|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień! Maszyna do szycia, Vansy, skóra, szpilki i inne!
1. Mgiełka z kieszonką, NOWA H&M rm 34, ale na 36 też będzie dobre, na 38 będzie troszkę opięte. Jak widać guziczek dodatkowy jeszcze jest. Oddam za cos fajnego.
2. Telefon Samsung F330 biały ma ryski na wyświetlaczu i chyba jest z niemiec, ale można wybrać polki język. Simlock na t-moblie, ale ściągnęłam więc śmiga we wszystkich sieciach. - tylko na inny telefon 3. Koszulka z nofear.com, nowa, ale bez metek, na brata okazała się niestety za krótka. rm. XL 4.Idealna na sylwestra czy jakieś inne imprezy. Uwielbiam ją! River Island. Rozmiar sukienki to M. Urwana jest metka, bo strasznie drapała. ;s Kosz sukienki to 160 zl!!! 5.Sukienka, nowa, tylko przymierzona, rm S, pytać o wymiary 6. Stan taki jak na zdjęciach, to jest męskie 38, ale ja nosiłam jako damskie i też fajnie wyglądały. :P Trochę noszone, drobne ślady użytkowania, ale niewielkie!! Kolor to taki szary, ciemno szary. Wymienię tylko za ramoneskę. Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-22 o 20:13 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
7.Spódniczka, basic 34, dla mnie to też 36, nowa, ala bombka. Ma pasek więcej można zawiązywać go na kokardkę.
8. Skórzana spódcznika TOP SHOP rm 12 była droga, oddam za coś fajnego! 9.Pudrowa garsona, rm 40-42 10. Eko skórka, ala płaszczyk, ma pasek, ale można go zdjąć, rm L/M oddam, za jakiś płaszyk/kurtkę - ciemny fiolet!! 11.Spodnie, stan idealny, rm L Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-19 o 21:23 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
12. Nowe spodenki z koronką! Rm 40/42. Nie oddam łatwo!!
13.Związywana bluzka, rm uniwersalny, nowa 14 Nowa koszulka, prześwituje, cubus, rm duże L 15.Nowy sweterek z bufkami, papaya rm 12 16.Mark& Spencer - nowa! - niby męska, ale jest dosyć krótka, ja nosiłam normalnie. 17.Długo koszula, może robic za sukienkę, rm M/l 18.Rurki Monica, rm M. Nie mają przetarć w kroku, tylko na nogawkach, Mało w nich chodziłam. Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-19 o 21:24 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
19,Piękny gorset, niebiesko brązowy, H&M, zmechacony lekko 36 C
20. .Platformy, rom to jakies 37/8 wkładka jakieś 25, ale jeszcze sprawdzę. Mają kilka przetarć, miałam je na sobie z 3 razy. Jutro zrobię dodatkowe, realne zdjęcia. Kosztowały mnie sporo, także nie oddam łatwo, najlepiej za jakiś naszyjnik złoty 21. Śliska bluzeczka, bokserka marks&spancer, nowa, rm L, ale można nosić jako oversize 22. Bluzeczka z dwoma panami, byla cholernie droga, rm S, ale to raczej oversize, lekko sprana. 23. Męska jeansowa koszula rm L NOWA |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
24.Bluzka George, z kołnierzykiem i kieszonką, lekko zmechacona, na rękawkach na gumki. Rm to jakieś duże M/L
25. Nowy stanik, nieudany prezent, rm 75B 26.Założona raz sukienka, prawie nowa, rm M/l, z tyłu ma gumkę 27. Ołówkowa spódnica, rm L 28. Wełniana spódniczka, zmechacona, Terranova, rm M - mam czarną, biała pokazuję jej wzór |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
29.Kurtka biała, L, prawie nowa
30.Szorty, stan taki sobie, rm L 31.Bluzka,janoniebieska, S, bd- 32.nowa bluzka, S, esprit 33.nowa świecąca koszulka, rm L 34. Cropp, thirt, S |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
35. Koszula, rm L. Stan dobry
36. Cieniutki sweterek, odcięt pod biustem, miałam go na sobie raz. rm M/L 37. Revlon L, bluzka w karatę, na rękawach gumkę, stan dobry -, oddam za drobiazf 38. Narzutka ażurkowa, ala nietoperz, rm uniwersalny, ale najlpiej wygląda na M. stan dobry 39. Reseved S, thisrt z puccą, ubrany 2-3 razy 40. Biustonosz nowy, tylko przeynierzony 75/70 C |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
41 Torba, zepsuty zapek, CCC
