![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wiosennie w maju :) Dużo nowych rzeczy, głównie sieciówki + książki
NIEAKTUALNE
Wymieniam się głównie na rzeczy z listy: - kosmetyki Pharmaceris seria T - taliowaną błękitną koszulę XS - ubrania z nowych kolekcji Mohito, Reserved XS - książki Piekara, Puzo, Tołstoj, Dostojewski, Dumas, Grisham (nowsze wydania) - książka "Facet na telefon" - markowe okulary przeciwsłoneczne - spódnice z koła, z kontrafałdami, tulipany, ołówkowe, wszystko mini XS - Chanel Chance oraz Halloween J del Pozo, w oryginalnych flakonach - jeansowe czarne rurki XS - tregginsy/rurki XS (burgund, militarna zieleń, niebieski jeans) - rurki Topshop 25, 26 - szorty XS, S (pastelowe, militarna zieleń) NIE DIY - luźniejsze basicowe bluzki białe, czarne, wszelkie chłodne kolory XS - bielizna 65B - rozpinane bluzy H&M (jednokolorowe, ze stałej oferty) XS, S - jakieś fajne spodnie dresowe XS - codzienne sukienki, chętnie letnie kloszowane 80-84cm długości XS, S - torebkę ze skóry naturalnej - zwiewne bluzki/mgiełki (ale nie zupełnie przejrzyste...) XS, S - buty motocyklowe, skórzane, ewentualnie eko ale porządnie wykonane 37, 38 - skórzane czółenka 37, proste fasony - Havaianas Slim 37 Ogólnie lubię czerń ale nie w połączeniu z bawełną. Preferuję styl rockowy i basicowe ubrania w chłodnych kolorach. ![]() - H&M, falbankowe rękawki, pasek w talii, 38 NOWA - Stradivarius, pudrowa taliowana koszula 36 NOWA - Pull&Bear, sweterek 34, raz założony, stan idealny - dłuższy sweterek w czaszki, uniwersalny NOWY - Warehouse, mgiełka, malutkie 34 NOWA - Mohito, czarna z falbanką małe 34 NOWA - srebrne serduszko z cyrkoniami, srebrny łańcuszek + opakowanie serduszko - Camaieu, rozmiar uniwersalny, NOWA - Mohito, cienki sweterek, rękaw 3/4, stan idealny, 34 - Stradivarius, bandażowa pikowana S, NOWA Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2014-06-02 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosennie w maju :) Dużo nowych rzeczy, głównie sieciówki + książki
- NOWA z metkami XS, w talii 62-66cm, długość 45cm, za inną spódnicę 34
- Reserved, woskowana ołówkowa spódnica, 34, stan idealny, za inną ciekawą spódnicę 34 - Gap, trapezowa mini, na górze 37cm, długość 40cm (plamki to wina aparatu) - H&M, czane klasyczne rurki 34, raz założone - Pull&Bear, granatowe rurki 38, idealny, były skracane - Zara, przecierane niebieskie 34, stan idealny, tylko za inne porządne rurki XS - New Yorker, błękitne rurki 25, idealny, były skracane - nowe niebieskie tregginsy S/M - Zara, szare z zamkami przy nogawkach, 36, jak nowe, tylko za inne porządne rurki XS - czarna i miętowa bokserka 34, nowe Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2014-05-30 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- Only, trencz 34, stan idealny, kosztował prawie 400zł więc proszę o rozsądne propozycje
- H&M, trawiasta narzutka XS NOWA - H&M, zielona flanela oversize XS, stan idealny - GreenPoint, różowa falbankowa mgiełka 36, stan idealny - H&M, tunika czarna z cekinami XS NOWA - H&M, czarna z koronkowymi rękawkami XS, stan bdb - Orsay, tunika w paski, XS, stan idealny - House, czarna z ćwiekami, stan bdb - Mohito, sweterek XS, NOWY - Atmosphere, nowa 34, ta koronka jest jakby welurowa ![]() Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2014-05-28 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- H&M, biała tuba 34, stan idealny
