|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Lipiec wymienię Caudalie, Maximizer Dior
nieaktualneWitajcie, mam na wymianę świeże, zadbane kosmetyki i tego samego oczekuję od Was. Nie interesują mnie stare, zleżałe produkty.
Poszukuję głównie bronzera górnopółkowego- jasnego- średniego, zapachu Chloe, Galenic Cellu slim, Galenic na brzuch, Vichy Idealia, Serum do twarzy, Kerastase Cristaliste(jakoś tak, nie pamiętam) Do wymiany mam: Dokładka: Loreal Vitamino Color Professional Szampon 500 ml, ubytek ok 200 ml Maska 500ml, ubytek myslę że nie więcej jak 100 ml Mleczko do stylizacji 150ml, ubytek 20% link KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/producent.php?prod=1215 Zestaw aptecznych kosmetyków Caudalie- woda żródlana z extraktem z winorośli- francuska firma otrzymała nagrodę za najlepsze SPA na świecie, super opinie na KWC. Kosmetyki zakupione ok. miesiąc temu. Kremy w tubkach, serum w szklanej buteleczce z pipetą. Caudalie Pulpe Vitamine- krem dzienno nocny , przeciwzmarszczkowy- wygładza, energizuje, odświeża, redukuje zmarszczki, ubytek ok. 20 % Caudalie Serum Vinoperfect rozjaśniające- przeciw przebarwieniom, alternatywa dla zabiegów laserowych, ubytek ok. 30% Caudalie Krem Vinoperfect na noc- odżywczy, przyspiesza usuwanie komórek z melaniną, koryguje przebarwienia dając jednolią i rozświetloną cerę, ubytek ok. 30% coco_85 Dior Maximizer- odżywka do rzęs( tester) ubytek ok. połowy. coco_85
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2012-08-02 o 10:09 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec wymienię Caudalie, Maximizer Dior
niestety nic, podoba mi się biała perła ale to za mało.
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za Dior Maximizer i serum Caudalie?
edit: poczytałam troszkę o serum Caudalie i doszłam do wniosku że to chyba jednak nie dla mojej cery, a za sam Maximizer troszkę mi się wymiana nie opłaca. podziękuję więc narazie i pozdrawiam
wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1245571 Edytowane przez iamblue Czas edycji: 2012-07-16 o 11:30 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#12 |
|
Oszust internetowy
|
hej cos u mnie?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Oszust internetowy
|
witaj!%
a co byś powiedziała na wymianke pomadki dior(ubytek 15%) i lipfusion (1 raz uzyty, kartonik) za serum i krem vinoperfect oraz maximier ?? |
|
|
|
|
#14 |
|
Oszust internetowy
|
sa swieże jak najbardziej, lipfusion mam ok.miesiąc, a diora z 5 miesięcy, musze przyznać, że najbardziej mi na maximizerze zalezy takze jestem w stanie pójsc na ustępstwa jak on bedzie wolny
|
|
|
|
|
#17 |
|
Oszust internetowy
|
ok super, bardzo sie ciesze..,..tylko chciałabym wymienic serum na ten krem na noc vinoperfect oki?? poprosze adresik na pw jesli wszystko gra
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.