![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Po prostu: nowy, wymiankowy wątek :)
nieaktualne!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Można usunąć
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2012-06-01 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po prostu: nowy, wymiankowy wątek :)
BUTY:
1. Czarne czółenka atmosphere. Rozmiar 3/36 2.bezowe balerinki rozmiar z metki 37,ale wg mnie to 36
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
BUTY:
1. czarne balerinki ze srebrnym paseczkiem. Rozmiar 36/37 ślicznie się prezentują. Są mega wygodne. Pasują zarówno do spodni, jak i do sukienek. na imprezy i na codzień 2.rampki- tak zwane oxfordy. Białe w kolorowe kwiatuszki. śliczne. Nowe. nie byłam w nich ani razu. Przywiezione z Anglii, w Polsce nigdzie nie widziałam takich samych- może są podobne, ale nie takie same ![]() Kupiłam w sklepie sportowym Naprawdę warto! świetne na lato! Rozmiar 37, na 36 też bedą dobre 3. Buty na obcasie CCC. Rozmiar 37.Małe 37 z dwoma pięknymi paseczkami. Buty bardzo stabilne i wygodne. Czarne 4. czerwona torebka EDD HARDY. 5. malutka torebeczka w kwiatuszki.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. mam do wymiany pasiak H&M. Rozmiar z metki to L, ale super będzie wyglądał, także na mniejszych. Ja go kupowałam z myslą "sweterek oversize"
![]() modne kolory-granat+czerwień ![]() NOWY Z METKĄ 2.Mam na wymianę jeansowe leginsy ![]() Sa z wymiany,ale niestety są na mnie za małe S
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.Kolorowy sweterek w paseczki.John baner. Rozmiar z metki 40/42. Wymiary:szerokość 62 x 2 cm, długość 54 cm
2.Pomarańczowy sweterek na zamek z kapturem . Forever 18. Wymiary:długość całkowita 81 cm, szerokość 37 cm 3..Czarno-pomarańczowa bluza na zamek z krótkim rękawem, świetna na lato, jak i na zimę® na podkoszulki z długim rękawem. Świetna. Taboo, rozmiar M. wymiary:długośc całkowita 53 cm, szerokość 42 cmx2 4.Sukienka ogrodniczka, czarno-biała w paski. New Yorker rozmiar S. wymiary:szerokość 36 x2 cm. Długość całkowita (bez ramiączek, które są regulowane):65 cm 5.Śliczna zielono-biało-czarna sukienka z C&A.Jest wiązana z tyłu. rozmiar nie mam pojęcia jaki. Peniw XS/S. wymiary:długość całkowita 78 cm Szerokość pod biustem:35 cm x2 6.Sukienka z Trolla . Rozmiar S. ma bardzo Duzy dekolt, dlatego trzeba ją nosić na jakiś podkoszulek.ma śliczny srebrny nadruk, który dodaje sukience charakteru. Wymiary: szerokośc pod biustem 34 x 2 cm. 7.sliczna zielono-biało-czarna tuniczka z guziczkami 8.Czarna sukienka z kolorowymi kwiatkami. Nie wiem, jaka firma, gdyż nie ma tej informacji na metce.rozmiar 40/42. Ale ja noszę 36/38 i świetnie lezy, więc myślę, że jest mniejsza niż metka wskazuje. Przy biuście ma małą fabryczną dziurę- gdy ubierze się sukienkę przez tą dziurkę widać troszkę ciała, według mnie dodatkowy atut. wymiary: szerokość pod biustem 40 x2 cm długość całkowita bez ramiączek 77 cm
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.Zielona tunika w kwiatki PROMOD. Rozmiar 36.