- Stradivarius, S, jak nowa - H&M, 34, stan idealny - Bershka, tunika khaki, stan idealny, duża S-ka - bluza/wiatrówka, XS/S NOWA - Cubus, z metki 146cm, polecam na S, ewentualnie XS, stan idealny - miętowy akrylowy, uniwersalny (XS/S/M), stan idealny - Bershka, różowa bandażowa XS - Amisu, basicowa bluzka 34, została brązowa - Cubus, czarna koszula S, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2014-05-28 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- House, XS, stan idealny
- pudrowa kloszowana S/M NOWA - Pull&Bear, z podszewką, S-ka, stan idealny - sukienka w kwiaty, uni, gratis pasek, stan idealny - Y.O.U. fioletowa bombka, rozm. XS, stan bdb - Tally Weijl, bandażowa sukienka XS, stan idealny - chabrowa mgiełka, uniwersalna - beżowa tunika mgiełka, uni - Stradivarius, beżowa bandażowa S - Stradivarius, granatowa bandażowa S Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2014-05-30 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
- gorset w kwiaty XS/S (wiązany z tyłu), będę marudzić
- botki z ćwiekami 38, mają trochę "zjechany" po skosie obcas - Zara, czarne platformy 37, stan idealny, raz założone, tylko za inne czółenka z Zary lub skórzane - Tom Tailor, tenisówki 37/38, miałam ja raz - sandałki, obcas ok 7cm, rozm. 37, raz założone - Zara, botki, 37, stan idealny, raczej za inne buty z Zary - koturny wykonane ze skóry naturalnej, na prawdziwym korku. Sprowadzone z Włoch. Bardzo lekkie, na 2cm platformie. Proszę o rozsądne propozycje. 38 (używane) 40, 41 (nowe) - NOWE balerinki Buffalo Baby Bill, rozmiar 36. 100% skóra naturalna (nie mają w środku materiałowej podszewki, która często powoduje obtarcia). Wymienię tylko na inne nowe skórzane buty 37 lub skórzaną torebkę. PROSZĘ OD RAZU WKLEJAĆ PROPOZYCJE. Na inne oferty nie odpowiadam. - David Jones, torebka, stan idealny Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2014-05-13 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- czarny płaszczyk, z metki S, wg mnie XS/S, stan bdb
- czapki beanie, ecru nowa z metką i antracyt raz założona - domek na klucze decoupage - Stradivarius, bordowy, rozmiar S, stan idealny - Reebok, nowa - 70B, założony na chwilę - H&M, kostium 34 NOWY - zestaw kolczyków NOWY - Oriflame nawilżająca maseczka z organicznym ekstraktem z białej herbaty, tylko wypróbowana - Avon maseczka głęboko oczyszczająca pory, tylko wypróbowana - lokówka Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2014-05-06 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
- Lonsdale, męska bluza, będzie pasować na każdy rozmiar
![]() - H&M, motylowe rękawy 34, stan idealny - bluzka z falbankami, tył gładki 12/13lat pasuje na XS - Stradivarius S, stan idealny - H&M szorty XS/S, stan bdb Za książki z * będę wybrzydzać - Harry Potter i Zakon Feniksa, Książę Półkrwi, Insygnia Śmierci, Komnata Tajemnic - Upiory XXI wieku - Joe Hill (syn Kinga) - Trzeci poziom - Ulrich Hefner - Wichrowe wzgórza * - Norwegian Wood - Murakami * NOWA - Piąta korona - Javier Gonzalez - Sześć grobów do Monachium - Puzo* - Truskawki z szamponem - K. Gryniewicz - Stowarzyszenie umarłych poetów - Horror Show - Orbitowski * - Dom - F. Peretti, T. Dekker * - Pocałunki na Manhattanie - David Schickler - Rok 1984 - Orwell* - Burza - Szekspir (twarda oprawa, wydanie z 2012 roku!) * nie wiem czy oddam - Jak uczyć się szybko i skutecznie - Nie-Boska komedia NOWA - PONS Norweski w 1 miesiąc * - Chłopi NOWA - Kot, który bawił się w listonosza - Inny Eliot - Historyk - E. Kostova * - Amerykańska gejsza - Lea Jacobson - Szkice węglem NOWA - Anielka NOWA - Młodzi w poszukiwaniu szczęścia - Rycerz z Maramby - Obietnica Luke'a - Życie po życiu - Moody (stan dst) - Oliwa z oliwek dla