|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
WRZESIEŃ - Perfumy mało popularne w Polsce;)
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
DO ODDANIA MAM: 1. Royalissime - Prince Henri d'Orleans 100 ml EDT - zdecydowanie kwiatowy zapach przewaga raczej białych i chłodnych kwiatków, bez nadmiaru słodyczy. Perfumy bardzo piękne i eleganckie - niestety nie trafiłam z zakupem. Ja wolę słodsze warianty. http://pl.strawberrynet.com/perfume/...-spray/125748/ 2. Arsenal Women - Madison Perfume 100 ml EDP - kwiatowy, musujący, słodkawy http://www.fragrancenet.com/arsenal-...ce=shoppingcom 3. Tea Rose - Workshop - 120 ml EDT - tego zapachu przedstawiać nie trzeba - WYMIENIONE wędrują do ULICZNICA ![]() 4. Lutece - Dana - 100ml EDT - opis z wizażu: wymienione z Cindy28 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...utece-edt.html 5. Sparkling Gold - Chaz International 100 ml EDT - made in Italy - w plastikowym boxie zamiast pudełka - słoneczny, ciepły jeszcze nie wiem czy chcę się go na 100 % pozbyć ![]() Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2012-09-07 o 08:34 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lux Mundi
|
Dot.: WRZESIEŃ - Perfumy mało popularne w Polsce;)
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za 4. Lutece - Dana ? ![]() Poza wątkiem mam Comme une Evidence L'Eau EDT 50/75 ml, tutaj opis nut ==>https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-leau-edt.html Oraz Reese Witherspoon, 50 ml bez testowego psika ==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spoon-edp.html Pozdrawiam ![]() ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-08-30 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Tea Rose - Workshop - 120 ml EDT - tego zapachu przedstawiać nie trzeba 4. Lutece - Dana - 100ml EDT - opis z wizażu: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Tea Rose?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
chętnie
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- niestety, nie mam żadnych odlewek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię Mexx'a na Tea Rose, ale czekam jeszcze na odpowiedź jednej wizażanki w sprawie Mexx.
Escada ma 30 ml i jest zafoliowana - raczej oddam ją tylko za coś z listy poszukiwanych, bo nadaje się na prezent. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lux Mundi
|
Ano, wizaż od wczoraj średnio hula
![]() A dałoby się tak : 2. Arsenal Women 4. Lutece - Dana Na oba zapachy + kulki i coś byś może jeszcze wypatrzyła ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za Tea Rose albo Danę?
![]()
![]() |
#11 |
Lux Mundi
|
Rozumiem
![]() A dałoby się zrobić tak : YR + Kulki za Danę i odlewkę Arsenal Women ? ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wieeem, ale może niekoniecznie za perfumy?
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Lux Mundi
|
Rozumiem
![]() ![]() A może masz poza wątkiem odlewki zapachów ? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
http://www.fragrantica.com/perfume/Y...nes-15194.html - tak to wygląda
![]() Zapach jest "egzotyczny" i plażowy ![]() ![]() W polskim YR (przynajmniej w Krakowie) go jeszcze nie widziałam. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Konkretną, czyli jaką? Bo dysponuję pustym atomizerkiem 10 i jedną prawie pustą piątką, którą musiałabym wywietrzyć ![]() Ale jestem za wymianą ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Strasznie długo polowałam tutaj na Tea Rose, sprawiłaś mi wielką przyjemność ![]() Napisałam na pw.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-08-30 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lux Mundi
|
Od wczoraj coś nie gra, widać jeszcze jakieś spięcia na linii są
![]() Mam atomek 10 do wywietrzenia ![]() A co mogłabyś odlać ze swoich zbiorów ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Wszystkie zapachy, które podałaś to niestety nie moja kategoria ![]() A zgodziłabyś się na YR + Lovedrose Diesel [miniaturka, kartonik, nowa]? ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Ok ![]() W takim razie czekam na wiadomość ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Lux Mundi
|
Czyli opcja YR + puder nieaktualna, ok
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Lux Mundi
|
To się nie zrozumiałyśmy - w sensie, ja - Ciebie
![]() A dorzuciłabyś odlewki zapachów, o których wspomniałaś? Doślę sample ![]() Salvador Dali Daliflor EDP - 2,5 ml, Naf Naf Faschion Instinct EDT-2,5 ml. Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.