|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wynienię- CZERWIEC
Witajcie,
Zasady. 1. Wysyłam poleconym 2. Jestem tu "nowa" i nie mam przekupek wiec mogę wysłać jako pierwsza 3. Nie "odmieniam się" 4. Opis produktów zgodny ze stanem faktycznym 5. Zdjęcia mogę przesłać/ dodać później 6. Ja odpisuje u Ciebie a Ty u mnie 7. Wysyłka max 3-4 dni od podania adresu 8. Wymienione rzeczy kasuje 9. W razie jakichkolwiek wątpliwości chętnie odpowiem. wymienione do wymiany Posiadam na wymianę: 1. Szminka Oriflame Triple Core Lipstick kolor-Berry Vogue- użyta raz, pędzelkiem. 2. Korektor Miss Sporty Liquid Concealer -Odcień 002 Medium- użyty raz. 3. Mała kosmetyczka -wymiary-23x7 4. Gumowa bransoletka z blaszką z napisem "Miłość silniejsza niz strach"-Zmierzch 5. Miniaturka lakieru do paznokci OPI-3,75 ml-Nowy, nie używany-nie ma numeru koloru, ale jest to bardzo ciemna zieleń z dodatkiem złotych drobinek. 6.Lakier Wibo Top Coat z płatkami brokatu-effect matte glitters- użyty 4-5 razy. Ponad połowa jest 7. Lakier pomarańczowy Ilmax Colour Holographic- 4-5 razy użyty 8. Książki repetytorium do geografii 9. Próbki balsamu Playboy 10.. Korale szaro-czarne 11. Korale 12. Korale - do kompletu są jeszcze zółte kolczyki, zielone kolczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.