|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zapach dla prezydeta
zapach dla prezydeta... -co piekne panie proponujecie? mi sie prezydecki zapach kojazy z nutami narodowo patryjotycznymi .nawiaze do pieknego filmu mojej mlodosci "znak orla" i "gniewko syn rybaka"pomorze -zapach morskiej bryzy ,polaczony z zywiczna zielenia swierkow i bursztynem -jantarem naszym slynnym i kochanym .jantarowi wypada wszak byc w srebrze oprawionym -wiec srebrno metaliczny posmak i zywica bursztynu -gdzies w tle miud pitny i kadzidlo -kiedys stwoze taki zapach...wiem wiem -powiecie ze kaczki lubia szpinak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zapach dla prezydeta
Dla TEGO prezydenta nie chce mi się mózgu wysilać, sorry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Polecam Marca Jacobsa "Grass" jakos tak mi pasuje zielona swierza trawa do tego pana.
No albo Szary Boss. Obecnie tak namiętnie uzywany przez dresów i "karków". Moze zapach z "byczków" spowoduje ze bedzie wydawał sie wiekszy? A tak serio nie mam zielonego pojęcia. Jakos nic mi nie przychodzi w kwesti tego "pana" do głowy.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Kaczka w Habit Rouge Guerlaina...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A czy gdzieś jest napisane, że dla obecnego???
![]() Dla wyobrażonego ![]() ![]() Żadnych słodkości, żadnych traw i ozonów! ![]() Hmmmmm... coś mi się (prawie) nasuwa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dla tego prezydenta coś z serii James Bond lub Brutal... choć to chyba zbyt męskie zapachy dla ptactwa domowego... Jestem okrutna
![]() Dla prezydenta wogóle to YSL Rive Gauche, kocham ten zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dla urzędującego "prezydenta" dobrym wyborem wydaje mi się zapach z linii kosmetycznej "Legia", albo perfumy lane (ale nie droższe niż 15 zł za wiadro).
Zaś dla Prezydenta np. Sables Annick Goutal. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dla obecnego proponuję Indianę Creeda
![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Zestaw kosmetyków z francuskiej serii "la' biedronkaa" pachnące świezo umytym żulem ;-)
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
very irressistable givenchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.