szerokość pod biustem 36x2 cm Dlugość całkowita 75 cm 2.Czrana gładka sukienka. Nie mam pojęcia jaka firma. Rozmiar M. wymiary odległość od pachy do pachy 45x2 cm. DŁugość całkowita 74 cm 3.Czarna sukienka z H&M. rozmiar 158 czyli XS. Wymiary: szerokośc 38 x 2 cm, długość: 81 cm 4.Czarno-biało tunika w kwiatki. Świetnie wygląda do legginsów, rajstop a także do spodni. Wymiary: szerokość pod biustem 37x2 cm całkowita długość 75 cm 5.Krótka biało-niebieska spódniczka. Butik. Rozmiar S. szerokość 38 x 2 cm, długość 35 cm 6.Biała krotciutka spódniczka bombka biała. Rozmiar S. szerokość 37 cm x 2, długość 35 cm 7.Fioletowa, krótka spódniczka w kratkę z New yorkera. Rozmiar s. wymiary szerokość 35 cm x 2, długość 31 cm 8.czerwona spódniczka w kratkę. Nie wiem ani firmy ani rozmiaru. Szerokość 39 x 2 cm, dlugość 38 cm. Rozszerza się. Światna jak z amerykańskich filmów. 9.Czarna króciutka bombka. Rozmiar M. wymiary: Szerokośc w pasie 38 x 2 cm, długośc całkowita ok. 30 cm
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.spódnica H&m. wysoka ołówkowa. Rozmiar 34. W pasie ma 34 x 2 cm, długość 55 cm
2.jeansowa błyszczaca spódnica. House. Rozmiar S. szerokość 39x2 cm, długość 33cm 3.Jeansy jasno niebieskie. Cropp, rozmiar 28/32 Długość całkowita 99 cm Długośc nogawki 79cm Szerokośc w pasie 39x 2 cm Szerokośc nogawki na dole 16,5 x 2 cm 4.popielata gładka koszulka. Nie mam pojęcia jaka firma. NOWA-z metką.. M 5.ciemno-khaka koszulka z HOUSE. Xs rozmiar. Duzy dekolt 6.. czarny podkoszule z kwiatkiem pomarańczowym. Rozmiar L/Xl,ale w rzeczywistości jest mniejsza. Oddam jako gratis, tylko napiszcie o tym
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.czarna koszulka wiązana na szyi. Amisu. Rozmiar S.
2.Zielona bluza z srebrną żabką. Niznany rozmiar ani firma. wymiary: szerokość 45x2 cm, długość 57cm 3.khaka bluza z małpą. Kangurek-wkładany przez głowę. rozmiar S. COLLOSEUM 4.sukienka w paski. Śliczna! Świetnie leży, niesety na mnie za duża, dlatego wymieniam. mam z wymianki wymiaty: pod pachami 44x2 cm długość 93 cm 5.Pomarańczowa sukienka w wielkie piękne kwiaty Reporter, rozmiar s Szerokośc pod pachami 37 x 2 cm. NOWA! (bez metek) Rozmiar S, reporter 6.Zielona bluza z kapturem. Ma sliczne malutkie srebrne serduszka na podszewce. Świetna. Rozmiar nieznany, firma. BUTIKwymiary: szerokość 45x2 cm, długość 65 cm 7. czarno-biała spódnica w kratkę. Szerokość 40x2 cm długość 37cm 8.Spodnie czerwono-czrane w kratkę. REPORTER rozmiar S. były zwężane, teraz mają wymiary: Długość całkowita 95 cm Długośc nogawki 75 cm Szerokośc w pasie 37 x 2 cm Szerokośc nogawki na dole 16 x 2 cm
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2011-06-17 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Jeansowa kurteczka z podszewką z białej bluzy. Piękna. Rozmiar S. wymiary: szerokość 45x2 cm, długość 46 cm
2.Kurtko-bluza z kapturem Biała bluza, a na tym jeansowa kurteczka. Świetnie wygląda. S Szerokośc 47 cm x 2 Długość 41 ,5 cm 3.koszulka Ed hardy. Jest nowa. Ma wszystkie metki. Świetna. Na pierwszym zdjęciu jest koszulka od tyłu, na drugim od przodu. Szerokość:40 x 2 cm, długość 54 cm 4. różowy podkoszulek z Housa. Rozmiar M. 5.brązowy gładki podkoszulek na ramiączkach. rozmiar 164 czyli XS/S H&M 6.koszulka w panterkę na ramiączkach. Nie mam pojęcia jaka firma. Rozmiar nieznany . wymiary: szerokość 32 x2 cm, długość 39 cm 7.koszulka brązowa z ptakiem. Ma śliczny dekolt na plecach. Przepięknie wyglada. Rozmiar S. wymiary: szerokość 37x2 cm, długość 36 cm 8..zielona koszulka z pieskiem. Colloseum. Rozmiar S
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. zielony podkoszulek H&M. rozmiar 170 czyli takie XS na S
2. podwójna koszulka nie mam pojęcia firmy ani rozmiaru,ale pewnie takie M. świetnie wygląda. 3. podkoszulek z wielbłądami. przywieziony z egiptu. bardzo fajnyM 4. biała wiązana na szyi bluzka. C&A. Rozmiar S. 35x2 cm-szerokośc, długość 43 cm 5. zielona koszulka z pingwinem. Rozmiar M. Colloseum 6. koszulka na ramiączkach z owieczką. Rozmiar S.nie mam pojęcia jaka firma. Wymiary: szerokość 32 x2 cm, długość 32 cm
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. brązowy gładki podkoszulek na ramiączkach. rozmiar 164 czyli XS/S H&M
2.podkoszulek na ramiąxczach brązowy z brązowym ślicznym wzorem. wiązany na plecach . S. H&M 3.sweterek Carry. Świetnie wyglada sam, jak i noszony na bluzki. Ma świetne kolory. Rozmiar S. szerokość 29x2 cm, długość 51 cm 4.szaty podkoszulek z namalowymi fiolrtowymi kieszenią, krawatem itp. an ramiączkach.S 5. kolorowe, jednokolorowe rajstopy. mało używane
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1. rajstopy rózneee. pytajcie
2. pasek
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.kask na rower/rolki. nowy, nieuzywany z metkami. Różowy w kwiatki. śliczny, wygodny, niestety mi się nie przydał.