42. Naszyjnik serduszko, mam go od 2 lat, nie rdzewieje. 43. Naszyjnik z chinką, house, nieużywany 44. Nieużywane kolczyki na ucho firma house. Są w idealnym stanie, także polecam! Najmodniejsze w tym sezonie ! 45. Nowy mineralny podkład avon, uzyty raz, neistety za ciemny dla mnie. POLECAM! 30 ML ODCIEŃ - NATURAL BEIGE 46 uder w kulkach, zostało tyle ile na zdjęciu. Kosmetyk ma postać opalizujących kulek (brązowych, złotawych, różowych), które nadają skórze ciepły koloryt. Puder jest wydajny, nakłada się go pędzelkiem, nie należy przesadzać z ilością, gdyż nałożony w nadmiarze nadaje twarzy nienaturalnie ciemny i opalizujący wygląd. Podkreśla kości policzkowe (można nim modelować owal twarzy), delikatnie rozświetla buzię, jest dosyć trwały i nie ściera się zbyt szybko. 47 Staniki, cielisty NOWY, rm 32 D 48.Cool Water woman, davidoff - 100 ml procz kilku psiknięć. Kosztowała dużo więc oddam za coś wartościowego. 49.Książka "zdrowie na talerzu" Była bardzo droba i jest nowiusieńka. Jest opisane jak radzić sobie z chorabami, na co wpływają różne produkty i także jest wiele przepisów. W twardej oprawie - za coś świetnego! 50..aje niemal natychmiastowy efekt i poprawia wygląd bez żadnych komplikacji. Poznaj Pomysłowe sposoby na codzienne problemy: słabe paznokcie, przebarwienia, pękanie, białe plamki. Jest też ratunek dla nałogowych obgryzaczy. |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
51 Założone 2 razy szpileczki karmelowe rozmiar 39. brak wad, prawie nowe, mam jeszcze do nich fleki, oddam tylko za inne buty!
52. ASOS PETITE RM 6 NEONOWY RÓŻ Nowa sukienka nenowy róż, asos petite rm 6 czyli jakieś 36 Ma sciągaczna talii, dwie kieszenie na wysokości bioder , kieszonkę na wyskości biustu i 3 guziczki! + jeden guziczek na metce WYMIENIĘ TYLKO NA: -czarną ramoneskę S 53. Nowa spódniczka rm L, na większe M też będzie dobra. Zapina się z boku na zamek i jeden guziczek. Ładne się układa. Kolor to jasne brzoskwinia, nude - H&M 54.Buty na zimę cieplutki, wymienić trzeba fleki, rm 38/39, niewiellie obratcia na czubkach 55.. Mgiełka, bodajże amisu Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-22 o 20:22 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
56. Elana 2130 posiada możliwość regulacji długości ściegu od 0mm do 4mm ścieg zygzak - jest wiele ściegów zygzakowych, można łatwo zmieniać ich szerokość i długość. Zygzak jest najbardziej przydatny w wkańczanych nieobrębionych brzegów, naszywaniu aplikacji ściegiem haftującym, przyszywania guzików itp. zakres regulacji szerokości zygzak do 5mm potrójny zygzak (trójskok) zygzak 3 szwów (czesto nazywany zygzakiem złaożonym) stosowany jest do wykańczania nieobrębionych brzegów szwów. Dzięki temu ściegowi scieg jest gładszy niż przy zwykłym ściegu zygzakowym, używany jest także przy zszywaniu tkanin rozdartych elastyczny ścieg kryty - używany do wykonywania ściegów krytych zarówno na tkaninach dzianych jak i tkanych. Elna jako pierwsza opracowała ścieg elastyczny kryty w 1952 roku ścieg muszelkowy - jest to ładny sposób wykończenia brzegów w damskiej bieliźnie i na tkaninach trykotowych ścieg gumkowy - przyszywa gumkę bezpośrednio do tkaniny, bez konieczności wykonywania tunelu pod gumkę wiązanie szwem - scieg ten stosuje się przy zszywaniu tkenin "brzeg do brzegu" automatyczne obszywanie dziurek - maszyna wykonuje w sposób automatyczny całą dziurkę dopasowujac ją do wielkości guzika włożonego w stopkę -Twoja maszyna zna rozmiar guzika potrójny prosty - mocny wytrzymały ścieg zalecany wtedy, gdy istnieje potrzeba osiągnięcia jednocześnie elastyczności i wytrzymałości, wykorzystaj go do wzmocnienia ściegów w kroku i pachach ubrań lub do plecaków ekstra elastyczny - poleca się do szycia tkanin takich jak stroje pływackie oraz rozciągliwy welur. Daje ona największą elastyczność i wytrzymałośći ściegi ozdobne - stworzone aby dodać jakiś akcent ozdobny i wyraźić swój talent twórczy, np. ornament muszelkowy - ścieg ten używany jest w celu ładnego obszywania brzegów kołnierzy, kieszeni oraz obrusików