zdrowia i urody (twarda oprawa) - Szalone życie Rudolfa, Świńskim truchtem, Seks i inne przykrości, Tango ortodonto - Joanna Fabicka (oddam tylko jak komplet) * - Żyjmy w zdrowiu czyli nowa piramida żywienia - Małgorzata Kozłowska - Jak żyć długo i zdrowo - Michał Tombak - Umrzeć w Kalifornii - N. Thornburg ( ma w środku dedykację) - Wesele - Wyspiański (twarda oprawa) - Manga dla początkujących - Przyjaciele brak zdj. - Najpiękniejsze wiersze dla dzieci - Wypieki prawie bez tłuszczu Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2014-05-30 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej, pokazuję foto sweterka, bluzkę obfocę troszkę później
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1399198362
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Hej. Sukienka jest koralowa, ale to nie Japan Style. Ona ma delikatne zaciagnęcie w dwóch miejscach, dlatego do niej moge dorzucić cokolwiek innego, aby zrekompensować ubytek. Jak bedziesz nadal nią zainteresowana to podeślę zdjęcia.
Sukienka Tommy Hilfiger, ma rozmiar ok 38, muszę dokładnie ją zmierzyć jak jesteś zainteresowana. A bluzeczka Banana Republic jest nowiutka. Czekam na odp. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1399198259
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1399198362 cos u mnie?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
❤ bee happy ❤
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1399196915
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1399196915 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1399198054 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1399198362 coś w moich wątkach za nie ? ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
cześć, czy zainteresuje Cię coś u mnie ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
❤ bee happy ❤
|
z Twojej wish miałabym Rodzinę Borgiów Puzo, bo jestem w trakcie czytania.
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Normalne wydanie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
25. Sukienka koralowa, rozm. XS - Długość 82 od ramienia, szerokość tego paseczka pod piersiami to 30 cm. Sukienka posiada małe 2 zaciągnięcia, nie widoczne na zdjęciu.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1399299608 Co mi proponujesz za te rzeczy? Spódnica bedzie dla mnie jednak za mała w talii ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Odeślę Cię do strony int na której jest identyczna sukienka, tylko moja w kolorze koralowym http://www.zeberka.pl/fotki-moda/brz...-tulipan-27441 Zgadzam się na kostium, spodobały mi się jeszcze dwie bokserki i sukienka z falbanami https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1399198362 Nie wiem o której mgiełce mówisz....o tej beżowej sukience? Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2014-05-05 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Więc ja jestem zainteresowana:
czarna sukienka z falbankami H&M - czy masz zdjęcie na osobie? albo mniej więcej jak ona wyglada? moze jakieś podobne zdjęcie w necie znajdziesz? kostium - na 100& no i te bokserki też by mi się przydały. Na co się zgadzasz? ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Zaryzykowałabym z tą sukienką jakbyś się zgodziła. Ostatecznie... U mnie sukienka i bluzka dla Ciebie a dla mnie? ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Super!!! ![]() zdjęcie mojej sukienki z tyłu. Wyprywała mi krawcowa pasek. Zobacz sobie. lepiej bylo bez niego Edytowane przez Kurpianka Czas edycji: 2014-05-05 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.