2.Charmsy 3. Mp3 512 MB Creative Zen
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2011-06-17 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
portfele:
1, w modne w tym sezonie kwiatki 2. w paseczki, firmy NICI
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. cekiny różneee
2. filo-funy. Dodam jako gratis do czegoś ![]()
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2011-06-17 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Tutaj także
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Koraliki do handmade. wszystko tak samo jak na zdjęciach: ilośc, kształt, kolory mogą leciuteńko odbiegać od realistycznych
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Koraliki. Wszystko widoczne na zdjeciach, w razie czego- pytać
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Koraliki wszystko widoczne na zdjeciach, w razie pytan- pytaj!
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Koraliki. Wszystko widoczne na zdjęciach. Pytajcie śmiało
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
koraliki w woreczkach.
te na ostatnim zdjeciu to takie dośc spore pudełeczko z koralikami do zgrzewania ![]() 3> błyszczyk z avonu w modnym kolorze nude 4. błyszczyk microdiaments! pięknie się błyszczy i p[ięjkny naturalny kolor
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2011-07-28 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. przypinki
2.bransoletki z koralików 3.bransoletki z muszelek 4.bransoletka z kamieni wulkanicznych 5.bransoletka z buciekiem 6.rogi łosia- słodkie 7.bransoletki z muliny
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Gry na Pc
Lektury to elektroniczna wersja lektur, a Shrek jest na VHS
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1. wzory do koralików do zgrzewania: ryba i papga
2.ramka na zdjęcie 3.Koraliki w pudełeczku 4.ocieplacze różnego rodzaju
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ZEGAREK Z DATOWNIKIEM
Zegarek z datownikiem.Czarny. Zegarek jest na baterie- 1 AA(zwykły paluszek). Działa idealnie ![]() Datownik działa na takiej zasadzie,że u góry jest przycisk, po naciśnięciu którego zmienia się dzień bądź miesiąc. ZEGAREK Z BUDZIKIEM- ŻABA zegarek żaba do postawienie w pokoju. świetne kolory. w pełni działa. PUDEŁKO NA ADRESY-DIDDL Ma 80 wolnych karteczek do zapisania. Jest bardzo fajny i ładnie się prezentuje. Stan idealny. Wymiary: wysokość 9 cm szerokość 11,3 cm głębokość 8,3 cm
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1. okulary
2.brązowy segregator, w jakby miękkiej okładce. także A5. przez to,że jest miękki zmieści się w każdej torebce ![]() 3.segregator A5. ma małą wadę- jest jakby wybulwiony w jednym miejscu- mam nadzieję,że zdjęcie to ukazało 4.segregator a5. ciemno brązowy z logo "wielcy polacy" dostała go, gdy kupowałam monety "wielcy polacy", ale można w nim trzymać wszystkei inne rzeczy, niekoniecznie monety ![]() 5.wzory do farbek na szkoło. koło 20 koszulek w każdej minimum 2 wzory. Różne. Dodam jako GRATIS 6.przeróżne naklejki
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
1. słuchawki w pudełeczku, żeby się nie platały
2.wsuwki do włosów 3.cienie. Pierwsze w claire's drugie Lovely 4.komplet szczotek 5. dwie małe podróżne szczotki 6.puder z Pani 7. Cienie do powiek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
1. odzywka do paznokci łamliwych AVON i niebieski lakier
2.podkład Soraya 3.cienie inglot nie ma czarnego 4.różne cienie 5. kul;eczki z OFIRLAME-cienie 6.cień rozjaśniacz 7.tusz Essence 8.wysuszacz do lakieru 9. błyszczyk Bourjois
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
1. chusteczka w gwiazdki
2.pasek w kwiatki z niebieską klamrą. świetny do jeansów, jak i do sukienek 3.beżowy/nude pasek 4.marynarski pasek w biało-czerwone paski 5.pasek w podłużne paski w pastelowych kolorach 6.fioletowy pasek w ciekawe wzorki 7. ładowarki: jedna do baterii druga jest przetyczką z USB na zwykły prąd 8> zszywacz w kształcie aligatorka
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2011-07-28 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
1. kolorowe pierścionki: sliczne
2.różne zawieszki+łańcuszek do tego 3.trzy buteleczki perfum> nie pełne w każdej około połowa. pierwsze see you...later,drugie so....? a trzecie B.U. ice 4. różne opaski. wsyztsko widoczne na zdjęciach ![]()
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2011-07-28 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.