![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dymek w styczniu odda różności :)
Witam
![]() parę zasad: -osoba z mniejszą ilością przekupek wysyła jako pierwsza -wysyłka poleconym priorytetem w kopercie bąbelkowej- wszystkie kosmetyki muszą być dobrze zabezpieczone! - wszystkie kosmetyki są zadbane i czyste i oczekuje takich samych w zamian - nie szukam kolorówki avon czy oriflame- niestety, ale mnie uczulają - ja odpisuję u Ciebie, a Ty u mnie - jeżeli nic mnie nie zainteresowało, piszę to- tego samego proszę od innych Jeżeli masz coś z mojej wish to daj mi znać! Najchętniej wymienię się właśnie za te rzeczy- inne mnie nie za bardzo interesują ponieważ mam już spore zbiory kosmetyczne. szary- nie ma CO MOGĘ ODDAĆ: -KORRES lip butter glaze, kolor pomegranate- nowy - KORRES lip butter glaze, kolor raspberry- nowy - Clinique youth surge night, używany- pojemność wyjściowa 15ml, ubytek ok 10% - KORRES Antiageing Primer, nowa- pojemność 10ml - SMASHBOX Fusion SMASHING MOSAIC, cienie, ubytek znikomy - LipFusion objects of desire, kolor POSH. Pojemność 8.22g, użyty raz - Elizabeth Arden deep cleansing mask, pojemność 100ml, użyta ze 2 razy- mam zapas ![]() - Essence, LE Breaking Dawn, róż nowy - KORRES, Quercetin & Oak Antiageing & Antiwrinkle Oil-Control Treatment, pojemność 50ml, ubytek to może 5% - Stila bronzing powder, nr 01- nowy - KORRES, cień 55 metallic grey- nowy - KORRES specjalna kredka na linię wodną, czarna, eyeliner kajal pencil- nowy - KORRES raspberry lipgloss - 13 soft pink, nowe ( to bardziej szminka w płynie) CO CHCĘ: - Chanel Soleil Tan, Bronzing Makeup Base - Urban Decay Naked lub Naked2 Palette - Róże lub Bronzery LilyLolo - Lancome Fever Gloss 334 Lancome Rose (lub jakiś inny różowy odcień) - MAC róż Azalea Blossom - Nars róże lub bronzery (oprócz orgasm i laguna bo te mam) - YSL błyszczyki i szminki, szczególnie vernis a levres - szminki DIOR addict - Lily Lolo podkład- warm peach - Chanel Soleil Tan, Bronzing Makeup Base - Sleek blush: - Revlon Lip Butter: Sweet Tart, Raspberry Pie, Cupcake, Gumdrop, Creamsicle, Cherry Tart, Strawberry Shortcake - Guerlain, Insolence eau glacee/ icy - TheBalm: timebalm face primer - China Glaze: Glistening Snow, Angel Wings - Wet n Wild mega last lipstick: Just Peachy, Cherry Picking, Sugar Plum Fairy, Smokin' Hot Pink, Stoplight Red, Red Velvet - MAC soft & gentle
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2013-01-11 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dymek w styczniu odda różności :)
reszta zdjęć
zdj 1- korres pomegranate zdj 2 - korres raspberry zdj 3- drugi od lewej pomegranate, obok raspberry zdj 4- smashbox, cienie smashing mosaic zdj 5- korres raspberry lipgloss (lipstick) 13 soft pink zdj 6- pierwszy z lewej 13 soft pink zdj 7- stila bronzing powder shade 01 zdj 8- cienie smashbox
![]() Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2013-01-04 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() - LipFusion objects of desire, kolor POSH. Pojemność 8.22g, użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Czekam na Ragnarok
|
Szkoda. Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej!
