mam: Mogę oddać Innocent T.Muglera - jakieś 25ml/75ml ale tylko za coś z wish, nawet odlewkę Miniaturki: Iris Noir Yves Rocher - prawie pełna Vanille Noire Yves Rocher - dwa razy testowana So Elixir Yves Rocher - jakieś 4,5ml Comme une Evidence YR - jakies 13ml Odlewki: Nirmala Molinard - 2,5ml/a10 Ange ou Demon Le Secret - ok 1ml/a10 CdG Quarzazate - ok 1,2ml/a5 Lanvin Jeanne - 5ml/a10 bez psika Un Jardin Apres la Mousson - ok 2ml/a5 Próbki z atomizerem: Cinema Scenario D'Ete - ok 2ml Shalimar Ode a La Vanille - ok 0,8ml Tea or Two L'Artisan - ok 2,5ml Fantasy Britney Spears - ok 1,7ml JPG Fragile EDP - ok 1ml Lolita Lempicka Fleur Defendue - ok 1,8ml Philosykos - ok 0,5ml Gucci Envy - ok 1ml Lolita Lempicka EDT - ok 1ml L'Occitane Verbena - ok 0,4ml JPG Clasique - ok 0,5ml L de Lolita - ok 1ml Eau de Cologne Imperiale Guerlain - ok 2ml Currara Antidote - ok 1,5ml Rock Crystal Durbano - ok 0,1ml Royal Muska - ok 0,2ml Euphoria CK - ok 1ml CsP Fleurs Des Caraibes - ok 2ml S.Lutens Un Bois Vanille - ok 0,2ml Satellite Padparadscha - ok 1,8ml Angel Sunessence - ok 1,5ml Kenzo Amour Indian Holi - ok 0,4ml Chanel no 5 - ok 0,5ml Nina Ricci Nina - ok 1ml A*Men Pure Havane - ok1ml Extravagance d'Amarige Givenchy - ok 2ml; Escentric 02 - ok 0,1ml AA Lavande Velours - ok 1ml YSL Opium EDT - ok 1,5ml Organza EDP - ok 0,8ml Vanilla Fields Coty - ok 2,5ml Tauer Zeta - ok 0,1ml Givenchy Very Irresistible Sensual - ok 0,5ml Bath&Body Works Black Amethyst - ok 1ml A*Men Pure Malt - ok 0,8ml Costes - ok 1ml Carmel Vanilla Sephora - ok 2ml Black Cashmere Donna Karan - ok 2,5ml Tauer 02 L'Air Du Desert Marocain - ok1ml Tauer 05 Incense Extreme - ok 2ml Tauer 10 Une Rose Vermeille - ok 0,2ml Still J.Lo - ok 1,5ml La Perla Dark Extacy - ok 1ml CK Obsession Man - ok 1ml Anais Anais Cacharel - ok 1ml L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre ok 2,5ml Gucci PH - ok 2,4ml lub do 5ml Black Tourmaline Durbano - ok 1ml Byredo Bal D'Afrique - ok 0,8ml Joop! All About Eve - ok 0,7ml Mon Parfum M.Micallef - ok 0,3ml Carbone Balmain - ok 2ml Ezra Abercrombie& Fitch - 2,5ml J'Ose - 2,5ml Flowerbomb - 2,5ml Comme des Garcons 88 8 - ok1,5ml CdG Tar - ok 0,1-0,2ml Masaki Matsushima Mat - ok 2,5ml Armani Diamonds - ok 2ml Perles de Lalique - ok 2ml Escada Absolutely Me - ok 2ml Acqua di Gio - ok 1ml Escale aux marquises Dior - ok 2,5ml Rose'N'Roll JPG - ok 2,5ml Escada Ocean Lounge - ok 1ml M7 Oud Absolu - ok 0,7ml My Insolence Guerlain - ok 2ml CB IHP Fir Tree - ok 1ml L'Eau du Navigateur