|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
W³osy przesta³y rosn±æ po obciêciu!
Cze¶æ
![]() Mam problem dotycz±cy w³osów .. W lutym tak gdzie¶ pod koniec, posz³am do fryzjera bo mia³am rozdwojone koñcówki .. Obci±³ mnie a¿ po szyje a wcze¶niej mia³am do zapiêcia biustonosza .. I Znów chce takie mieæ, jednak teraz jakby wgl przesta³y rosn±c .. Mam strasznie cieniowane i cienkie . Proszê nie pisaæ ¿e trzeba obcinaæ koncówki bo w moim przypadku jest to niemo¿liwe! U góry mam krótkie, na dole d³ugie .. Jaka¶ masakra! Biorê tabletki BioOgród . Nie zauwa¿y³am nic szczegolnego po nich .. 1 lipca jadê na kolonie i do tego czasu chcia³abym mieæ chocia¿ po zapiêcie tego biustonosza .. Od lutego chodzê w koku, bo ¼le siê w tych w³osach czuje! POMOCY! Co radzicie ? : < |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 12 462
|
Dot.: W³osy przesta³y rosn±æ po obciêciu!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ku¼nia inspiracji
Wiadomo¶ci: 30 446
|
Je¿eli masz w³osy do ramion, to có¿, ten typ tak ma. Zawsze bêd± trochê bardziej siê kruszyæ i niszczyæ (ocierasz nimi o ubrania).
Mo¿esz sprobowaæ piæ dro¿d¿e, one przyspieszaj± wzrost w³osa, ale na a¿ tak spektakularne efekty bym nie liczy³a. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 896
|
Od szyi do zapiêcia biustonosza, to jest z 30cm lekko... Do lipca mamy 3 miesi±ce... Czyli musia³yby Ci rosn±æ 10cm na miesi±c. Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 391
|
poza tym, je¿eli nie farbujesz i nie widzisz przyrostu, to nie stwierdzisz czy rosn± i czy nie rosn±.
![]()
wrzesieñ: oleje lniany - pestki winogron - oliwa z oliwek - sezamowy - arachidowy - oliwka BD - rycynowy kokos- ![]() olejek himalaya - ![]() s³odkie migda³y - ![]() oliwka hipp - ![]() dro¿d¿e-tran-seboradin hh 220' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EDUkator
Wiadomo¶ci: 6 337
|
Cytat:
![]() A obciêcie koñcówek (chocia¿by tych ocieraj±cych siê o ramiona), a potem zabezpieczanie ich powinno pomóc, wiêc z góry nie odrzucaj rad.
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 661
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 059
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 560
|
nie ma szans ¿eby w³osy uros³y Ci w takim tempie. Jedyne co ci pozostaje to przed³u¿anie w salonie lub dopinanie tresy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
Ja zastanawiam siê nad dopinaniem bo tez mam taki porblem.
S³ysza³am o CLIP HAIR, moze co¶ takeigo kupie ale nie wiem czy sa warte takiej ceny od 200- 300 z³ ?
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.