|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Włosy przestały rosnąć po obcięciu!
Cześć
![]() Mam problem dotyczący włosów .. W lutym tak gdzieś pod koniec, poszłam do fryzjera bo miałam rozdwojone końcówki .. Obciął mnie aż po szyje a wcześniej miałam do zapięcia biustonosza .. I Znów chce takie mieć, jednak teraz jakby wgl przestały rosnąc .. Mam strasznie cieniowane i cienkie . Proszę nie pisać że trzeba obcinać koncówki bo w moim przypadku jest to niemożliwe! U góry mam krótkie, na dole długie .. Jakaś masakra! Biorę tabletki BioOgród . Nie zauważyłam nic szczegolnego po nich .. 1 lipca jadę na kolonie i do tego czasu chciałabym mieć chociaż po zapięcie tego biustonosza .. Od lutego chodzę w koku, bo źle się w tych włosach czuje! POMOCY! Co radzicie ? : < |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Włosy przestały rosnąć po obcięciu!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kuźnia inspiracji
|
Jeżeli masz włosy do ramion, to cóż, ten typ tak ma. Zawsze będą trochę bardziej się kruszyć i niszczyć (ocierasz nimi o ubrania).
Możesz sprobować pić drożdże, one przyspieszają wzrost włosa, ale na aż tak spektakularne efekty bym nie liczyła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Od szyi do zapięcia biustonosza, to jest z 30cm lekko... Do lipca mamy 3 miesiące... Czyli musiałyby Ci rosnąć 10cm na miesiąc. Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
poza tym, jeżeli nie farbujesz i nie widzisz przyrostu, to nie stwierdzisz czy rosną i czy nie rosną.
![]()
wrzesień: oleje lniany - pestki winogron - oliwa z oliwek - sezamowy - arachidowy - oliwka BD - rycynowy kokos- ![]() olejek himalaya - ![]() słodkie migdały - ![]() oliwka hipp - ![]() drożdże-tran-seboradin hh 220' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EDUkator
|
Cytat:
![]() A obcięcie końcówek (chociażby tych ocierających się o ramiona), a potem zabezpieczanie ich powinno pomóc, więc z góry nie odrzucaj rad.
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
nie ma szans żeby włosy urosły Ci w takim tempie. Jedyne co ci pozostaje to przedłużanie w salonie lub dopinanie tresy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja zastanawiam się nad dopinaniem bo tez mam taki porblem.
Słyszałam o CLIP HAIR, moze coś takeigo kupie ale nie wiem czy sa warte takiej ceny od 200- 300 zł ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.