![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
CZERWIEC MUFE, Smashbox, Bare Minerals, Daniel Sandler, Too Faced, ColourpopCześć Dziewczyny ![]() Witajcie w moim wątku wymiankowym, który powinien nazywać się "YouTube/Instagram made me buy it" ![]() Zasady takie jak u wszystkich, moje rzeczy są tylko oryginalne, przechowywane w dobrych warunkach i używane zgodnie z podstawowymi zasadami higieny. Wlaściwie to wszystkie te kosmetyki są fajne, nie ma tu żadnych koszmarnych bubli, ale mam za mało miejsca, a za dużo ulubieńców dlatego robię czystki ![]() To co w pudrze mogę psiknąć Skinsept Purem przed wysyłką. Chętnie wymienię się osobiście w Warszawie. Nie mam żelaznej wishlisty, jestem nieuleczalną kosmetykoholiczką więc można mnie w zasadzie kusić wszystkim (ale głównie interesuje mnie kolorówka, mam zapas pielęgnacji który wystarczyłby na życie po ataku nuklearnym ![]() ![]() Zapraszam do wymianek ![]() *Smashbox Cover Shot Eyeshadow Palette- kolor Ablaze, zużycie zaokrąglam na 30%, jest denko w jednym jasnym matowym cieniu i niewielkie lecz widoczne zużycie dwóch jaśniejszych cieni, reszta ledwo dotknięta *Bare Minerals Bare Skin Sheer Sun Serum Bronzer - użyty może 5 razy, piękny bronzer w płynie- serio daje efekt ślicznej naturalnej opalenizny z tzw. glow. Wiem jednak że dla mojej cery praktyczniejsze są produkty w pudrze i nie bedę go dostatecznie dużo używała, dlatego oddaję. *Benefit Porefessional - nowa baza 22 ml pełen wymiar *Benefit High Brow - nowa kredka 2,8 gram miniatura *Kobo Professional Face Palette - wersja Matt Bronzing, użyta max 5 razy (głównie ten *Versace Versense EDT 50ml - zużycie 1/3 *Natasha Denona Blush Duo - # 15 (02 Toutou & 01 Sheer Nude)- maźniety 2-3 razy pędzlem *Lime Crime Diamond Crushers - kolor Choke, użyty 2 razy *Jouer Rose Gold Powder Highlighter- miniatura rozświetlacza, użyta ok 5 razy *Sephora Lip Liner to go - użyta 2 razy, uzupełnie kolor *NYX Micro Brow Pencil - kolor Taupe, przetestowany raz *Makeup Revolution Reneissance Palette Night- użyta tylko raz testowo, śliczna ale mam za dużo cieni- jednak zostaje ze mną * Make Up Forever HD Powder- słynny puder krzemionkowy, zużycie 1/4 - nie ma *Daniel Sandler Watercolour Liquid Blush - kolor Angel, użyty max 5 razy - ten sam przypadek co wyżej ![]() ![]() *Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer- mini miniatura 2,5 gram z amerykańskiej Sephory, użyta 3 razy- nie ma *Origins GinZing - nowy krem do twarzy 30 ml, wersja w tubce z zestawu- nie ma *Origins High Potency Night-A-Mins - nowy krem do twarzy 30 ml, wersja w tubce z zestawu -nie ma *ColourPop Super Shock Eyeshadows- nie ma Wish: głównie co mi wpadnie w oko ale szczegolnie: - wody termalne/mgiełki nawilżające - cienie foliowe Flawless Foils z Makeup Revolution - Krem BB Dr. Jart Premium Beauty Balm, pomaranczowy Skin 79 -kredka do oczu Eye Khol Costa Riche Mac -Puder Silk Edition Bourjois kolor 51 - NYX - biały mixer do podkładu ![]() -kredka do brwi z Max Factor Brow Shaper - kolor 20 Soft Brown ![]() - Tarte Shape Tape Light Sand - Kosmetyki Colourpop- cienie wkłady pojedyncze, paletki, cienie Super Shock, pomadki Lippie Stix i Liquid Lip Satin, pędzle ![]() - Pędzle - Hulu, BH Cosmetics seria Pro i Vegan Hakuro, Zoeva - głównie potrzebuję doposażyć się w pędzle do oczu - kosmetyki do stylizacji włosów Living Proof, Davines - Beauty Blender lub gąbka z Wibo, Blend IT - konturówki z Inglota i innych firm (nudziaki) -kosmetyki Hourglass zwłaszcza z serii Ambient Lighting- róże i bronzery... ![]() - paint poty MAC Quite Natural i Camel Coat - paletka MAC Hyper Real Glow - kosmetyki Bodyography
wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1245571 Edytowane przez iamblue Czas edycji: 2019-01-08 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC MUFE, Smashbox, Bare Minerals, Daniel Sandler, Too Faced, Colourpop
Może coś u mnie za puder HD i kren Origins? Z Twojej wish mam np. kryjący podkład Becca w kolorze Shell.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC MUFE, Smashbox, Bare Minerals, Daniel Sandler, Too Faced, Colourpop
Może coś za krem origins?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
*Origins GinZing - nowy krem do twarzy 30 ml, wersja w tubce z zestawu
Może coś u mnie znajdziesz? ![]() Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2018-06-29 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Coś za krem Origins Night?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
hej, coś u mnie za
Smashbox Cover Shot Eyeshadow Palette albo kosmetyki Too Faced i Benefit? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz sobie coś u mnie za oba kremy Origins?
