|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Wymienię MARZEC
Witajcie Drogie Wizażanki!
Trochę się tego nazbierało, więc postanowiłam się rozstać z niektórymi rzeczami ![]() 1) Alva Rhassoul - glinka w proszku - pozostało jakieś 300g z 500g 2) Szampon Fitomed - nowy 3) Odżywka Isana Color - użyta raz 4) Podkład Anne Marie Borlind - kolor Chestnut, pozostała połowa z 30ml 5) krem Earth Bunny Everyday Minerals - użyty ze dwa razy 6) Logona Biopiling - pozostało 85%-wyszedł 7) Oriflame Oxygene Boost meseczka - pozostało 60% 8) podkład Vollare 9) cienie Egyptian Vollare - różne zestawy - pierwszy z lewej i pierwszy z prawej wyszły 10) rozświetlacz Essence Crystaliced i Sun Club 11) woda toaletowa Vampire's Love Essence - nowa, zafoliowana - poszła 12) róż Vampire's Love 13) puder do rzęs Vampire's Love 14) bronzery Vipera 15) rozświetlacz Giordani Gold Oriflame 16) rozświetlacz Cartice Las Vegas i Essence Vampire's Love 17) zestawy cieni Ingrid- fiolety poszły, zostały zielenie 18) róż Lily Lolo w kolorze Cherry Blossom-wyszedł 19) pojedyncze cienie Inglot, Essence, Catrice , Golden Rose - cień Essence 03 z serii Crystalliced wyszedł - cień szary wyszedł, Inglot czekoladowy poszedł, granatowy, brzoskwiniowy i beżowy wyszedł, dwa cienie kremowe Essence wyszły 20) farbki do ust Essence Vampire's Love 21) pomadki Avon, Inglot, Celia 22) tusze do rzęs Piere Rene, Oriflame 23) płynny tusz do kresek Essence I love Style 24) woda perfumowana Beckham Intimately for Her - pozostało 50mml z 75ml 25) kremy do twarzy Rival de Loop Hydro 26) krem Madara na noc - pozostało 30ml z 50,l 27) lakier Essence Vampire -bagienno oliwkowy Kosmetyki kolorowe nie były typowo używane, są jedynie wypróbowane. Większość z nich dostałam, ale okazały się nie do końca dla mnie. Chętnie natomiast przygarnę wszelkie odlewki, próbki perfum, zwłaszcza niszowych, tusze do rzęs, pędzle i inne ciekawostki. Dodaję: cienie Golden Rose w kolorze 209 cienie Miyo: 08,04,01,29,30-do sprawdzenia na stronie producenta - biały, czekoladowy i beżowy cień Miyo wyszedł, zostały dwa zielone paleta LR Deluxe kolor 3-wymienię za coś poważnego ![]() Jak na czerwono- nie ma ![]() Zachęcam, zwłaszcza do kremów ![]() NEW ARRIVALS!!!! 1) kremy Dr Scheller: Distelo & Chiasamen do skóry bardzo suchej oraz Multi krem z marulą do każdego rodzaju skóry - jedynie wypróbowane 2) woda Essence Vampire's Love-pozostało ok 30-35ml 3) krem tonujący Madara Sun Flower miniaturka-25ml użyty raz 4) miniaturka Gucci by Gucci 5ml 5) pędzle Buffer Lily Lolo-użyty raz do minerałów, zdezynfekowany, leży... Edytowane przez Dragonblood Czas edycji: 2012-03-16 o 21:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię MARZEC
Znajdziesz coś u mnie za coś z tych rzeczy?
1) Alva Rhassoul - glinka w proszku - pozostało jakieś 300g z 500g 11) woda toaletowa Vampire's Love Essence - nowa, zafoliowana 16) rozświetlacz Cartice Las Vegas 18) róż Lily Lolo w kolorze Cherry Blossom |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś za 24) woda perfumowana Beckham Intimately for Her - pozostało 50mml z 75ml
|
|
|
|
|
#5 |
|
:)
|
cos u mnie ? podobaja mi sie rozswietlacze
![]() moge porobic odlewki zapachow w watku tych co mam, mam tez meskie probki zapachow, moge zrobic odlewke maski do wlosow Wax
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
16) rozświetlacz Cartice Las Vegas i Essence Vampire's Love
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- cienie Egyptian Vollare ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- rozświetlacz Essence Crystaliced i Sun Club pojedyncze cienie Inglot, Essence, Catrice , Golden Rose 20) farbki do ust Essence Vampire's Love - oba kolory |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie woda toaletowa VL,
farbka do ust VL czerwona i cien crystalliced 03 i lakier beton vl- to uzgodnione ![]() ![]() ![]() w zamian mam dla Ciebie tusz maybelline, pomadka kate moss, probki perfum i pol buteleczki jakis innych perfum a ktos chce ( czy TY) paletki sensique w odcieniach zielenii i lovely w odcieniach rozu fioletu i brazu |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
2) Szampon Fitomed - nowy 18) róż Lily Lolo w kolorze Cherry Blossom 19) pojedyncze cienie Inglot (dwa najjaśniesze - jakie to kolory?), Catricee - jaki kolor? 16) rozświetlacz Catrice Las Vegas |
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A masz coś nie z Oriflame? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- cienie w kremie essence i catrice - tylko jakie to odcienie, żeby mi się nie zdublowały, catrice odczytałam ze zdjęcia 060 i go na pewno chcę ![]() - najjaśniejszy cień inglota i też proszę o nr ![]() - szampon fitomed - rozświetlacz essence sun club i może coś jeszcze bym znalazła, zobaczymy czy coś ci się spodoba u mnie
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-03-11 o 14:46 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
18) róż Lily Lolo w kolorze Cherry Blossom ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Przykro mi, niestety nic nie znalazłam ;(
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Tusz do rzęs Collistar i lakier Revlon za piling i glinkę? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
hej, coś u mnie za
18) róż Lily Lolo w kolorze Cherry Blosso i cienie w kremie essence / catrice (na nich mi najbardziej zależy ) |
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Niestety nic;( |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
- paletkę cieni butterfly (te metaliczno- złote) - paletkę cieni magic visage holografic - paletki cieni ingrid (obie) - pomadkę avon (jaki kolor?) - farbkę do ust essence (kolor czerwony) ?
|
|
|
#20 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Niestety nic;( ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za wode beckman?odp u mnie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie glinka i ew. szampon. POza wątkiem ma jeszcze perfumy, tez niszowe - może czegoś konkretnie poszukujesz i mogłabym zaproponować odlewkę lub próbki. Mam też sporo firmowych, nowych próbek perfum
.
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogę wymienić wszystkie cienie za podkład Avonu. |
|
|
|
|
|
#30 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Z perfum interesowałaby mnie Mitsouko. ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Niestety nic
Edytowane przez Dragonblood Czas edycji: 2012-03-11 o 15:33 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.