Wyposażenie : stopka standardowa zygzak stopka do haftowania stopka do wszywania zamków błyskawicznych stopka do wszywania zamków krytych stopka do sciegu krytego stopka do automatycznego obrzucania dziurek zestaw igieł szpulki bębenka (4 szt.) rozcinacz szwów wkrętak, wiekszy i mniejszy pokrowiec na maszynę rozrusznik i kabel zasilający, insturkacja. MOJA MASZYNA NIE JEST NIEBIESKA TYLKO RÓŻOWA. BYŁA UŻYWANA, ALE NIE ZA CZĘSTO, TYLKO BY COŚ PRZYSZYĆ, TAKŻE JEST PRAWIE NOWA. 57.Książka "Sztuka rysowania Manga". Książka świetna, w idealnym stanie! Była droga więc będę marudzić. 58.Śliskie spodnie, 3/4 z guziczkami, rm M 59. Brzoskwiniowa bluzka, lekko zmechacona, lekki nietoperzyk, rm raczej uniwersalny. 60.Czarna sukienka rm 40-42. Zdjęcia nie oddają jej piękna. Czarna, NOWa 61. Nowe spodnie Cero, 3/4 rm 40/ Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-22 o 20:22 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
62. Spodnie no name, z ćwiekami. Jest jedno przetarcie na 3 zdjęciu. Mało chodzone, rm L Siegają do kolan lub przed kolano
63. Koszulka, stan dobry, new yorker M/L 64. Cropp, thirt, S 65. Bolerko, nowe, rm L 66. Nowa tuba, atmosphere rm 36/38 67. Koszulka z grocyh, z rozciągającego się materiału, krótka, Rm M/L, na większe piersi Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-22 o 20:22 |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowy biustonosz LA SENZA 32 D, prezent, neistety jednak za mały dla mnie, oderwane tylko metki. NOWY.
Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-19 o 21:26 |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Prawie nowa sukienka, Rm M, rozciąga się, bez żadnych wad!
Z tyłu ma tak zwaną łezkę. - atmosphere 2. Nowy biustonosz, F&F, lekko prześwitijący, rm 38 B Czyli jakieś 80 B 3.Tuba atmosphere rm S. Robione metoda diy. Polecam! 4.Szorty robione metodą diy, z tyłu mają zieloną plamkę od farby. rm L Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-22 o 20:17 |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Nowa narzutka, bluzka, oversize. firma denim co
2.Metoda diy, bluzka z new yorkera, rm L, ale bd jako oversize 3.Nieużywane szorty, robione metodą diy, firma cero, nie wiem jakii to rm ale chyba M/L. Ew moge podać wymiary. Szorty są materiałowe!! Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2013-04-23 o 22:02 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1364811004 cos u mnie?:}
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1364811004
|
|
#20 |
|
CORELIPS
|
Miałam dokładki, informuję tak jak obiecałam
|
|
|
|
|
#21 |
|
BAN stały
|
24.Bluzka George, z kołnierzykiem i kieszonką, lekko zmechacona, na rękawkach na gumki. Rm to jakieś duże M/L38. Narzutka ażurkowa, ala nietoperz, rm uniwersalny, ale najlpiej wygląda na M. stan dobry4.Idealna na sylwestra czy jakieś inne imprezy. Uwielbiam ją! River Island.Rozmiar sukienki to M. Urwana jest metka, bo strasznie drapała. ;sKosz sukienki to 160 zl!!! cos u mnie?
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1364811004
?? jakie wymiary? |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
nic
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
hejka coś u mnie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1364812404 |
|
|
|
|
#27 |
|
❤ bee happy ❤
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1364811004 jaka długość?
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- a mogłabym prosić jakieś zdjęcie z bliska sukienki i jaki to materiał ?
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 1. Mgiełka z kieszonką, NOWA H&M rm 34, ale na 36 też będzie dobre?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.