|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Wrzesień ** śliczne czerwone BALERINY BATA rozmiar 38 :)))))
WĄTEK NIEAKTUALNY !!!!!!!
Witam ![]() Mam do wymianki praktycznie nowe balerinki firmy Bata. Są one rozmiaru 38 - typowa rozmiarówka. Buciki są śliczne, koloru zgaszonej czerwieni z pięknym kwiatkiem, wykonane są naprawdę porządnie i będą jeszcze długo służyć ![]() Założyłam je max 3 razy, są na mnie trochę za małe więc niestety muszę się z nimi pożegnać. Nie noszą śladów użytkowania, jedynie z tylu na jednym bucie jest delikatne obtarcie(co widać na ostatnim zdjęciu). Chętnie wymienię się na jakieś kosmetyki, ubrań raczej nie szukam - może poza szalikiem typu "komin" lub spódnicą na jesień. Co do szczegółów wymianki, dogadamy się dokładnie później - najczęściej paczki wysyłam listem poleconym ekonomicznym, nie ma co przepłacać za priorytet ![]() Proszę piszcie w moim wątku, ja będę odpisywać u Was ![]()
... Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2012-09-23 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
:)
|
Dot.: Wrzesień ** śliczne czerwone BALERINY BATA rozmiar 38 :)))))
moze cos u mnie za nie znajdziesz ?
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- ok, nie ma problemu. ewentualnie poszperam cos jeszcze w kosmetykach moze znajde cos. podasz dl. wkladki? i mam takie nietypowe pytanie czy pięta jest dosc miękka? chodzi mi o material jak zaginasz poiete do srodka czy sa miekkie czy raczej sztywne ? ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
no wlasnie chodzi o to ze ja mam takka wredna piete ktora jest latwo obetrzec :-( i czesto balerinki sa mi za sztywne. ok daj znac jak sie zdecydujesz. mam jeszcze z kosmetykow poza watkiem plyn prostujacy Marion do wlosow, ubytek tyci uzylam dwa razy na cale wlosy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie?
z kosmetyków mam np. beyonce ok 200ml odżywki Pantene pro-v w saszetkach po 10ml mgiełkę playboy (ok 40% opakowania) lub to co w watku
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jest zarezerwowana na innym portalu, jak sie zwolni - dam znac
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
na pewno mam sporo probek kremow aptecznych, mam tez sporo meskich probek kremow i balsamow typu Hugo Boss, Shiseido Men, jedwab do wlosow, pianke pantene pro-v, woda brzozowa do wlosow, cos z kolorowki tez pewnie bym znalazla ;-)
cos by Cie z tych rzeczy interesowalo? no i lakiery do pazurkow tez mam sporo - cala polka w lodowce ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zastanowie sie i dam znac wieczorkiem
![]() mysle ze sie dogadamy, a buty sa skorzane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej, nie było mnie wczoraj przy komputerze .
Mogę oddać dwie z tych spodniczek ktore podalas, lub spodnie lee i spodniczka zara, lub stradivarius |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.