W³osy przesta³y rosn±æ po obciêciu! - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-04-01, 15:30   #1
osziit
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

W³osy przesta³y rosn±æ po obciêciu!

Cze¶æ

Mam problem dotycz±cy w³osów ..
W lutym tak gdzie¶ pod koniec, posz³am do fryzjera bo mia³am rozdwojone koñcówki .. Obci±³ mnie a¿ po szyje a wcze¶niej mia³am do zapiêcia biustonosza .. I Znów chce takie mieæ, jednak teraz jakby wgl przesta³y rosn±c .. Mam strasznie cieniowane i cienkie . Proszê nie pisaæ ¿e trzeba obcinaæ koncówki bo w moim przypadku jest to niemo¿liwe! U góry mam krótkie, na dole d³ugie .. Jaka¶ masakra! Biorê tabletki BioOgród . Nie zauwa¿y³am nic szczegolnego po nich ..

1 lipca jadê na kolonie i do tego czasu chcia³abym mieæ chocia¿ po zapiêcie tego biustonosza .. Od lutego chodzê w koku, bo ¼le siê w tych w³osach czuje! POMOCY!
Co radzicie ? : <
osziit jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 09:29   #2
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 12 462
Dot.: W³osy przesta³y rosn±æ po obciêciu!

Cytat:
Napisane przez osziit Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ

W lutym tak gdzie¶ pod koniec, posz³am do fryzjera bo mia³am rozdwojone koñcówki .. Obci±³ mnie a¿ po szyje a wcze¶niej mia³am do zapiêcia biustonosza .. I Znów chce takie mieæ, jednak teraz jakby wgl przesta³y rosn±c .. Mam strasznie cieniowane i cienkie . Proszê nie pisaæ ¿e trzeba obcinaæ koncówki bo w moim przypadku jest to niemo¿liwe! U góry mam krótkie, na dole d³ugie .. Jaka¶ masakra! Biorê tabletki BioOgród . Nie zauwa¿y³am nic szczegolnego po nich ..

1 lipca jadê na kolonie i do tego czasu chcia³abym mieæ chocia¿ po zapiêcie tego biustonosza .. Od lutego chodzê w koku, bo ¼le siê w tych w³osach czuje! POMOCY!
Przesun±³em na lepsze forum i uzupe³ni³em temat
zlosliwiec jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 13:43   #3
Inspire
Ku¼nia inspiracji

Wiadomo¶ci: 30 446

Je¿eli masz w³osy do ramion, to có¿, ten typ tak ma. Zawsze bêd± trochê bardziej siê kruszyæ i niszczyæ (ocierasz nimi o ubrania).
Mo¿esz sprobowaæ piæ dro¿d¿e, one przyspieszaj± wzrost w³osa, ale na a¿ tak spektakularne efekty bym nie liczy³a.

WYMIANA
Inspire jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 16:54   #4
Fubizka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 896

Od szyi do zapiêcia biustonosza, to jest z 30cm lekko... Do lipca mamy 3 miesi±ce... Czyli musia³yby Ci rosn±æ 10cm na miesi±c. Powodzenia
Fubizka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 17:23   #5
monak89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 391

poza tym, je¿eli nie farbujesz i nie widzisz przyrostu, to nie stwierdzisz czy rosn± i czy nie rosn±. zw³aszcza po jednym miesi±cu. poczytaj w±tki o przyspieszeniu porostu - pokrzywie, skrzypie, dro¿d¿ach, wcierkach.
olejek himalaya - .

s³odkie migda³y - end.
oliwka hipp - end.

dro¿d¿e-tran-seboradin
hh 220'
monak89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 17:46   #6
Majka1503
EDUkator

Wiadomo¶ci: 6 337

Cytat:
Napisane przez Fubizka Poka¿ wiadomo¶æ
Od szyi do zapiêcia biustonosza, to jest z 30cm lekko... Do lipca mamy 3 miesi±ce... Czyli musia³yby Ci rosn±æ 10cm na miesi±c. Powodzenia
W³a¶nie te¿ mnie to rozbawi³o

A obciêcie koñcówek (chocia¿by tych ocieraj±cych siê o ramiona), a potem zabezpieczanie ich powinno pomóc, wiêc z góry nie odrzucaj rad.

Dro¿d¿e: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014.
Dbam o w³osy: od III 2012.
CG: od 5 VII 2012.

Majka1503 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 19:01   #7
201605090958
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 661

Cytat:
Napisane przez osziit Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ

Jakim cudem z w³osów do szyi wychodzi Ci od pocz±tku kok????
201605090958 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 21:59   #8
Meadow
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 277
GG do Meadow Send a message via Skype™ to Meadow

Cytat:
Napisane przez danusiaes Poka¿ wiadomo¶æ
te¿ mnie to zastanawia...
Meadow jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-03, 14:37   #9
kicia069
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 059

Cytat:
Napisane przez danusiaes Poka¿ wiadomo¶æ
te¿ sie zastanawiam chyba ze autorka ¼le napisa³a i ma do ramion ( czyli koñca a nie pocz±tku szyi czy jako¶ tak)

do lipca nie urosn± Ci do stanika, za to zawsze mo¿esz kupiæ clip in i przed³u¿yæ
kicia069 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-05, 20:54   #10
jola0078
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 560

nie ma szans ¿eby w³osy uros³y Ci w takim tempie. Jedyne co ci pozostaje to przed³u¿anie w salonie lub dopinanie tresy
jola0078 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-08, 20:11   #11
AlexisN.
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 142

Ja zastanawiam siê nad dopinaniem bo tez mam taki porblem.
S³ysza³am o CLIP HAIR, moze co¶ takeigo kupie ale nie wiem czy sa warte takiej ceny od 200- 300 z³ ?
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.