Oddam bardzo dużo za: - KORRES Antiageing Primer, nowa- pojemność 10ml - KORRES, Quercetin & Oak Antiageing & Antiwrinkle Oil-Control Treatment, pojemność 50ml, ubytek to może 5% - KORRES, cień 55 metallic grey- nowy - KORRES raspberry lipgloss - 13 soft pink, nowe ( to bardziej szminka w płynie) - KORRES lip butter glaze, kolor pomegranate- nowy Poza wątkiem mam jeszcze np. Nouba Earth Powder nr 51, paletkę cieni Make-Up Atelier Paris nr T2o, zestaw masełek The Body Shop...
* Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2013-01-05 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
KORRES specjalna kredka na linię wodną, czarna, eyeliner kajal pencil- nowy
- Stila bronzing powder, nr 01- nowy -KORRES lip butter glaze, kolor pomegranate- nowy - KORRES lip butter glaze, kolor raspberry- nowy coś za to?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o cienie, są to matowe brązo-szarości (+cielisty beż+czarny). Świetna jakość, bardzo trwałe, zresztą mają super opinie na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...do-powiek.html. A jeśli chodzi o masełka TBS, ja osobiście bardzo je lubię. Tylko mam po prostu spory zapas, a teraz dostałam jeszcze ten zestaw pod choinkę
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś w zamian? odpisz proszę u mnie
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś za masełka Korres?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
W sumie najbardziej zależy mi na:
- KORRES Antiageing Primer, nowa- pojemność 10ml - KORRES, Quercetin & Oak Antiageing & Antiwrinkle Oil-Control Treatment, pojemność 50ml, ubytek to może 5% Z cienia jednak bym zrezygnowała, ale nadal strasznie kusi mnie Korres Soft Pink i Pomegranate... Może uda nam się zmontować jakąś większą wymiankę ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Zależałoby mi na jak największej wymiance oczywiście
![]() Na ile mnie więcej wycieniasz w sumie te rzeczy: - KORRES Antiageing Primer, nowa- pojemność 10ml - KORRES, Quercetin & Oak Antiageing & Antiwrinkle Oil-Control Treatment, pojemność 50ml, ubytek to może 5% - KORRES raspberry lipgloss - 13 soft pink, nowe ( to bardziej szminka w płynie) - KORRES lip butter glaze, kolor pomegranate- nowy? Nouba i paletka cieni kosztowały w sumie 200zł, ubytek jest niewielki (wrzucam zdjęcia z bliska). Poza wątkiem mam jeszcze np. nowe waniliowe perfumy The Body Shop (EDT 30ml) i kilka zaczętych flaszek perfum, z których mogłabym zrobić odlewki (np. CK Obsession Night, Jessica Simpson Fancy).
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
A może skusiłabyś się na taką wymianę:
- serum+baza Korres za Noubę, paletkę cieni i waniliowe perfumy TBS? ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- To może primer+błyszczyk pomegranate za paletkę MAP?
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
No to może primer+błyszczyk pomegranate+pomadka Soft Pink za paletkę MAP i Noubę?
A gdybyś jeszcze zechciała oddać za coś to serum, to byłabym przeszczęśliwa ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Hehe, proszę, nie duś ![]() ![]()
* Kosmetyki * Książki Edytowane przez xsunny Czas edycji: 2013-01-05 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem, ile ma, ale jest nieużywana i ładnie pachnie. mogę ją oddać, jeśli jesteś zainteresowana
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
jak już mówiłam, podobają mi się masełka Korres
![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- hm, szkoda. daj znać, jeśli się zwolni. podoba mi się ew. jeszcze baza Korres. i możesz zerknąć do mojej wish, może coś masz ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Oj, przykro mi
![]() To co, wracamy do poprzedniej wersji naszej wymiany ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
ok, rozumiem, ale proszę, zastanów się
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
na moje oko to taka śliwka w winie
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej! Chciałam tylko zapytać, czy jeszcze się zastanawiasz, czy może umknęła Ci moja wiadomość?
Pozdrawiam.
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Hej! Jasne
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Jasne, nie ma problemu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Dokładnie tak, chciałam tylko się upewnić, że wszystko Ci pasuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.