L'Artisan - ok 2ml Versace Yellow Diamonds - ok 0,5ml Dior Miss Dior Cherie L'Eau - ok 0,7ml Delices de Cartier - ok 1,3ml Cristalle eau Verte - ok 0,5ml Lacoste Inspiration - ok 2ml Próbki bez atomizera: Teo Cabanel Meloe - ok 0,5ml Theorema Fendi - ok 1ml Cinema EDT - ok 0,2ml Hot Couture EDT - ok 0,5ml Madness Chopard - ok 1ml Estee Lauder Sensuous - ok 1ml Burberry Red - ok 1,5ml Etro Heliotrope - ok 0,4ml Escada Marine Groove - ok 1,5ml DKNY Women - ok 1,5ml Stella Sheer - ok 0,5ml Joop! Femme - ok 1ml Nu EDP - ok 0,5ml Hugo Boss Pure Purple - ok 1,5ml L'Artisan La Chasse Aux Papillons - ok 1ml Chanel no 19 EDP - ok 1,5ml Botrytis Ginestet - ok 1ml Creed Love in Black - ok 1,4ml Addict 2 Dior - ok 1ml Ambre Gris Balmain - ok 0,7ml Mam jeszcze (oddam za coś małego, może ktoś używa, a u mnie stoją a nie moge użyć): AA Help Krem półtłusty Cera wrażliwa 50ml - kupiony w grudniu 2011 w Rossmanie, użyty trzy razy, okazało sie że mam uczulenie ![]() AA Wrazliwa Natura 30+ Przeciwzmarszczkowo-nawilżający krem na noc 50ml - kupiony w sierpniu 2011 r., w Rossmanie kilka razy uzyty, też mam uczulenie Na zyczenie zrobię zdjęcia ![]() Szukam zapachów głównie drzewnych, kadzidlanych ale może skuszę się na coś innego ![]() W każdej ilości szukam Chergui S.Lutens - oddam wiele Szukam też Demeterów Redhead in Bed Chai Tea Rain Cherry Blossom do potestowania Zapraszam!!!!!
W planach: ...chyba nic, bo znikam ![]() Edytowane przez sylwiaaaaa83 Czas edycji: 2012-03-01 o 15:12 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty - próbki i odlewki:)
Witaj,
może coś u mnie za: Nirmala Molinard - 2,5ml/a10 Shalimar Ode a La Vanille - ok 0,8ml Nina Ricci Nina - ok 1ml YSL Opium EDT - ok 1,5ml Vanilla Fields Coty - ok 2,5ml Carmel Vanilla Sephora - ok 2ml Black Cashmere Donna Karan - ok 2,5ml Madness Chopard - ok 1ml ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, znajdziesz coś u mnie za kilka próbek?
Zapraszam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Vanille Noire Yves Rocher - dwa razy testowana ?
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłabym- tylko powiedz proszę ile konkretnie Cię tych kropelek (oddam góra 5ml) interesuje bo nie wiem w jakie Twoje dobro wystawione celować.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Chęcią wymienię Smoka na Gucci PH. Co Ty na to? Cytat:
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2012-02-04 o 17:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
ale której escady? absolutely me czy tej drugiej?