![]()
![]() |
#10 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
2x Benefit i Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer chętnie przygarnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Oj przepraszam dopiero teraz dojrzalam ze to Ablaze, zdecydowanie ciepla kolorystyka nie da mnie
![]() Edit: wersje bazy mam z aplikatorem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2018-07-01 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
na razie rezygnuję, dziękuję za odpowiedź!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś za
Origins High Potency Night-A-Mins -
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A może Ty coś u mnie dobierzesz?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
hej, jakie perfumy masz na wymianę? tak jak pisałam w swoim wątku szukam tylko perfum a u Ciebie nie widzę żadnych zapachów
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za sugestię, ale informację o tym że wymieniam tylko perfumy za perfumy zawarłam w tytule swojego wątku więc nie widzę sensu powtarzania się
![]() Za Versace Versense na razie podziękuję ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś za bazę benefit?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cześć, widzisz coś u mnie za:
*Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer- mini miniatura 2,5 gram z amerykańskiej Sephory, użyta 3 razy *Benefit Porefessional - nowa baza 22 ml pełen wymiar i może kremy orgins?
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
hej, znajdziesz coś za któryś z kremów origins (albo oba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się tylko Frat boy ale to za mało za paletke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
CZERWIEC MUFE, Smashbox, Bare Minerals, Daniel Sandler, Too Faced, Colourpop
Hej, coś u mnie za Bronzer Bare Minerals?
Edit ![]() ![]() Edytowane przez bizbizub Czas edycji: 2018-10-08 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie?
![]() *Smashbox Cover Shot Eyeshadow Palette- kolor Ablaze, zużycie zaokrąglam na 30%, jest denko w jednym jasnym matowym cieniu i niewielkie lecz widoczne zużycie dwóch jaśniejszych cieni, reszta ledwo dotknięta *Benefit Porefessional - nowa baza 22 ml pełen wymiar *Versace Versense EDT 50ml - zużycie 1/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Póki co raczej się nie zdecyduję na oddanie Laury, szukam jakiegoś dobrego pudru w zamian za nią. Jeśli coś się zmieni to dam znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
up
![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() *Smashbox Cover Shot Eyeshadow Palette- kolor Ablaze, zużycie zaokrąglam na 30%, jest denko w jednym jasnym matowym cieniu i niewielkie lecz widoczne zużycie dwóch jaśniejszych cieni, reszta ledwo dotknięta *Benefit Porefessional - nowa baza 22 ml pełen wymiar *Benefit High Brow - nowa kredka 2,8 gram miniatura *NYX Micro Brow Pencil - kolor Taupe, przetestowany raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
kurcze wybacz zawiesiłam się
nie mam mnie teraz w wawie, jak wrócę to ogarnę te moje wymienione rzeczy, bo pamiętałam o Twojej odp. tylko mamusie sprawdzić stan mojej flaszki i wgl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Idzie do mnie juz parę palet, wiec covershoot se odpuszcze
Za poniższe oddam krem pod oko lub burberry *Benefit Porefessional - nowa baza 22 ml pełen wymiar *Benefit High Brow - nowa kredka 2,8 gram miniatura *Kobo Professional Face Palette - wersja Matt Bronzing, użyta max 5 razy (głównie ten *NYX Micro Brow Pencil - kolor Taupe, przetestowany raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.