|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 684
|
Doradzcie cos ;)
Spodoba³am siê jaki¶ czas temu facetowi, on zdoby³ mój numer i zaczeli¶my siê spotykaæ. Wszystko siê potoczy³o szybko, za szybko. Od pocz±tku on powiedzia³ i¿ chce wolnego zwiazku, na co ja sie zgodzilam bo sama nie cierpie ograniczania. Ogolnie to zerwalam niedawno z facetem, poniewaz sie zakochal a ja nie wiec nie chcialam go ranic niepotrzebnie. Swoja droga zakochac sie w miesiac w drugiej osobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 971
|
Dot.: Doradzcie cos ;)
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;37374916]Spodoba³am siê jaki¶ czas temu facetowi, on zdoby³ mój numer i zaczeli¶my siê spotykaæ. Wszystko siê potoczy³o szybko, za szybko. Od pocz±tku on powiedzia³ i¿ chce wolnego zwiazku, na co ja sie zgodzilam bo sama nie cierpie ograniczania. Ogolnie to zerwalam niedawno z facetem, poniewaz sie zakochal a ja nie wiec nie chcialam go ranic niepotrzebnie. Swoja droga zakochac sie w miesiac w drugiej osobie
![]() Na grubo - mówisz o jednej i tej samej osobie? Mo¿na siê zakochaæ nawet od pierwszego wejrzenia. Mój wyzna³ mi mi³o¶æ po 3 tygodniach, zaraz stuknie nam 5 lat razem. To nie jest nic dziwnego ![]() Mo¿e powinna¶ dac sobie spokój i z jednym i z drugim?
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 166
|
..
Edytowane przez zegla Czas edycji: 2013-01-18 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
yovi
Wiadomo¶ci: 72
|
nic na si³ê. mo¿e siê pojawi kompromis-jakie¶ trzecie rozwi±zanie ;>
![]() |
#5 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 684
|
To nie by³ ten sam by³y. Poprosi³ o druga szanse ten do którego ja tez cos czulam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
W³adca Wiza¿u
Wiadomo¶ci: 17 366
|
Tre¶æ usuniêta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 137
|
Rzuæ obydwu w cholerê.
Z obecnym nie ma szans na przetrwanie a relacja na zasadzie "sam seks" czy lu¼ny zwi±zek by³aby zbyt bolesna dla Ciebie bo siê anga¿ujesz a on nie. Z by³ym nie chcesz byæ bo masz swoje powody.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 50
|
Moim zdaniem, je¿eli masz w takich sytuacjach dylemat, to masz ju¿ ... rozwi±zanie. Skoro siê bardzo wachasz, nie jeste¶ praktycznie niczego pewna, a szarfa nie przeci±ga siê w ¿adn± stronê - odpu¶æ. Nie wybieraj nic na si³ê, bo mo¿esz sobie zaszkodziæ
![]()
Mi³a, piêkna, uprzejma, wra¿liwa, skromna. Ca³a ja ![]() Otwarta na nowe, niezobowi±zuj±ce e-znajomo¶ci zapraszam na nowo-powstaj±cy w±tek o wszystkim, co francuskie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=658982 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.