|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
LUTY - kosmetykiWątek nieaktualny Zasady: 1) Odpisuj w moim wątku, ja będę w Twoim. 2) Jeśli nic u mnie nie znajdziesz, to też odpisz - będzie jasność. 3) Jeśli jesteś na Targowisku już jakiś czas - nie ma problemu, żebym pierwsza wysłała rzeczy. 4) Wysyłka poleconym ekonomicznym lub priorytetem - do ustalenia. 5) Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej. 6) Nie wysyłam za granicę. 7) Możliwość odbioru osobistego w Krakowie. 8) Rzeczy zaznaczone na szaro - wymienione. 9) Zużycie jest widoczne lub zaznaczone na zdjęciu. 10) Jeśli potrzebujesz dodatkowe zdjęcia lub więcej informacji - pytaj na PW. 11) Interesuje mnie wymiana tylko na kosmetyki. Do wymiany: 1) Revlon, ColorStay, Podkład do cery mieszanej i tłustej (150 Buff), 30 ml - użyty mniej niż 10 razy, ważny jeszcze ok. 23 miesiące 2) Avon, Ideal Shade, Sypki podkład z wygładzającymi minerałami „Idealny kolor” (Sand Beige), 6 g - użyty mniej niż 5 razy, ważny do sierpnia 2013 r. 3) Oriflame, Beauty, Conceal Kit, Paleta korektorów, 3 x 1 g - ważny do stycznia 2013 r. 4) Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Universal Beige nr 08) - ważny do 2013 r. 5) Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Coffee Brown nr 18) - ważny do 2013 r. 6) Avon, Satin Deluxe, Podwójny satynowy cień do powiek (Chocolate Cherry), 7 g - nie jestem w stanie stwierdzić, ile jeszcze ważny 7) Manhattan, Multi Effect, Cień mono (Black) - nie jestem w stanie stwierdzić, ile jeszcze ważny 8) Astor, Color Vision Eye Palette, Poczwórne cienie do powiek (810 Carribean Nights) - nie jestem w stanie stwierdzić, ile jeszcze ważny 9) Nivea, Extreme Resist, Wydłużający tusz do rzęs (01 Black), 8 ml - nieużywany 10) O.P.I., Texas, I Vant to Be A-Lone Star, Lakier do paznokci, 3,75 ml - nieużywany 11) Marion, Hair Line, Mleczko prostujące włosy, 120 ml - ważny do końca maja 2012 r. 12) Nuxe, Huile Prodigieuse, Suchy olejek o różnych zastosowaniach (z drobinkami), 10 ml - użyty raz; nie jestem w stanie stwierdzić, ile jeszcze ważny 13) Avon, Pur Blanca Blush EDT, 50 ml 14) Kenzo, Summer by Kenzo EDP, 75 ml - tester 15) Avon, Bond Girl 007 EDP - próbki Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-06-09 o 20:02 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LUTY - kosmetyki
4) Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Universal Beige nr 08) - ważny do 2013 r.
0) O.P.I., Texas, I Vant to Be A-Lone Star, Lakier do paznokci, 3,75 ml - nieużywany 2) Nuxe, Huile Prodigieuse, Suchy olejek o różnych zastosowaniach (z drobinkami), 10 ml - użyty raz; nie jestem w stanie stwierdzić, ile jeszcze ważny |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka coś za kenzo?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Universal Beige nr 08) - ważny do 2013 r.
5) Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Coffee Brown nr 18) - ważny do 2013 r. ?
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam Cię zapytać odnośnie Kenzo: jakie jest zużycie? czy to oryginał? skąd pochodzi? jak bardzo jest wiekowy ? na ile wyceniasz jego wartość? czy ma korek/zatyczkę? Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-02-03 o 00:22 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to te moje rzeczy chcesz za to? powiedz co za co oki?---------- suchy olejek ma tylko 10 ml? to twoje zdjęcie? zostało ok 2/3? a jest jeszcze szansa na (Coffee Brown nr 18) ?
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-02-03 o 02:25 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
bardzo chetnie \
a masz jakies pojemniczki na odlewki? bo jak narazie ja mam 1 alob dwa puste 50tki po kremach
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
coś za:
1) Revlon, ColorStay, Podkład do cery mieszanej i tłustej (150 Buff), 30 ml
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to -> 4) Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Universal Beige nr 08) - ważny do 2013 r. 5) Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Coffee Brown nr 18) - ważny do 2013 r. 0) O.P.I., Texas, I Vant to Be A-Lone Star, Lakier do paznokci, 3,75 ml - nieużywany 2) Nuxe, Huile Prodigieuse, Suchy olejek o różnych zastosowaniach (z drobinkami), 10 ml - użyty raz; nie jestem w stanie stwierdzić, ile jeszcze ważny za to->błyszczyk Liselotte Watkins i Brązujące perełki GG zgadza sie?
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-02-03 o 23:12 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj to szkoda ,że nie ma już kenzo.
A słuchaj będziesz robiła jakąś dokładkę w najbliższym czasie, albo masz coś jeszcze na wymiankę po za wątkiem? Bo chętnie bym się wymieniła za rzeczy które chciałaś u mnie. Pozdrawiam ciepluśko
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Najchętniej to jakąś pielęgnacje albo czerwone szmineczki
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
hej interesuje mnie
3) Oriflame, Beauty, Conceal Kit, Paleta korektorów, 3 x 1 g - ważny do stycznia 2013 r.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

? 
to te moje rzeczy chcesz za to? powiedz co za co oki?
?
Czy biorąc to pod uwagę znalazłabyś coś za niego i za lakier OPI w moim wątku?