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Jak nic innego nie dobierzesz to rozumiem że chciałabyś te 3 zapachy, to mogłabym zrobić odlewki o ogólnej pojemności ok. 14ml mniej więcej po niecałe 5ml każdego zapachu, pasowałoby Ci? ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- chyba że wolisz jakoś inaczej? ![]()
Pozdrawiam ![]() WYMIANKA KOSMETYCZNO-ZAPACHOWA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27185999 UBRANIA, KSIĄŻKI, INNE: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33020185 Edytowane przez AgnesAnn Czas edycji: 2012-02-05 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za choćby mała odleweczkę Innocent,
S.Lutens Un Bois Vanille - ok 0,2ml Anais Anais Cacharel - ok 1ml L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre ok 2,5ml ? ![]() OT Dzięki Twojej rozbiórce poznałam i pokochałam T4T ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No to super
![]() ![]() To co, pw? ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
To gdybyś mogła, dorzuć jeszcze którąś z tych próbek:
CsP Fleurs Des Caraibes - ok 2ml S.Lutens Un Bois Vanille - ok 0,2ml Satellite Padparadscha - ok 1,8ml Tauer 02 L'Air Du Desert Marocain - ok1ml L'Artisan Coeur de Vetiver Sacre ok 2,5ml Mon Parfum M.Micallef - ok 0,3ml Carbone Balmain - ok 2ml Obojętnie, bo i tak żadnego zapachu jeszcze nie znam ![]() Może wybierzesz jeszcze coś u mnie? Poszukać jakichś próbeczek poza wątkiem? ;>
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-12 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Z próbek mam jeszcze:
Hugo Boss pure purple Carven Ma Griffe Pecksniff's Oriental Amber Black Afgano 0,5ml Molinard Habanita Fendi Theorema esprit d'ete Hermes Eau de Pamplemousse Rose Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge Chanel Eau Premiere Sonia Rykiel Burberry Body ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie 3 próbki są robione
Black Afgano 0,5ml i Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge 2ml - w samplerkach "rozbiórkowych" z atomizerem Hermes Eau de Pamplemousse Rose ok 1ml bez atomizera. Pojemności tak na oko - mogłabym Ci zrobić fotkę jutro! Jeżeli Ty się również zgodzisz na taką wymianę, to mi odpowiada ![]() śmiało możesz sobie dobrać jeszcze jakąś próbkę ![]()
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2012-02-12 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Miniaturki:
So Elixir Yves Rocher - jakieś 4,5ml Próbki z atomizerem: Philosykos - ok 0,5ml Angel Sunessence - ok 1,5ml Organza EDP - ok 0,8ml J'Ose - 2,5ml Znajdziesz coś u mnie za te zapachy? ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Super! a czy zamiast Jose mogłabym wziąć Extravagance d'Amarige Givenchy - ok 2ml? I Masaki będzie w dwóch samplach ok? No coś Ty jaki rozkaz?w ogóle tego tak nie odczytałam ![]() Czyli tak: Ode mnie: Masaki - Matsuschima Mat - odlewka robiona ok.5ml Guerlain - My insolence -2,5ml Guerlain - Rose'n'roll- 2,5ml Od Ciebie: Miniaturki: So Elixir Yves Rocher - jakieś 4,5ml Próbki z atomizerem: Philosykos - ok 0,5ml Angel Sunessence - ok 1,5ml Organza EDP - ok 0,8ml Extravagance d'Amarige Givenchy - ok 2ml
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-02-14 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Innocenta byś oddała za Nature Millenaire? ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Piszę PW ![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2012-02-19 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To mamy deal
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Ja też postaram się jutro wygnać małża na pocztę ![]() Bo siedzę niestety kolejny tydzień na l-4 i może skończyć się na punkcji zatok ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() czy nie znalazłabyś u mnie czegoś za ten krem AA przeciwzmarszczkowy 30+ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Poza wątkiem mam trochę kosmetyków, które niekoniecznie chcę oddać ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591094 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
lilkano dodałam zdjęcia
kiepskiej jakości niestety ![]() kod na opakowaniu 0311081, myślę że to data produkcji ![]()
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Evidence bym przytuliła, jak Ci się to widzi?
![]() Chyba, że masz gdzieś zachomikowane Ming Shu ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Nieee, pooglądam jak przyjdzie (; Escada Marine Groove i Flowerbomb jeszcze by mnie interesowało, dobierzesz coś, czy nic Cię nie interesuje? (: Edytowane przez MissJaneDoe Czas edycji: 2012-02-29 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Mam Tommy Girl Hilfigera, na oko 5 ml w oryginalnej flaszce, ale niestety zgubiłam górę od atomizera :/
Jeszcze Little Red Dress z Avonu, FM nr 101 z feromonami ( podobno jak Armani Code ). Mam też maski Biowaxa ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Jest rześki, trochę kojarzy mi się z Ralphem R. Laurena, trochę ze sztandarem Issey Miyake... Tylko pamiętaj, nie mam góry od atomizera, poza tym jest ok (: PW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.