|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() (wrzesień) ♫♫ szukam: cieni, hydrolatów, emolientów, szamponów, różu, perfum...
cześć
![]() Chętnie przygarnę: - bepanthen, hipp krem na odparzenia - szampony przeciwłupieżowe (najchętniej pirolam, stieprox) - emolium krem specjalny, płyn do kąpieli - Xerial SVR 30 lub 50 - kerium DS - Acqua di Gioia ![]() - cienie w odcieniach brązu, beżu.. - róż bourjois lub benefit - puder bambusowy - hydrolat oczarowy // różany // geraniowy - maski do włosów, odżywki w płynie - jedwab biosilk - lakiery opi - czarny tusz do rzęs, średnio- lub górnopółkowy - chusteczki nawilżane dla niemowląt J&J - próbki BB kremów, do jasnej karnacji - meteorki na próbę ponadto szukam: pieluch Pampers (4) ciuszków dla dziewczynki +9m/+12m (ciepłych) kaszek ryżowych mleka modyfikowanego serwetek, produktów do decoupage w zamian to, co mam w obu wątkach ![]() Zapraszam ![]()
Edytowane przez Maiglöckchen Czas edycji: 2012-09-27 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: (wrzesień) ♫♫ cieni, hydrolatów, emolientów, szamponów, różu, perfum...
Hej! Znajdziesz coś za Manię Armaniego i zestaw: waniliowy balsam do ciała i żel pod prysznic? Oddam CO TYLKO ZECHCESZ (w wątku mam m.in. bardzo dobrą maskę do włosów Bioetika, nowy tusz do rzęs-hit w KWC,...)
![]()
* Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2012-09-27 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, mam do pozbycia się rzeczy do decoupage'u, jesteś zainteresowana? Załączam zdjęcia. Użyte raz czy dwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (wrzesień) ♫♫ szukam: cieni, hydrolatów, emolientów, szamponów, różu, perfum...
mam beyonce heat, roze bourjois, cienie w odcieniach brązu, tusze do rzęs...duzo poza wątkiem. zainteresowana?
![]() |
![]() |
#5 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
Werniks postarzający Idea Decoupage, uniwersalny preparat 3w1 - klej, podkład i lakier Heritage, farby akrylowe seledynowa i biała Maimeri, farba akrylowa brzoskwiniowa Idea Decor. Serwetki ze skrzypcami są dwie, ta biała jedna
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Aha, u Ciebie podobają mi się te dwie rzeczy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1346057375 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1346057136 Muszę Ci powiedzieć, że masz dobry gust i dużo naprawdę ładnych ciuchów i butów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
Po namyśle podobają mi się jeszcze: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1346315905
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1346057375 Czyli pasowałyby Ci wszystkie rzeczy do decoupage'u, które mam (a z serwetek te ostatnie)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Dziękuję za odpowiedź ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
Nie pamiętam kiedy dokładnie były otwarte - chyba jakieś 1,5 roku temu. Nie ma dat ważności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
Nie no, raczej wszystko jest z nimi ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
|
Dobra, nieważne. W takim razie poproszę o tą czarną sukienkę z krótkimi rękawkami i już zapraszam na priv, bo nam się to przedłuża strasznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.